gurol
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.758
Cansın ben son 20km yi izledim. İzlemeye başladığımda önde iki kişik bir grup 2-3 dakika ile pelotondan ilerde, ön grup ile peloton arasında ise Sella, Ricco ve Bettini kaçmaya çalışıyordu. Ricco neden böyle bişey yaptı anlamadım sanırım sklamen mayonun enerjisine kapıldı. Sonra peloton öyle bir tempo yakaladı ki herkesi ezip geçti. Sanırım son 1km 60km'nin üzerinde ortalama yapmışlardır. Sprtine ise Bennati çok iyi yer tutmuştu, Zabel ve Bettini onunla mücadele ettiler, McExen ise bariyer tarafında kalınca Bettiniden kurtulamadı. Sanırım McEwen çıkabilse kazanabilirdi. Zabel'in işi bitmiş, eminim Milramdaki ikinci adamlar ondan daha iyi derece alırlardı. Bettini ikidir ikinci oluyor.
Bu arada Bettini'nin kazanmayı isteme sebeplerinden birini tur sonrası programda RAI3'de öğrendim. Bettini'nin yaşadığı yerlermiş oralar. Ve TV programına 20 kadar çocuk bisikletçigeldi, hepsinde ortak bir forma ve üzerinde Club Paolo Bettini yazıyordu. Bir ara konumasında Bettini "onların herbiri dünya şampiyonu Bettini gibi olmak istiyorlar" dedi.
Bu arada Sella kafayı yemiş, bu kadar atak yapan birini yıllardır görmemiştim. Sanırım yeşil formadan ziyade takım genel klasmanını elinde tutmaya çalışıyor.
Bu arada Bettini'nin kazanmayı isteme sebeplerinden birini tur sonrası programda RAI3'de öğrendim. Bettini'nin yaşadığı yerlermiş oralar. Ve TV programına 20 kadar çocuk bisikletçigeldi, hepsinde ortak bir forma ve üzerinde Club Paolo Bettini yazıyordu. Bir ara konumasında Bettini "onların herbiri dünya şampiyonu Bettini gibi olmak istiyorlar" dedi.
Bu arada Sella kafayı yemiş, bu kadar atak yapan birini yıllardır görmemiştim. Sanırım yeşil formadan ziyade takım genel klasmanını elinde tutmaya çalışıyor.