Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Göbeklerinizdeki bilya ölçüleri

Orkun KnighTR34

Kara atlı prens
Tepki
1.967
İsim
Orkun
Başlangıç
2006—07
Bisiklet
Peugeot
Merhaba Arkadaşlar

Bu konuda kullandığınız bilyalı tip göbeklerin bilya çaplarını yazarsanız göbek bilyası değişimi gereken veya göbeklerini modifiye etmek isteyen (standart çelik bilya yerine sertleştirilmiş çelik veya seramik bilya vb.) arkadaşlarımıza yardımcı olmuş olabiliriz.

Kendi tecrübelerime dayanarak:

2016 kron bisiklette standart olarak gelen men join teker göbekleri: Hem ön hem arkada 18 adet 6.35 mm çaplı bilya,

Shimano HB-475 kasetli arka göbek: 18 adet 6.35 mm çaplı bilya

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
Merhaba mtb bisikletimin arka jant göbek bilyalarında vuruklar başlamış bilya değiştirmeyi düşünüyorum fakat kumpasım yok ve ölçülerini bilmiyorum. Göbeğim eski bir formula marka, 9s kaset göbek. Bilya boyunu ölçmeden bilebilir miyiz?

@el Cezeri Arka teker bilyalarının tek ölçüsü var. 1/4 inç. 6.35 milimetreye tekabül ediyor.

• Beğen
Tepkiler: el Cezeri
@el Cezeri Arka teker bilyalarının tek ölçüsü var. 1/4 inç. 6.35 milimetreye tekabül ediyor.
Çok teşekkürler hocam birşey daha soracağım. Dizme bilya alacagım fakat, kafes bilya+çanak+mil+ konik somun setleri de satılıyor hangisini almalıyım? Göbek milimde yamukluk yok yataklar çıkabiliyormu bilmiyorum.

Arka teker icin olanlar standart. Arkayi QR li kullaniyorsan komple set olarak alirsan iyi olur, QR ise bi sure sonra yamulacak cunku. Set olarak alinca ucuza geliyor. Her canak cikar. Canak yuzeyinde bozukluk yoksa degistirmene gerek yok canaklari.

• Beğen
Tepkiler: el Cezeri
merhaba, 28 jant corelli trivor sehir bisikleti ön arka ve pedal bilyalari mm olarak nediir hocam?

Arka göbek 1/4, ön göbek 3/16, pedal bilyaları 5/32 inç çapında oluyor. (İnç = 25.4 mm)

• Beğen
Tepkiler: drkemankesh
Geri