Merhaba,
Gopro 8 gps açık şekilde kayıt yapıyorum ama sonrasında gps verisini video üzerine ekleyemiyorum, gps verisi yok diyor ne yapmak lazım.
Evet, daima açıkCihaz içinden GPS özelliğini açtınız mı ? (go pro'm yok ama açılması gerektiğini biliyorum )
Merhaba,Merhaba,
Gopro 8 gps açık şekilde kayıt yapıyorum ama sonrasında gps verisini video üzerine ekleyemiyorum, gps verisi yok diyor ne yapmak lazım.
Merhaba,
Hangi programi kullaniyorsunuz?
GoPro quik bildigim kadariyla 8 ve 9 ile cekilmis videolardaki gps verisini desteklemiyor.
GoPro quik kullanıyorum, telefondan da , pcden de gps verisi yok diyor
GoPro's Quik video editor is not compatible with the GPS data format of the new cameras (Hero 9, Hero 8 and GoPro Max)
Hocam bu bir tık karışık gibi fakat istediğiniz verileri ekleyebiliyorsunuz quik ile,musait olduğumda daha detaylı anlatırım. Gps aktifse sorun yokGoPro quik kullanıyorum, telefondan da , pcden de gps verisi yok diyor
(link)
Bu linkte gorulecegi gibi quik 8 ve 9 uzerindeki gps verisini desteklemiyor.
Destekliyor ya olur mu öyle şey hero 4 destekliyor 9 nasıl desteklemezEvet o videoları izledim, anlam veremiyorumson nesil kamera alıyoruz program desteklemiyor. Alternatifleri de hep paraya dökmüş.
olmadı mı bu şekilde yani?Teşekkür ederim o kısımları izlemiştim. O kısma geldiğimde sticker hariç diğer hepsi pasif.
olmadı mı bu şekilde yani?
Uygulama ve telefon güncel mi?
eklediğim gibi yaptığınızda aktif olarak göstermiyorsa o videoyu gps açık değilken çekmişsiniz demektir harici olmama şansı yok çünkü.GPS verisi yok diyor, gps i nasıl açağımı gösteren bir link veriyor. Zaten açık
PC uygulamasını kendi sitesinden indirdim. Telefon red mi note 8