Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gitmeyi düşündüğünüz veya gidip de hayran kaldığınız konserler.

@nyx

Gamma ray ile hem de?! Harika bir haber... Kai yi birakmayacaklardi...Ah bir de kiske de olsa.. Sadece onun icin baska bir ulkede de olsa giderdim.. Ne ses var adamda...

Scudo
Pink Martini konserini kaçırdığım için ben de çok üzülmüştüm. Gidenlerden duyduğum kadarıyla mükemmel bir konser olmuş. Hatta China Forbes Türkçe parça da okumuş yanlış hatırlamıyorsam. Çok eğlenceli bir grup, ayrıca Türkiye'yi de seven bir grupmuş. Yeni albüm de çıkardılar, yine gelirler diye tahmin ediyorum. Bu sefer kaçmaz...

David Gilmour gelse, o da kaçmaz... Nedense bu tip adamlar saçı başı ağarınca geliyorlar Türkiye'ye, hasta ediyorlar insanı. Hoş, gençken gelseler, ben yine izleyemeyecektim :) David Gilmour gelsin de, kaç yaşında gelirse gelsin. Comfortably Numb Pulse yorumunu vidyoda izlerken bile tüylerim diken diken oluyor her izlediğimde, Gilmour solo atarken.

@xcangel

epica geldi birkere yalnız Rock The Nationsa da organizasyon o yıl berbat olduğu için gece 2 de çıkmışlardı ve bir avuc insan seyretmişti Epica'yı

epica 2 kere geldi zaten turkiyeye...bi kere rtn le bi kere de kendileri gelmislerdi die hatirliyorum..
pearl jam gelse, heralde eddie vedder i havaalaninda karsilarim:)bi daha da birakmam:)

Bu yıl Haziran ayında gittiğim Dream Theater'ın -İstanbul Arena'daki konseri muhteşemdi.Yine Cemil Topuzlu açık hava daki Robert Plant konseride doyumluktu doğrusu ancak ses düzeninde bence bir problem vardı yada sahnenin akustiği bu tarz için uygun değildi.

:( Maalesef biliyorum.Kaçırmıstım şimdi tekrar gelmeleri için deliriyorum.Rock the nations albümünden sonra büyük bir uçuşa geçti grup.Bende dahil olmak üzere :) Rock the Nations albümündeki Cry for the moon albümü ile tanındılar.O sarkıyı arabada kesinlikle dinlememek lazım insanı uçuşa teşvik ediyor.Ama dinlerseniz Albümünü de tavsiye ederim gerçekten başarılı bir albüm.

En keyif aldığım konser ise Bryan Adams konseri idi tabiiki :) Çeşmede konser vermisti ve en ön safhalarda ben ve hakan koç u görebilirdiniz.Tek kelime ile muhteşemdi.
İzmir maalesef konser açısıdan İstanbulun yanında baya geri kalıyor.Tüm konserler İstanbulda:(.Bu İstanbul mevkkili arkadaşlar için sevindirici ama bizler içinde üzücü.

@nyx

İstanbul Üniversitesi getirmişti Epica'yı, fırsat bu fırsat diyip fırsatı kaçırdığım tarihte.
Cry for the moon : (link)

2005 yazı gibisi olmadı bir daha da olmaz kanımca.Rock Republic tek kelimeyle
süperdi, In Flames'in konseri rüya gibiydi (bir daha gelirler mi acaba),
Slayer olayı zaten bitirdi :) arkasından slayerr slayerrr diye ağlayıp
(böğürerekten) insanları uyutmayanlar hiç azınsanamıyacak kadar fazlaydı :)
Ardından Türkiye'yi ''The Real Metal Country'' ilan eden Manowar geldi,
şanına yakışır biçimde yeri göğü gümletti, sesleri surlarda yankılandı,
hatta gelenler şimsek çakıp göğün gürlediğine şahit oldular (gerçek bunlarrrrrr
giden bilir :) )
En son geçen sene Blind Guardian'a gittim, Blind herzamanki performansından
ödün vermedi ama Refreshin rezil ses sistemi yüzünden o güzelim sololar
yutuldu gitti resmen.
Nedense artık Türkiye'ye uğrayan sağlam gruplar azaldı :( , herkes alterno mu
takılıyor artık nedir nerde eski metalciler...

@nyx

tek hayalim "another brick in the wall" u bagırarak soylemek :)

iste biz yapmistik onu roger waters konserinde:)
yanimda sinif arkadaslarimla nakarati "hey,leyla!leave those kids alone!!" seklinde degistirerek butun sene bize cektiren saygideger cografya hocamiza ithaf etmistik!

