2013 Scott Speedster S50'nin liste fiyatı 2250 lira göründüğü ve ne zaman geleceği belli olmadığı için Bike&Outdoor'dan 2012 modelini seri sonu indirimi ile 1700 liraya alsam mı diye baya bir git gel yaşadım, ama hem siyah bisiklete beyaz gidon boğazı ve gidonu yakıştırmadığım, hem de 2013 modelinin kadro tasarımını daha çok beğendiğim için bir türlü karar veremedim.
Aktif Pedal'daki 2012 Specialized Allez X3 için nakit 1700 yaparız dediler, ancak onda da kadro boyu sadece 56 ve 58 kalmış, bana büyük geliyor. 56 alsam olur mu olmaz mı derken, büyük gelirse geri dönüşü olmaz, riskli bir iş olur diyip vazgeçtim.
2012 Cannondale Caad8 7 Sora için Delta Bisiklet %5 dışında bir nakit indirimi yapmadığı için 2250 lira fiyat fazla yüksek göründü, o da değerlendirme dışı kaldı.
Ne yapsam, ne etsem, bir iki ay sallasam mı derken, bir önceki bisikletimi aldığım İzmir Seda Bisiklet'ten Bülent Bey 2013 Scott'ların 1 hafta içerisinde Türkiye'ye geleceğini, S50'nin siparişlerinde olduğunu, nakitte 1900'e bırakabileceklerini belirtti. Zaten başından beri gönlümdeki bu olduğu için 2013 Scott Speedster S50'yi almaya karar verdim. Türkiye'ye gelir gelmez teslim alacağım hayırlısıyla.