Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gittigidiyor dan alişveriş yaparken dikkat !

Tunahan KORKUT

Daimi Üye
Tepki
118
Bisiklet
Carraro
Bugün bir arkadaşıma bisiklet kullanırken kullanmak için yağmurluk bakıyorduk . Decathlon sitesiden bir kere alışveriş yapmıştım ve bisiklet ürünlerini araştırırken bu siteyide kullanıyordum. Yağmurluk için başka sitelere bakarken gittigidiyorun sitesine de baktım ve ne göreyim decathlon sitesinde 40 liralık bir yağmurluk , gittigidiyor un sitesinde ise 80 liraya satıyorlar .
Daha önceden bu siteden kask içine giymek için ince bir kar maskesi siparişi verdim ve siparişim geldi . ne göreyim gelen gelen maske bir bez kadar kalın değil . böylece 15 liraya ince bir bez parçası aldım.

diyeceğim o ki alışveriş yaparken gittigidiyor sitesinden de başka sitelere bakalım .

işte size linkleri

(link)

(link)

• Beğen
Tepkiler: ProfessionaL
Scudo
böyle sitelerde güvenli e-ticaret sistemi var geri gönderebiliyosun vede satıcıya düşük puan verebilirsin
alışveriş yaparken zaten tek siteye bağlı kalmamak en iyisi
satıcının profilide satıştan önce kontrol edilmeli

evet puan verme filan var . doğru söylüyorsunuz tek siteye bağlı kalmamak lazım

Serbest piyasa böyledir, kimse ortalama fiyattan satmak gibi bir zorunluluk altında olmadığı gibi fiyat araştırması yapmak her bilinçli tüketicinin kendi menfaatine görevidir. Adama kızmam alana kızarım kusura bakmayın:)

suricimarket (2644)
916 işlemde
%100
Mesaj Gönder
İncelemeleri (0) / Rehberleri (0)
Kullanıcının tüm ürünleri (562)
Favori kullanıcılarıma ekle
Bu kullanıcı henüz kendisi hakkında bilgi girmemiştir.
Genel Değerlendirme
?
Son 1 ay Son 6 ay Son 12 ay
Olumlu 77 313 880
Nötr 3 14 32
Olumsuz 0 4 4

916 işlemde %100 olumlu puan almıştır. (?) >> Puanlama tablosundan yola çıkar isek,satıcı güvenli görünüyor,ancak ürün alırken araştırmak en doğrusu..

Ticaret bu istenilen fiyata ürün satılabilir buna diyebileceğimiz bir şey yok. Decathlon da 40 tl olan şey gittigidiyor da da 40 tl olancak diye bir şey yok. Eğer güvenli ticaret sistemi gibi bir sistemle ürün almışsanız satıcı ile irtibata geçip geri gönderim. O sistemin faydalarından yararlanın derim. Yada satıcıya kötü yorum yapın sizden sonra başkaları da zarar görmesin. Ben açıkçası gittigidiyor sitesini pek beğenmiyorum ve neredeyse hiç takip etmiyorum. Çünkü adam akıllı bir şey bulamıyorum o sitede. Ayrıca olayı tamamen siteye yüklemenin bir anlamı yok. Sonuçta size malı pahalıya satmaya çalışan ve kötü mal satan o siteye ilan veren her hangi bir satıcı. Bu kişi ilanını sahibinen de açabilir gittigidiyor dan da sanalpazar dan da. Eğer mağdur olduğunuzu belirtirseniz site gerekeni yapmazsa o zaman deriz ki gittigidiyor güvenilir değil. Saygılar.

Burada adamın bir suçu yok ki benimde orda farklı bir sektörde dükkanım var. İstediği fiyattan satabilir sonucunda serbest piyasa insanlar internetten alıyorsa araştırmalı yani.

• Beğen
Tepkiler: Ömer KARAN
Adam Decathlondan alıp ürünleri iki katına satıyor.Suç mu?Değil tabiki.Serbest piyasa kimse karışamaz.Bir ürün alacağımız zaman birçok siteyi araştırıp fiyat karşılaştırması yapmak gerek

ticaret ahlakı denilen bir şey vardı bizim tüccarlarımızda . bu gibi değerleri zamanla kaybediyoruz.

@ömer karan

Ömer'e sonuna kadar katılıyorum. Tüm siteyi suçlamamak lazım bir çok satıcı ve dükkan var orada fakat bisiklet konusunda geriden geliyor gibi. En azından ben aradığımı bulamıyorum.

@T. Korkut

Ohooo nerde abi o günler rakiplerini düşünmeden piyasayı öldüren tiplerden nefret ediyorum o adamların aldığı fiyattan belkide daha ucuza alıyorum ama adamlar satmak için satıyo.

@Murat Alaaddinoğlu

çok haklısınız. sizinde dediğiniz gibi satmak için satıyor.

Ülkemiz de her geçen gün ticaret ahlakı kaybolup gidiyor gerçekten. Ticaretin kendine has bir yapısı vardır. Ticari gelenekler vardır bir ticari ahlak vardır. Bir mal alınırken sorulur ustam son ne kadar olur diye imkan varsa üç beş kuruş ikramda bulunulur. Her esnaf dükkan komşusunu düşünür elinde olsa bile yok der yan taraftan alabilirsiniz der komşusu şefte etsin diye. adam malı satar der müşterisine bir sıkıntı olursa getirirsin diye. Esnaflık ticaret budur. Şimdi bir çok kişi bu değerlerden yoksun bir şeyler alıyor satıyor sadece.

Geri