Scudo Sports

GOAT 2.0 Sorunlar

Superevo'ya katılmakla beraber asıl problemin diskin kadroya sürtüyor olması diye düşünüyorum. Disk yamulması muhtemelen taşınma/paketlenme esnasındaki darbelerden kaynaklanıyor veya diskin kendisinin monte edilmeden önce - bir nedenden dolayı - yamuk olmasındandır. Maşanın ya da arka çatalın tolore edilebilecek kadar dar olması pek nadir bir durum değil benim de öyle bir bisikletim oldu. Affınıza sığınarak arka tekeri düzgün takmamış olma ihtimaliniz üzerinde duruyorum. Yoksa diskin kadroya sürtmesi karşılaştığım bi durum değildir. İade talep ederseniz olumsuz yanıt alacağınızı zannetmiyorum.

Bisikletin güncel durumu nedir? Başlığa 10 gündür bişey yazılmamış.

Scudo
Selamlar herkese. Bisikletimi fabrikaya gönderdik ve sonuç kadro değişimi. Kadrom değişti hemde istediğim de sevdiğim haki rengi ile. Şuan bisikletim sorunsuz şekilde biniyorum.
hayırlı olsun bende goat 1.0 aldım henüz kargoda horoz lojistik sağolsun 11 gün oldu iptal mi etsem bilemedim.

@ismoz Kargodaki gecikmeden iptal etmeyin bence ama sağlam takipçisi olun..Aldığınız yeri sıkıştırın vs. Muhtemelen kampanya dönemine denk geldiği için gecikti. Gelince sorun yoksa binersiniz mis gibi, sorun çıkarsada bakın arkadaşın sorunu çözülmüş, gönlünüzü bulandırmayın...Az daha sabır..🙂

@ismoz Kargodaki gecikmeden iptal etmeyin bence ama sağlam takipçisi olun..Aldığınız yeri sıkıştırın vs. Muhtemelen kampanya dönemine denk geldiği için gecikti. Gelince sorun yoksa binersiniz mis gibi, sorun çıkarsada bakın arkadaşın sorunu çözülmüş, gönlünüzü bulandırmayın...Az daha sabır..🙂
@ismoz aynen haklı. Benim de Snoop 3.1 13 günde falan gelmişti bisiklet kutuları baya büyük olduğu için uğraşamıyorlar hep geciktiriyorlar.

• Beğen
Tepkiler: ismoz
Herkese merhaba ben de corelli goat 1.0 kullanıyorum bu başlığı az önce gördüm ve okudum. O maşa sorunu bende de var fakat bisikleti alalı 2 ay civarı bir süre oldu ve bu konuyla ilgili hiç bir şey yapmamıştım sizce fabrikayla iletişime geçsem olumlu geri dönüş alır mıyım ?

Hocam benim değişim maşadan değil de genelde kadrodaki çatlak olan kısımdan dolayı oldu sanırım

Hocam benim değişim maşadan değil de genelde kadrodaki çatlak olan kısımdan dolayı oldu sanırım
Hocam ben de goat 1.0'ımı bayiden 0 olarak aldığım için kadroyu, maşayı vs kontrol etme ihtiyacı hissetmedim. Kadronuzdaki çatlak neredeydi acaba? Ayrıca anlattığınız maşa sorunu bende de var. Maşa ile ilgili olarak nasıl bir geri dönüş yaptılar size? O kadar esneme yapması normal miymiş, kullanım açısından tehlike oluşturacak bir şey miymiş? Yeni gelen kadroda da maşanızda esneme oluyor mu?
Biraz fazlaca sordum, kusra bakmayın. Bayiiye götürüp soracağım zaten ama yanıtlarınıza göre biraz daha erkene alacağım bu işi. Şimdiden teşekkürler.

Hocam ben de goat 1.0'ımı bayiden 0 olarak aldığım için kadroyu, maşayı vs kontrol etme ihtiyacı hissetmedim. Kadronuzdaki çatlak neredeydi acaba? Ayrıca anlattığınız maşa sorunu bende de var. Maşa ile ilgili olarak nasıl bir geri dönüş yaptılar size? O kadar esneme yapması normal miymiş, kullanım açısından tehlike oluşturacak bir şey miymiş? Yeni gelen kadroda da maşanızda esneme oluyor mu?
Biraz fazlaca sordum, kusra bakmayın. Bayiiye götürüp soracağım zaten ama yanıtlarınıza göre biraz daha erkene alacağım bu işi. Şimdiden teşekkürler.
Hocam ben de dün goat 1.0 ı bayiye götürdüm yetkili kişi fabrikadan cevap gelene kadar burda kalsın dedü henüz bir geri dönüş olmadı ama bu başlıktaki yazılanlara göre o maşa sorunu ciddi bir sorun ve büyük ihtimalle maşa değişimi yapılacak. Sizinde bir an önce bayiye götürmenizi tavsiye ederim. Ayrıca bisikleti götüreceğiniz bayideki kişiye çokta inanmayın ben götürdüğümde kutuda ezilmiştir falan diye başından savmaya çalıştı öncelikle.

