Scudo Sports

Göbek mili kırıldı

Tepki
31
Bisiklet
Sedona
Merhaba bisiklet sever dostlarım.kron xc250 bisikletimin arka göbek mili kırıldı.men join marka uyduruk göbek var (32lik) bu göbeğe uygun göbek mili bulabilirmiyim.bulamazsam napmaliyim.fazla para vermek istemiyorum. Teşekkür ederim bol pedallar

Dosyalar

• IMG_20151001_172334.jpg
    IMG_20151001_172334.jpg
    77,4 KB · Okunma: 127
Scudo
Geçmiş olsun dostum bulursun tabi aynısını ancak ne kadar sürede ve kaça mâl olur bilemiyorum.

Ben de gobek mili var ama senin gobege uyar mi? Boyu ,eni hakkinda teknik detay bilgisi nedir?

Teşekkür ederim arkadaşlar cevaplar için :) göbek fotografıni atıyorum

Dosyalar

• Screenshot_2015-10-02-00-17-21-1.png
    Screenshot_2015-10-02-00-17-21-1.png
    27,3 KB · Okunma: 87
@mehmetakbas

Dostum 5-10 liraya satilan gobek mili dene. Buna benzer sorun yasadim ,maalesef yedek parca bulma da cok yetersiziz.

Selamün aleyküm arkadaşlar benim bisikletin markası salcono 1hafta boyunca arka tekerden vurma sesleri geliyordu sökmek hiç aklıma gelmemişti bir süre öyle kullanıp söktüm. Söktükten sonra milim kırık olduğunu farkettim. Bisikletçiyr gittim fakat hiç birisinde istediğim milden bulamadım. Nerde bulurum acaba yardımcı olabilirseniz çok sevinirim sağolun şimdiden.

Dosyalar

• IMG_20180609_221943.jpg
    IMG_20180609_221943.jpg
    92 KB · Okunma: 82
  • IMG_20180609_221937.jpg
    IMG_20180609_221937.jpg
    62,4 KB · Okunma: 80
  • IMG_20180609_221928.jpg
    IMG_20180609_221928.jpg
    117,5 KB · Okunma: 82
@Sporsss
Dostum internetten satın alabilirsin. 5-10 TL ortalama göbek mili fiyatları, alınca çok fazla sıkmadan tak.

Bisikletçilere gez bak mahalle bisikletçilerinde vardır bol bol

• Beğen
Tepkiler: Sporsss
@TORUKOJİN @hakkında: boşluk
Bisikletin arka mili malesef kırıldığı için milin göbeğe zarar verdiğini söyledi ve göbeği değiştirmen gerekiyor dedi ama tel bi sıkıntım var benim bisikletin göbeği kolay kolay bulunmuyor 24 telliydi sanırım o göbekten bulmam lazım acaba bana yardımcı olabilirmisiniz ?

@Sporsss Para kazanma çabaları başka 1 şey değil. Mandallı göbeklerden al içinde bilyeleri dağıldıysa ondan alacaksın. Sana tavsiyem atölye 25.4e getir. Olmadı delta bisiklet Kadıköy'de bu yer

Arkadaşlar bisikletimin arka mili kırılmıştı aradan 1 ay geçmedi değiştireli tekrar kırıldı yeni mili buradaki bisikletçiye taktırmak istemiyorum daha önce fren az tutuyor diye götürdüm üzerine yağ döktü yanlışlıkla decathlona gitsem balata da alacam mili de takarlar mı ve ya nerede taktırabilirim

konu sahibinden özür diliyorum öncelikle. dün bisiklette yokuş çıkarken çat etti ve sanırım kırıldı. bunu nasıl onarabilirim?

Dosyalar

• 62807197145__12B19E02-208B-4D63-957C-1DD6CDC0C902.MOV
    643,1 KB
  • Üzgün
Tepkiler: necmeddin
konu sahibinden özür diliyorum öncelikle. dün bisiklette yokuş çıkarken çat etti ve sanırım kırıldı. bunu nasıl onarabilirim?
Milin kırıldığına eminmisin. Kolay kırılacak bir şey değil çünkü. Yeni mil fiyatları 20 ile 25 arası . Anahtarın ve mengene varsa değiştirebilirsin. Olmadı bisikletçiye git derim.

Milin kırıldığına eminmisin. Kolay kırılacak bir şey değil çünkü. Yeni mil fiyatları 20 ile 25 arası . Anahtarın ve mengene varsa değiştirebilirsin. Olmadı bisikletçiye git derim.
emin değilim zincirde çevirirken bisiklet hareket etmiyor boşa dönüyor

Videoya bir kaç kez baktım. Ruble harketli ama gevşek duruyor. Bilye dağılmış olabilir. İki bilye ile dahi hallolur sorunun. Orta göbekte de olabilir sorun. Orayı da kontrol ettin mi.

Merhaba genc arkadasim,

simdi bu soruya nasil bir cevap verilebilir, evet bir video cekmissin ve videoda bisrseyin kirildigi yada bozuldugu yani normal olmadigi görünüyor. Ama orasi kapali bir yer ve acilmadan nasil bilinecek, bunu hic düsündünmü. Oysa kaset sökülmüs olsa ve ici görünse daha net cevaplar verilebilir.
Söyle bir misal vereyim. Doktoru telefonla ariyorsunuz ve kolunuzun agridigini söylüyor ve neden agriyor diye soruyorsunuz. Bu durumda aceba doktor size nasil bir cevap verir?
Doktorun verecegi cevabi düsünün ve yukaridaki yazdigimi ona göre yorumlayin.

Daha kolay yorumlaya bilmen icin bir ip ucu vereyim....
Arkadaslar elimde kapali bir sandik var, icinde ne oldugunu cok merak ediyorum bana yardimci olurmusunuz? Oysa sandigin kapagini acip icine baksam ne oldugunu da anlarim ama acmadan soruyorum.

Kolay gelsin.

Arka göbek milim kırıldığı için değiştirilmesi gerekiyor. Bisiklette Cole Rollen jant seti var. Bu miller evrensel mi yoksa her markanın kendi modellerine özel mili mi var? Cole Rollen'in benim jant modelime uyan tek başına satılan milini bulamadım.

Geri