Benim de Another Brick In The Wall'u okulun merkezi ses sistemine vermek gibi bir fantazim vardı, ancak yapamadan mezun olduk liseden. Kısmetse üniversiteye... :D

@nyx

süpermiş gerçekten:)

@Sercan

iyiki böyle bi fikri aklıma getirdin çok sagol ya
önümüzdeki 2 sene bu şarkıyla inliycek okul

edit : bu arada aklıma takıldı yaşın 16 gözüküyo fakat nasıl mezun oldun liseden?

Arkadaşlar biliyorum çok saçma gelecek belki ama ben insanların ağızlarıyla söylediği şarkıları canlı dinlemek yerine, lokomotiflerin korna testlerinin yapıldığı bir zamanda test alanında bulunmayı çok isterim. Bir keresinde demiryolcu dostlarımdan biri tanık olmuş. Ortalık inim inim inliyormuş (ah keşki orada olsaydım).. Özellikle elektrikli lokomotiflerimizin kornaları beni bitiriyor.

Dilediğim şey tam bir konser sayılmaz ama olsun..

Pink Floyd hayranı olupta 1982 yapımı The Wall filmini izlemeyen var mıdır acaba? :) izlemeyenler için aşağıya ekliyorum 1 saat 35 dk. iyi seyirler :D

[gvideo]7537901785624234406[/gvideo]

The Wall, (link) (link) müzik topluluğu (link)'un (link) yılında yayınladığı aynı adlı albüme (link) yılında (link) tarafından çekilen, (link) da olan, pek fazla (link) olmayan, albümün (link) Hey You ve The Show Must Go On dışında tamanının bulunduğu bir (link). Başoyuncu (link)'dur.
Film, Pink Floyd'un konserinden bir görüntü ile başlar ((link)). Sonraki iki şarkı (link) ve (link)'da Pink'in küçüklüğü ve babasının (link)'ndaki ölümünü anlatır ve duvara ilk tuğlalar da burada koyulur. (link), (link) şarkılarında ki konu Pink'in izolasyonunda bir sonraki aşama olan okuldur. (link)'da korumacı anneye, (link)'de (albümde olmayan (link)'ı da işin içine katarsak) giderek yalnızlaşan Pink'in kendini tüketime verişine tanık oluruz. (link)'la birlikte artık Pink bir rock yıldızıdır. (link), (link), (link) Pink'in hayatının ve ilişkilerinin giderek daha da beter hale geldiğini görürüz. (link) ile de artık duvar örülmüş, Pink Floyd izolasyon süreci tamamlanmıştır. (link), (link) ve (link) şarkılarında ile yalnız kalan Pink'in yardım çığlıklarını dinleriz. Durumu iyice umutsuz hale gelen Pink'in dünyadan kopmuş, konserlere devam edemeyecek hale gelmiştir. (link), (link) ile konserlere devam edebilmesi için Pink'e uyuşturucu verilmesi anlatılır. İyice deliren ve kurt (worms) sembolüyle çürüyüşü anlatılan Pink artık bir faşist olmuştur ve duvarların arkasında olmaktan memnun gibidir ((link), (link), (link)). (link) ise Pink'in tükendiği noktadır. Sonrasında ise (link) ayni yargılama gelir. Yargılama Pink'in kendisiyle hesaplaşmasını konu eder. Sonuç olarak duvarlar yıkılır, tüm karanlığına rağmen albüm aydınlık bir sonla biter.
kaynak: vikipedi

• Beğen
Tepkiler: mazhar
Yaşım 17 Özgür, Ağustos doğumlu olduğum için, henüz 17 yazmıyor. Ağustos'da yazacak kısmetse :) Ben yapamadım, sen yap bari. Ama bunu ders içerisinde yap bir şekilde. Tenefüste tadı çıkmaz. Millet afallasın, Pink Floyd dinleyen varsa coşsun :) Bizim okulda yoktu pek Pink Floydian... Bi hoca vardı Pink Floyd dinleyen, ona demiştim böyle böyle yapıcam diye, müdürle papaz olursun, yapma demişti :)

@Sercan

ok anladım:)
bizim öğle tenefüslerinde müzik falan çalıyo okulda o arada çalabilirim ancak derste böyle bi şansım yok malesef:eek:

Metallica'nın ikinci gelişindeki konserini hala sıtayişle anarız arkadaşlarla...en önlerdeydim ve Metallica konsere başladığnda yerlerde sürünüyodum:D
Duman'ın bir dolu konserine gittim istanbul'da ve Eskişehir'de,benim için hep şahaneydi...
En unutamıyacağım konser ise geldiğinde TOM WAİTS konseri olacak...her türlü fiyata razıyım,iki elim kanda olsa bile gidicem,bilet satış kapısında yatıcam...gel artık be baba...herkez geldi yaa..bi sen kaldın Tom baba...
Bak istanbul'dan telefon var...hadi yaa bekliyoruz ama...:(

bişi sorucam siz hiç türk dinlemiyor musunuz? yada onların konserlerine mi gitmiyor sunuz?

Geri