Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Google'ın Gemini'si, Bisiklet Forum'a kafa tutar mı?

Apple siriye chatgptyi entegre etti bugünkü güncellemeyle, ai artık hayatımızın bir parçası, Google'un reklamdan kullanılamaz hale gelen arama motoru yerine artık chatgpt search var. Biz ülke olarak bunun neresindeyiz peki? hiçbir yerinde sadece son kullanıcı düzeyindeyiz, ne çip ne de yazılım üretiyoruz, her zamanki gibi treni kaçıracağız gibi gözüküyor.

Scudo
Gemini'a foruma bisikletle alakalı saçma ne yazayım diye sorunca çok uçuk cevaplar verdi :hhhhhh: bisikletle uçtuğunu düşün, rüyanda bisikletine sarılmışsın :harika: gibi. Gerçek hayatta bisiklete sarılsam hanım beni terk eder :)

Bu işlerde uzman bir arkadaş var. Gemini 2 daha iyi olacak diyor. Gemini'a bağlı NotebookLM kullanıyorum ilk çıktığından beri, dosyalarda detay bulmak için işe yarıyor. Spesifik konularda dosyaları içine atıp, sizin için bilgi bulabiliyor.

En güzeli ise verdiğiniz dosyalardan BİSİKLETE binerken dinlemek için podcast çıkartıyor. Podcast özelliği fena değil.

-80 lerde çocukluk yaşamış. O dönem ile ilgili izler taşıyor.
-Eyt' den emekli. 99 da işe girmiş diyelim.
Anadolu liselerinin Anadolu lisesi olduğu zamanlarda Anadolu lisesi okumuş(Bir mesajında dersine yabancı İngilizce öğretmeni girdiğini söylemişti) Yani 7 sene Anadolu lisesi okumuştur. Üniversitede hazırlığı pas geçmiştir 4 de üniversite hayatı. Ortalama üniversite çıkışı yaşı 22. Bitirdiği sene işe girdiğini düşünürsek @Mehmet Altuğ 1977 civarı doğumlu. Yani 47-48 yaşında.
@Mehmet Altuğ Vatandaş yememiş içmemiş senin izini sürmüş. Bir like'ı çok görmüşsün. Bu kadar emeğine yazık değil mi çocuğun?

Vatandaş yememiş içmemiş senin izini sürmüş.
Mübarek oradan bakılınca Reyizin eniştesi gibi mi görünüyorum? :snzdglsn:
Araştırma yapmadan aklımda kalanlar ile yazmıştım
-@MehmetAltuğ 80 lerde çocukluk yaşamış
-Eyt li değilmiş.
-30 seneyi aşkın iş ticaret hayatı var
-30 sene önce sitelerine ağaç dikmiş
-En önemli detay, Monica Belluci' nin ve Latita Casta'nın hızlı zamanlarını biliyor:ssrtcbya:

Sonuç Mehmet Altuğ yaşlanmış

Geri