Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Giro foray kask - doğa bisiklet

@vincekar
Mips özellikli olmasını da düşündüğümüzde fiyatınız uygun.
(link)

Scudo
@Serkan Mıstınoğlu bunu bende gördüm 78 lira kargo ücreti var. Hiç dışarıdan ürün almadigim icin soruyorum. Bunlardan başka masraf cikarmi acaba vergi filan olur mu.birde kask bu sağlam gelir dimi .

Gerçekten müthiş bir kask. Kafaya tam olarak oturuyor. MIPS olanını almanızı tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: İsmail Selçuk
Merhabalar,

Almanyadaki müşterim aşağı linkteki kasktan hediye edecek. Sunucuları ben de barınıyor ve her yıl uzatıyor. Bu yıl uzatma benden olsun abi bu kasktan getirebilir misin dedim. Kardeşim komple kapatacağız ama yine de getireyim hediyem olsun dedi. Sizce nasıl kask? En güzel özelliği benim için 63 olması.
(link)

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Merhabalar,

Almanyadaki müşterim aşağı linkteki kasktan hediye edecek. Sunucuları ben de barınıyor ve her yıl uzatıyor. Bu yıl uzatma benden olsun abi bu kasktan getirebilir misin dedim. Kardeşim komple kapatacağız ama yine de getireyim hediyem olsun dedi. Sizce nasıl kask? En güzel özelliği benim için 63 olması.
(link)
Aynı kaskı kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim.Rahatlık açısından değerlendirecek olursak baya iyi.Sağlamlık olarak ise kesinlikle mükemmel

• Beğen
Tepkiler: TeAk
Aynı kaskı kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim.Rahatlık açısından değerlendirecek olursak baya iyi.Sağlamlık olarak ise kesinlikle mükemmel

Teşekkür ederim hocam cevabınızdan dolayı. Haftaya İstanbul’da birkaç şirket ile toplantısı var. Bakalım getirirse harika olur benim için :)

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Merhabalar,

(link)
Güzel kask, dahada güzel yanı MIPS teknolijisine sahip olması. Şimdiden kazasız belasız günlerde kullanmanız dileğiyle.

• Beğen
Tepkiler: TeAk
Güzel kask, dahada güzel yanı MIPS teknolijisine sahip olması. Şimdiden kazasız belasız günlerde kullanmanız dileğiyle.

Çok teşekkür ederim hocam. Dileyen herkesin gönlüne göre versin🙏🏻 Fiyatlar uygun olsada keşke herkes rahatça herşeye erişebilse, çok isterim.

Geri