Hocam ben de dün goat 1.0 ı bayiye götürdüm yetkili kişi fabrikadan cevap gelene kadar burda kalsın dedü henüz bir geri dönüş olmadı ama bu başlıktaki yazılanlara göre o maşa sorunu ciddi bir sorun ve büyük ihtimalle maşa değişimi yapılacak. Sizinde bir an önce bayiye götürmenizi tavsiye ederim. Ayrıca bisikleti götüreceğiniz bayideki kişiye çokta inanmayın ben götürdüğümde kutuda ezilmiştir falan diye başından savmaya çalıştı öncelikle.
hocam maşanın o şekilde olması nasıl bir etki gösterir bisiklette sonuçta hafif açtırınca tam oturuyor ?

hocam maşanın o şekilde olması nasıl bir etki gösterir bisiklette sonuçta hafif açtırınca tam oturuyor ?
Çok tecrübeli birisi değilim fakat başlığın ilk sayfasında da arkadaşların dediği gibi maşanın esnemesi çok anormal bizim küçük bir kuvvetimizle öyle esneyebiliyorsa sürerken çok büyük bir kazaya sebebiyet verebilir. Çatlayabilir kırılabilir gerisi zaten malum...

• Beğen
Tepkiler: ismoz
Selamlar herkese. Bisikletimi fabrikaya gönderdik ve sonuç kadro değişimi. Kadrom değişti hemde istediğim de sevdiğim haki rengi ile. Şuan bisikletim sorunsuz şekilde biniyorum.
Merhaba tam olarak sorununuz neydi görseller kaldırıldığı için göremedim. Anladığım kadarıyla kadro masa problemi vardı. Benim de yeni aldığım goat 1 de ham masa hem arka catalda esneme ile birlikte acı dengesizliği mevcut
Fabrika ile görüşmenizin neticesi ne oldu acaba? Degisim yapıldı mı?

Son düzenleme:
Merhaba tam olarak sorununuz neydi görseller kaldırıldığı için göremedim. Anladığım kadarıyla kadro masa problemi vardı. Benim de yeni aldığım goat 1 de ham masa hem arka catalda esneme ile birlikte acı dengesizliği mevcut

Fabrika ile görüşmenizin neticesi ne oldu acaba? Degisim yapıldı mı?
Evet maşa değişimi yapıldı.

Evet maşa değişimi yapıldı.
ben arka çatalda da gariplik olduğunu düşünüyorum, başka goat 1 lere 700 42 lastik takılabiliyorken ben 38i ucu ucuna takabildim. arka çatal açıllarında bir anormallik var gibi geliyor, sizin kadroda durum nasıl ?arka çatal.jpeg

ben arka çatalda da gariplik olduğunu düşünüyorum, başka goat 1 lere 700 42 lastik takılabiliyorken ben 38i ucu ucuna takabildim. arka çatal açıllarında bir anormallik var gibi geliyor, sizin kadroda durum nasıl ?264882 dosyayı görüntüle
Ben böyle bir sorun ile karşılaşmadım. Fabrikayla görüşürseniz yardımcı olacaklarını düşünüyorum.

Ben böyle bir sorun ile karşılaşmadım. Fabrikayla görüşürseniz yardımcı olacaklarını düşünüyorum.
Teşekkür ederim, fabrika ile görüşeceğim, rica etsem aynı yerin sizin kadrodaki fotoğrafını atabilir misiniz, fikir edinmek karşılaştırmak açısından

Teşekkür ederim, fabrika ile görüşeceğim, rica etsem aynı yerin sizin kadrodaki fotoğrafını atabilir misiniz, fikir edinmek karşılaştırmak açısından
:
Hocam 2 sene gecmiş aradan ama kısaca sizin iş ne oldu kısaca özetleyip anlatır mısınız :) çunku şuan elimdeki trekking bisikleti satıp ikinci el goat 1 almak aklımdan geciuor ama maşanın esniyor olması ve kadroların yanlış uretilmiş olması beni biraz soguttu açıkcası ama claris setli bir gravel da almak istiuorum ve corelli harici diger uerli firmaların da orta gobekte hollow tech degil de kare mil gobek kullanmış olmaları(bisan ate claris hariç ama o da benim butcemi aşıuor) beni biraz korkutuyor cunku kare gobekler cok kolay bozulan parçalar. Kısaca sizce goat 1 alınır mı ve corelli hala hatalı kadrolar uretiliyor mu?

:
Hocam 2 sene gecmiş aradan ama kısaca sizin iş ne oldu kısaca özetleyip anlatır mısınız :) çunku şuan elimdeki trekking bisikleti satıp ikinci el goat 1 almak aklımdan geciuor ama maşanın esniyor olması ve kadroların yanlış uretilmiş olması beni biraz soguttu açıkcası ama claris setli bir gravel da almak istiuorum ve corelli harici diger uerli firmaların da orta gobekte hollow tech degil de kare mil gobek kullanmış olmaları(bisan ate claris hariç ama o da benim butcemi aşıuor) beni biraz korkutuyor cunku kare gobekler cok kolay bozulan parçalar. Kısaca sizce goat 1 alınır mı ve corelli hala hatalı kadrolar uretiliyor mu?
Eğer graveli tam anlamıyla gravele uygun yerde kullanacaksanız üstündeki fren kaliperlerini kesinlikle değiştirmeniz gerekiyor. Bizzat birçok kaza atlattım GOAT 1.0 ile
Maşa sorununu da tecrübe ettim. Fabrikayla görüşünce değişim sağlamışlardı. Almadan önce özellikle ön tekeri söküp takarken maşada esneme var mı kontrol edebilirsiniz. Genel olarak ben kısa bir süre kullandıktan sonra GOAT 1.0 ile yollarımı ayırmak istedim, kalite hoşuma gitmemişti. Tabi benim gereksinimlerimi karşılamamıştı belki siz beğenebilirsiniz.

Geri