Scudo Sports

Göbek ruble ilişkisi derin konu

7'li kaset ruble ve göbek olması lazım.7-8 uyumlu ruble kasette var.7-8 uyumlu kaset göbek almak modifiye açısından daha iyi olur.Rubleye uyumlu zincirde gerekli olabilir.9'lu vites fren kolum var.Vites boşluğunu ayarlayarak 6-7-8'li rublede de kullanıyorum.(link), (link) , (link) Bu arada raptor niki knightonline'danmı kalma:D Vidalı rublenin dezavantajı bana kalırsa sökme
işleminin çok zor olmasıdır.Vites sisteminde arka aktarıcı,orta göbek uzunlugu,aynakol,ön aktarıcının da uyumluluğu gerekiyor sanirim.

• Beğen
Tepkiler: -Skynet-
Scudo
@gok
Bu göbeği gördüm ama güvenemedim. Kalitesiz, 3 aya kalmaz bozulur gibi duruyor. :D Diğer göbekse, kadronun arka çatal genişliğinde uymuyor. Arka çatallar arası 146mm ucu ucuna. FH-RM30 ise toplam aks uzunluğu bu. Bunu direk taksam,somuna yer kalmıyor. :D Bu güncellemedeki sebeblerin biride 11 küçük dişli rubleye geçebilmek. :harika:
Online mmorpg değilim dostum,offline seneryolu olanlardan akıyorum:D Raptor, dinazorlara bir ilgim var. jurassic park hayranıyım, oradaki favori dinazorum Raptorlar. En zekileri, en iyi taktik yapıp avlanan yaratıklar. Nick oradan geliyor.:harika::D

@Raptor8 aslın da bisikletin kadrosu faklı maşa farklı sah dece al kadro alıp mayayı duz takabilrsiniz

@cube gtx
Valla kardeşim ne demek istediğini anlamadım? :D

Geri