Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Gökhan kutluer stelbel sb/03

@muratcolakoglu @Serkan Mıstınoğlu Biz sadece bisiklet üzerine keyifli bir içerik paylaştık. Ama durum öyle bir hal aldı ki bisikletten çok konuğumuzun özel hayatı konuşulur oldu. Kim ne yaparsa yapsın burası bisiklet üzerine kurulmuş bir platform bir site değil mi? Bize ne başkalarının özel hayatı biz sadece bisiklet üzerine konuşsak tartışsak olmaz mı?

Scudo
@Fatih.acar

Kendisi özel hayatını çok fazla paylaştığı için bu konular haliyle yazılıyor. Ayrıca benden önce yazan arkadaşlar özel hayata girmiştir ben de cevap yazmışımdır. İlk sayfada o kişiler bellidir. Çok fazla iş değiştirdiğini kendi paylaşımlarından biliyoruz. Hatta bazı paylaşımlarında kimlerle tartışıp ayrıldığını bile yazmıştır. Kendisi serbestçe paylaştığı için biliyoruz. O zaman öyle değil böyle deme gereği ortaya çıkıyor. İnsan 30 tane formasının resmini çekip internet ortamında paylaşınca neden 30 tane forma diye düşünmeden edemiyoruz ve yeri gelince yazıyoruz. Dükkanlarda bile 30 değişik forma bulamazsınız. :)

Internet ortamında paylaşılan şeylerin artık özel olma hali kalmıyor. Tartışmaya açıyorsunuz.

@Fatih.acar Stelbel videosunun 1000 küsür izlenmede olasından ders çıkarmalı, bu sayfalarca gereksiz yorumu göz önüne alarak şöyle içerikler üretmelisiniz;

110 Bin izlenmesi var. Mis gibi :ckskc::snzdglsn:

Sizin bu video serisine gelen yorumları şuna benzetiyorum ben;
Vedat Milor hep lüks yemekler tanıtıyor, menemen yesin yorumlasın istiyoruz :cool:

Bu başlığa dair son mesajımı yazıyorum ve çekiliyorum arkadaşlar. Bence konu gereksiz uzadı ve amacından sapıp yersiz tartışmalara yol açtı. Kapitalist bir sistemde ve miras hakkının olduğu bir sistemde tabi ki her insan doğuştan bazı avantajlara ve dezavantajlara sahip olacaktır. Bu durum şüphesiz kaçınılmaz. Bu avantaj ve dezavantajlar dolayısıyla, mavi ya da beyaz yakalı olarak sınıfsal ayrışmalara girmemiz Doğal. lakin bir insan sistemin getirdiği avantajları kullanarak iyi bir yere geldiyse bu onun suçu değildir. Sitem etmeniz gereken bu avantajlardan yararlanıp bir yere gelen insanlar değil, sistemin kendisidir. Siz de aynı imkanlara sahip olsanız kullanmaz mıydınız? Öyle ki, iyi bir bisiklet almak için 36 aylık kredi çekip, o çok eleştirdiğiniz sisteme sermaye birikimi oluşturulması için borçlanmışssınız! Her insan daha iyi şartlarda yaşamak, daha iyi bisiklete binmek ister ya da Gökhan'ın gelmek istediği yere gelmek ister. Zira insan doğası böyledir. O yüzden mevzuya biraz da bu açıdan bakmak lazım. Kısacası sıkıntı kapitalist sistemin ve burjuva hukukunun miras haklarında ve bunların sınıflararası fırsat eşitliğini kaldırmasındadır. Önemli olan büyük resmi görmek, olayı kişiselleştirmemek... Herkese selamlar...

