hamlet2006
Cırbağa dedesi
- Tepki
- 33.924
- İsim
- Süleyman
- Başlangıç
- 1986—87
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Aynı kaskı kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim.Rahatlık açısından değerlendirecek olursak baya iyi.Sağlamlık olarak ise kesinlikle mükemmelMerhabalar,
Almanyadaki müşterim aşağı linkteki kasktan hediye edecek. Sunucuları ben de barınıyor ve her yıl uzatıyor. Bu yıl uzatma benden olsun abi bu kasktan getirebilir misin dedim. Kardeşim komple kapatacağız ama yine de getireyim hediyem olsun dedi. Sizce nasıl kask? En güzel özelliği benim için 63 olması.
(link)
Aynı kaskı kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim.Rahatlık açısından değerlendirecek olursak baya iyi.Sağlamlık olarak ise kesinlikle mükemmel
Güzel kask, dahada güzel yanı MIPS teknolijisine sahip olması. Şimdiden kazasız belasız günlerde kullanmanız dileğiyle.Merhabalar,
Almanyadaki müşterim aşağı linkteki kasktan hediye edecek. Sunucuları ben de barınıyor ve her yıl uzatıyor. Bu yıl uzatma benden olsun abi bu kasktan getirebilir misin dedim. Kardeşim komple kapatacağız ama yine de getireyim hediyem olsun dedi. Sizce nasıl kask? En güzel özelliği benim için 63 olması.
(link)
Güzel kask, dahada güzel yanı MIPS teknolijisine sahip olması. Şimdiden kazasız belasız günlerde kullanmanız dileğiyle.