Scudo Sports

Google Earth Pro (Ücretsiz)

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
5
5261 dosyayı görüntüle

GOOGLE EARTH PRO'YA BAŞLAMA

Google Earth Pro lisansı alma

Google Earth Pro uygulamasını kullanabilmek için geçerli bir lisans anahtarı gerekir. 20 Ocak 2015 itibariyle Earth Pro lisansları artık ücretsizdir. Google Earth Pro lisansınızı aldıktan sonra, Google Earth Pro'nun gelişmiş özelliklerini kullanmaya başlamak için kaydolabilir, indirebilir, yükleyebilir ve oturum açabilirsiniz.
Google Earth Pro sistem gereksinimleri
    • PC: Windows XP, Windows Vista veya Windows 7
    • Mac: Mac OS X 10.6.0 veya sonraki sürümler
Lisanslar hakkında

Ücretsiz bir Google Earth Pro lisansı edinmek için (link). Lisans anahtarınızı içeren bir e-posta, adresinize gönderilecektir. Mevcut lisans anahtarlarının süresi halihazırda uzatılmıştır. Zaten bir lisansınız varsa, lisansınızı tekrar yenilemenize gerek kalmadan Earth Pro'yu kullanmaya devam edebilirsiniz.

Google Earth’ü yakından tanımak ve bilgisayarınıza indirmek için (link)

Lisans formuna gerçek bilgiler girme zorunlulu yok. Eğer istersenizde serial olarak ''GEPFREE''
Girerekte sonsuz kullanabilirsiniz.

Yararlı kaynaklar
    • (link)
    • (link)
    • (link)
5262 dosyayı görüntüle

5260 dosyayı görüntüle

Scudo
@Anonim Savaş, Bu tür programlar ilgimi çekmez, kullanmam ama pro sürümünün ücretsiz oluşu ilgimi çektiği için sizlerede duyurmak istedim. Bu program ile ilgili bir deneyimim yok :)
Kurdum makinaya biraz kurcaladım ve lisans ile ilgilide bir sıkıntı söz konusu değil.

Makineye kurdun da, izlenim nasıl yani güzel mi? Kullanımı vs. kolaylığı falan nasıl bari iyi mi? Normalde ben de kullanmıyorum ama bunun pro versiyonu böyle ücretsiz olmuş ilgimi çekti bu sebeple de sorayım dedim.

En azından GPS verilerinizi içe aktarıp rotalarınızı Google Maps'te görüntüleyip kaydedebilme imkânınız oluyor. Diğer özellikleri Google Maps'e çok benzer...

Geri