Scudo Sports

GoPro çekimleri için hangi editör?

ratm

Forum Bağımlısı
Tepki
1.946
İsim
Hakan Engin
Gopro video çekimleri yapıp düzenleme yapan arkadaşlar hangi programı kullanıyorlar, hangisini tavsiye ederler öğrenmek isterim.

• Beğen
Tepkiler: Kürşatt
Scudo
" adobe premiere "

@BF Okuru gopro studio yu deneyen arkadaş çok problemli olduğunu söyledi bana , bilmiyorum sizde problem yaratmadı mı?

@chnkrmz Evet Adobe Premiere i duymuştum, ona bakıcam mutlaka.

@ratm adobeden hiç şaşmam ben. mesleğim gereği zaten adobe programları kullandığımdan onada az çok aşinayım. kullanırken zorluk çekmiyorum. zaten youtubeden bi kaç videosuna bakınca hemen öğreniyorsun.
ben sadece videoları kesme biçme ve arka fona müzik ekleyebiliyorum. farklı efektler vermeyi beceremedim. aslında uğraşmadım desem yalan olmas :)

• Beğen
Tepkiler: ratm
Ben GoPro Studio ile düzenleme yapıyorum, klasörlerde Türkçe karakter kullanmadığınız sürece sorun yok.
Bazı ekran kartları ile uyumsuzluğu var diyorlardı, ona denk gelmezseniz gayet güzel.
Temel işlemler, ekrana yazı yazma, müzik ekleme vb. işleri yapabiliyorsunuz.
Benim GoPro alalı heralde 1 yılı buldu, memnunum diyebilirim.

• Beğen
Tepkiler: ratm
Merhaba,
Gopro 8 gps açık şekilde kayıt yapıyorum ama sonrasında gps verisini video üzerine ekleyemiyorum, gps verisi yok diyor ne yapmak lazım.

Merhaba,
Gopro 8 gps açık şekilde kayıt yapıyorum ama sonrasında gps verisini video üzerine ekleyemiyorum, gps verisi yok diyor ne yapmak lazım.

Cihaz içinden GPS özelliğini açtınız mı ? (go pro'm yok ama açılması gerektiğini biliyorum )

Merhaba,
Merhaba,

Hangi programi kullaniyorsunuz?
GoPro quik bildigim kadariyla 8 ve 9 ile cekilmis videolardaki gps verisini desteklemiyor.

Merhaba,

Hangi programi kullaniyorsunuz?
GoPro quik bildigim kadariyla 8 ve 9 ile cekilmis videolardaki gps verisini desteklemiyor.

GoPro quik kullanıyorum, telefondan da , pcden de gps verisi yok diyor

GoPro quik kullanıyorum, telefondan da , pcden de gps verisi yok diyor
Hocam bu bir tık karışık gibi fakat istediğiniz verileri ekleyebiliyorsunuz quik ile,musait olduğumda daha detaylı anlatırım. Gps aktifse sorun yok :)

(link)

Bu linkte gorulecegi gibi quik 8 ve 9 uzerindeki gps verisini desteklemiyor.

Evet o videoları izledim, anlam veremiyorum :) son nesil kamera alıyoruz program desteklemiyor. Alternatifleri de hep paraya dökmüş.

Evet o videoları izledim, anlam veremiyorum :) son nesil kamera alıyoruz program desteklemiyor. Alternatifleri de hep paraya dökmüş.
Destekliyor ya olur mu öyle şey hero 4 destekliyor 9 nasıl desteklemez :))
(link)

@sonyaz buyurun ;)

Son düzenleme:
Destekliyor ya olur mu öyle şey hero 4 destekliyor 9 nasıl desteklemez :))
(link)

@sonyaz buyurun ;)

Teşekkür ederim o kısımları izlemiştim. O kısma geldiğimde sticker hariç diğer hepsi pasif.

Teşekkür ederim o kısımları izlemiştim. O kısma geldiğimde sticker hariç diğer hepsi pasif.
olmadı mı bu şekilde yani?
Uygulama ve telefon güncel mi?

olmadı mı bu şekilde yani?
Uygulama ve telefon güncel mi?

GPS verisi yok diyor, gps i nasıl açağımı gösteren bir link veriyor. Zaten açık :)
PC uygulamasını kendi sitesinden indirdim. Telefon red mi note 8

GPS verisi yok diyor, gps i nasıl açağımı gösteren bir link veriyor. Zaten açık :)
PC uygulamasını kendi sitesinden indirdim. Telefon red mi note 8
eklediğim gibi yaptığınızda aktif olarak göstermiyorsa o videoyu gps açık değilken çekmişsiniz demektir harici olmama şansı yok çünkü.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Geri