Kittel bugünkü sprinte girse çok keyifli olurdu. Greipel süper bir sprint attı. Türkiye'de iyi görünmeyen Greipel Giro'da şov yapıyor. Belçika takımları ve Alman sprinterler turu domine etti.
Yarin ve pazar gunu tom dumolin'in yaristaki kaderini belirlicek. Yarinki etap dumolin'e çok uygun. Pazar gunu zaten tt etabi 40k. Bu iki gunu iyi gecirirse genel klasmani ucundan tutar.
Tom Dumoulin, ''Etabın başı çok zordu; Nippo Fantini kaçış grubunu YİNE kaçırdı, her gün olduğu gibi ve yine kovaladılar. Sanırım kaçışa girmenin ne kadar kolay olduğunu göstermek için Cunego'yu yarın elimizle kaçış grubuna iteceğiz'' asfwefasdad ulan Tom ne adamsın ya
Tom daha portakalda vitaminken Cunego 2004'te dört etap kazanarak Giro'yu kazanmıştı. Zamana karşıyla olmuyor bu işler Tom'cuğum. Denize dökülürsün yakında
@Tolga Çelebi@anıl şentürkk genç prensciler Cunego'yu yedirmiyor Ben Cunego'yu pek sevemedim hiçbir zaman ya, ilk 2004de öyle yarıştıktan sonra hiçbir zaman o seviyelere bir daha gelemedi, arada galibiyetler aldı ama olmadı işte, gerçi 2004de birden öyle çıkınca üstünde inanılmaz bir baskı oluştu, onu da anlıyorum