Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

gizli celbino

kadro geometrisi asfalt ve tur için gayet iyi bence, komponentleri de eskidikçe daha da iyileştirilebilir. emek harcanmış; belli oluyor ve temiz görünüyor. uzun yollarda kullanman dileğiyle :)

Scudo
hakan bey teşekkür ederim bende sizin gibi düşünüyorum tur için güzel bir geometrisi var hatta birçok tur bisikletinde düz maşa olmasından ötürü benim bisiklette yaylı maşa bulunmasıda bence bir avantaj sayılabilir. zaten bisikletin gidişi ve geometrisi ile bir sıkıntım yok sadece 19" lik bir kadro 18-17 " olsaydı daha iyi olurdu diye belirtim sadece dış görünüşü ile bir sıkıntım var benim genelde insanlar iyi niyetli kırıcı olmayan mesajlar yazıyorlar fakat ben sağlam yorumlar bekliyorum halan

baya değiştirmişsin bisikleti.uğraşın takdire şayen,güle güle kullan

Bisikletinize oldukça zaman, emek ve para harcamışsınız. Bana göre gayet güzel görünüyor bisikletiniz ve merak ettigim, bisikleti standart halden bu hale getirirken ne kadar para harcadığınız ?:)

Görünüm açısından rek oyumsuzlugu var gibi biraz.
örnegin camurluklar fiberden olması nedeniyle hafif bu güzel ama mat gri renginde. Siyah renkte olsa çok daha güzel olur.

bir diger nokta, bir arkadasımızın da değindiği gibi yaz aylarında çamurlukları ve arka oturagi kullanmazsanız daha güzel olur. Bu haliyle şehir içi bisikletlerini andiriyor. Haliyle agresif hırcın görünümü olan dağ bisikleti özelligini kaybediyor.

Son olarak; bana göre direksiyon cubugu koltuk hizasında daha aşagida olmali gibi.

bu arada bende brnim bisikletin ilk halinin resmini koyayım. http://img517.imageshack.us/i/bisikletgenelgorunum.jpg/

su anki hali daha sonra siteye yükleyecegim. :)
su anki halinden farkli olarak kadronun ön kısmındaki sari boyalı olan yeri siyah kaplama kagıdı ile kapattım ve sele borusuna baglanabilen siyah port bagajlardan ekledim.

En son not: 2009 eylül ayında standart haliyle 215 ytl ye almıştım benim kara şimşegi:rolleyes: :p

Geri