@btaskazan siz anlamamışsınız ki benim neyi eleştirdiğimi :)

Gerçekte olanla, videolara veya medyaya yansıtılanın, anlatılış şeklinin farklı olduğunu, fazlasıyla allanıp pullanıldığını söyleyip, bundan yakındım ben.
Alın size daha yakınlardan bir örnek vereyim, birol çakır abimiz uzun mesafe farkındalık turunu tamamladıktan sonra akşam gazetesine verdiği röportajda “sürüş boyunca çaydan başka birşey içmedim” dedi. Gazete habere bu başlığı attı, olay böyle anlatıldı. Ertesi gün birol bey sosyal medayadan, herbalife firmasına yol boyu sponsorluğu için teşekkür eden bir mesaj yazdı :)

Şaka gibi ama gerçek bunlar :)

@Serkan Mıstınoğlu

Her iki söylediğinde doğru Serkan. Yani ben buldukça çay içerim. Rekor denemesine çıkmadan sponsor arayışlarım vardi. Herbalife ında sponsor olabileceğini söylediler bende olur dedim. Ancak ben hiç kullanmamıştım. İki matara hazirladilar. Biri bisikletimde diğeri aractaydi. Yol boyunca resim çekmek için Ensar kardeşim bana zorla içirdi. Hatta iki değişik ürün vardı. Birisi uzun diğeri kasa sürüşler içinmiş. Onunda sıralamasını karistirmisiz. Aradan 8 ay geçti verdikleri iki kutu da üzerinden bir iki ölçek alınmış halde çöpe gitti.
Yarıştan sonra sadece Herbalife a değil diğer sponsorlarimada teşekkür ettim.
Hayatımda ilk kez ve sonkez o zaman kullandım oda nezaketen.
Niğde turunda jel verdiler bir isirdim hepsini tukurdum. Alışık değilim böyle maddelere.

Bu arada benimle tura gelenler beni bilirler. Mataramda ya çay vardır yada malzeme.
Zaman zaman su da kullanırım.

Son olarak tcr de kullanabilirim. Her şeyin bı ilki vardır derler.

Ramazanda da turlar yapıyorum. 100-190 km arasında sürdüğüm çok olmuştur. İftarda bir iki bardak su bana yetiyor. Ama bir demlik çay anca kesiyor. Her bünye farklıdır. Benim bunyem buna alismis. Susuz durabilirim ama çaysiz asla.

@Serkan Mıstınoğlu

Haklısın bu güzergahı genelde ters istikamette geciyorum. Bu arada sende iyi biliyorsun ki şartlar çok önemli. Ama daha iyi bir fikrim var. Bir gün birlikte uzun bı tura çıkalım. Beni daha iyi tanırsın.

@birolcakir tanıdım zaten sizi bu aktivite ile, aynısını bir daha yaparım dediniz, 1 yıl olacak neredeyse :)
(link)
Neyse konuyu dağıtmayalım. Yaparım dediniz, yapınız diyorum ve gidiyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Özhan Akgöğ
@birolcakir Abi seni strava dan takip ediyorum, örnek aldığım sürücülerden sin ve birgün senle turlamayı çok isterim.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Serkan Mıstınoğlu
Bu her zaman böyleydi Serkan abi; dünde böyleydi, bugünde böyle yarın da böyle olacak...

Geçenlerde yine bu sporculardan birkaç tanesi yarış için yurtdışından sosyal paylaşım sitesine video atmışlardı. Keşke daha iyi yerlere gelseler orası ayrı ama konumuz bu değil.

Ne bileyim başka ülkelerde triathlon vb. Etkinlikler için o yarıştan o yarışa, o ülkeden bu ülkeye atlamak öyle kolay iş değil.

Hayat bu insanlara hiçbir zaman zor olmadı, tabi zorluk 'o ülkeden o ülkeye koşmak' değilse...

Bu konuyla ilgili geçenlerde yanlış hatırlamıyorsam televizyonda bir video izlemiştim, bu galiba psikolojik olarak bir etkiymiş. Hatta belirli bir noktada olan 'bazı' insanlar psikolojik olarak 'benim bir hikayem olmalı', tarzında şeyler düşünüp çeşitli hüzünlü bir hikaye uydurma moduna girebiliyorlar tarzı birşeyler vardı galiba.

Eminimki herkes bu insanların başarısına başarı katmak ister ama olmayan 'hüzünlü hikayeler' kısmı hepimizi üzüyor, insanları kandırmayı bırakmalılar artık. Bizde gerçek sanıyoruz. Rahmetli Erol Taş abimiz gerçek zorlukların adamıdır mesela ama kimse bahsetmez...

Geri