Etabın hemen başında kimdi o tam hatırlamıyorum, kaçmak için pedala bastı zinciri koptu adamın. Tam genel klasmancı olacakken zincirinin azizliğine uğradı 😝Gerçi bugün kısalıp düz duvardan başlayan etapta atak yapmak zordu ama böyle genel klasmancı olunuyor.
Etabın hemen başında kimdi o tam hatırlamıyorum, kaçmak için pedala bastı zinciri koptu adamın. Tam genel klasmancı olacakken zincirinin azizliğine uğradı 😝
En kıdemli bisikletçiler bile yatarak, rakiplerini yıpratarak kendi çıkarına bisiklet sürerken güzel;
adı duyulmamış, daha önce podyumu olmayan bir çömez yapınca tu kaka.
Millete mayo kaybettirmek için yapınca stratejik bisiklet zekası demeyi biliyorlar.
Bence ağlak tibopinoya karşı pozitif ayrımcılık var. Emekli olsun artık.
Cepeda ona çalışsaydı da etabı pino alsaydı güzel olacaktı, öyle mi İkisi didişirken üçüncünün alması bence daha renkli oldu
2021 yılında aynı şeyi Remco'ya yaparak Paris-Roubaix kazanan Sonny Colbrelli için de gayet rahat bir biçimde hödük tabirini kullanabiliyorum.
2021'de Remco Paris-Roubaix'de yarıştı mı?
Aklında yarış yanlış kalmış, senin dediğini Remco'ya avrupa şampiyonasında yapmıştı Sonny 😀Aklımda Remco diye kalmış ama gerçekten de başkasıymış. Vatandaşı Florian Veermesch almış ikinciliği. Yine de bu Colbrelli'nin yaptığını değiştirmez tabi.
Giro ile alakası yok ama konu Fransız yarışçı olunca eklemek istedim. Mesele 1985 yılından beri ( 37 yıldır ) TdF'yi kazanan Fransız bir sporcu yok..Bazı istatistikler beni dehşete düşürüyor bisiklette yav, nasıl olur da "24 yıldır Giro'da liderlik elde eden ilk Fransız" diye bir istatistik olabilir ya? Bu olsa olsa Tayland'lı veya Nairobi'li biri için falan geçerli olabilecek bi istatistik benim gözümde.
TdF'de de saçma bir istatistik vardı ama hatırlayamadım akşam. Buydu, şimdi okuyunca hatırladım. Bu nasıl mümkün olabilir insan gerçekten hayret ediyor.Giro ile alakası yok ama konu Fransız yarışçı olunca eklemek istedim. Mesele 1985 yılından beri ( 37 yıldır ) TdF'yi kazanan Fransız bir sporcu yok..