Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gökhan İstedi 200 Allah verdi 500

caesar

Forum Bağımlısı
Tepki
618
İsim
caesar
Bisiklet
Salcano
Öncelikle herkese merhabalar. 2015 Ağustos'undan itibaren bir yol bisikleti almayı düşünüyordum. Eylül ayında Lapierre'nin Sensium 200 modelinde karar kıldım ancak bisikletin bana uygun kadrosunun olmamasından ötürü 2016 modelleri beklemeye koyulduk. Nihayetinde Aralık ayında yeni modeller belli oldu fakat içinde Sensium 200 modeli maalesef yoktu. Muadili bir bisiklet aramaya başladık katalogdan ve Sensium 500 CP modelini tespit ederek onda karar kıldık. Tabi bu seçim esnasında değerli bilgi ve tecrübelerini eksik etmeyen Antalya Çağdaş Bisiklet'e, @MehmetAliB. abiye, @ghkoseoglu kardeşime ve @taner07 dostuma teşekkür ederim.
Bisikleti tam manasıyla test edemedim henüz. Sadece aldığım yer ile ev arası (8 km) mesafede kısa bir deneyimim oldu ki bu esnada da yağmur bana eşlik ettiğinden ötürü ıslak yolda tam performans alamadım. Kabaca şunlar söylenebilir; ciddi manada akışkan bir bisiklet sıkletine göre. Frenleme mesafesi ve kalitesi gayet iyi. Vites geçişleri 2 ay kadar kullandığım tiagra donanımlı bisiklete oranla çok seri. @ghkoseoglu daha iyi bilir tiagra'dan çektiklerimi:) 105'li sistem benim tahminimden daha iyiymiş açıkçası. Kadronun geniş alt borusu performansa ciddi katkıda bulunuyor. Gücün tamamına yakınının yola uygulandığını hissedebiliyorsunuz. Bana göre eksi tarafları ise lastik ve jantlar. İlerleyen zamanlarda bu iki eksikliği gidermeye çalışacağım.
Buradan teknik özellikleri incelenebilir: (link)

DSC_0097.JPG DSC_0097.JPG DSC_0098.JPG DSC_0099.JPG IMG-20160108-WA0001.jpg IMG-20160108-WA0005.jpg IMG-20160108-WA0004.jpg

Scudo
hayırlı olsun. abi ne yaptın ya. yakıyor ortalığı mübarek. tekerin taşa değmesin.

Hayırlı olsun yarın sabah getir tura da yakından bakalım :)

• Beğen
Tepkiler: caesar
@taner07 getireceğim İnşallah kardeşim:) Sen sürersin Kemer'e kadar:)

• Beğen
Tepkiler: taner07
güle güle kullanın renkler harika eminim canlı da çok çok daha iyidir lapierre zaten renkleri inanılmaz güzel kullanan bir marka

geometri olarak audcio ile aynı gibi geldi öyleyse de çok büyük artı

yalnız bisiklet yeni jant diye bağırıyor :)

Endurance bir kadro sanırım,çok güzel.:harika:

Sarı çeki borusu farklı hava katmış.:krnz:

Çok çok beğendim. Güle güle kullanın, kazasız sürüşler. Fotoğraflar ütü dışında bir makine ile çekilirse daha iyi olacağı kanaatindeyim.

Hayırlı olsun.Tekerinize taş değmesin.

abi çok güzell ya , renkleri kadrosu şekli duruşu süper hayırlı olsun

Hayırlı olsun. Kazasız belasız iyi günler de kullanın. Tekerinize taş değmesin.

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Renk uyumu çok güzelmiş.(Fenerbahçeli değilim)
Eğer sele boyunuz ayarlı ise gidonunuzu biraz yukarı kaldırmanızı tavsiye ederim.
Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.

Öncelikle hayırlı olsun, kazasız belasız güzel sürüşler. Lastik ve Jant konusundaki memnuniyetsizliğinizin sebebini merak ettim.

Hayırlı olsun dostum. Çok güzel bir endurance.
Arka dişli oranına baktım. 11-32 imiş. Yokuşlarda seni yakalayabilen yoktu, bundan sonra hiç olmaz artık:)

@caesar hayırlı olsun bende sipariş verdim ses seda yok. ne zaman sipariş verdiniz bisikleti ?

• Beğen
Tepkiler: caesar
Geri