Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

GoPro Hero 4 Black !

Go pro 4 silver kullanıyorum, konunun başlarında black 2 katı ii denmiş ama öyle bir şey yok, işlemcisi 2 kat hızlı ama mesela gece çekimlerinde silverın daha iyi bile olduğu söyleniyor. Sonuç olarak Pro çekimler yapılmayacaksa silver edition alınmalıdır.

Scudo
Hero 4 Black kullanıyorum, daha önce de 3 Black kullandım, eğer gopro alacaksan Black serisi almalısın. Silver ile Black arasında ham görüntü anlamında bile çok fark var, ki en basit programda işledikten sonra farkediyor kesinlikle. Karşılaştırmalar konusunda Youtube'daki videoları çok fazla dikkate almayın orda çeken elemanın kamerası neyse genelde o ön plana çıkıyo, SJ4000 videolarına bile baksanız GoPro ile aynı kalitede gösteriyorlar neredeyse. Silverdaki ekranın çok bi fonksiyonu yok zaten bi süre sonra kullanmayacaksın sarj problemi sebebiyle. En basit android telefonla bile lcd ekrandan aldığın verimden çok daha fazlasını alabilirsin, uygulama ile hem wifi kumanda hemde ekran görevi görür.Herkes pro çekimler yapmayacaksan silver al demiş ama o mantıkla düşünürsen SJ4000 de işini görecektir.

@VOLKAN ÇELİK
Gece çekimlerinde eğer bu görüntüler işlenmemiş ham görüntüler ise doğru dediğiniz.

Screenshot_2015-02-26-19-15-14.png Screenshot_2015-02-26-19-15-14.png Screenshot_2015-02-26-19-15-25.png Screenshot_2015-02-26-19-15-14.png Screenshot_2015-02-26-19-15-25.png

@Erhan Acar
Bir black kullanıcısı olarak hiç Sony deneme şansınız oldu mu ?

@Çağrı Soylu
Sendeki Sony sebebiyle bir ara muallakta kalmıştım. TR satış fiyatları bir ara hızla düşünce (1000 lira gibi bir rakamlardan 600'lere indi) tercihimi hero3+SE'den yana kullandım.

Wi-fi sayesinde bütün ayarlar cep telefonu üzerinden kontrol edilebiliyor ve uzaktan kumanda olarak kullanılabiliyor. Fakat gopro'nun kendi uzaktan kumandasının yerini tutmayabiliyor. En basitinden bilekte veya selfie çubuğunda takılı olan kumanda ile foto çekmek, video kaydı başlatmak çok daha pratik.

Merhaba youtubeda altın elbiseli adam sony action cam tanıtımı var orada gopro ile arasındaki farkları anlatıyor ayrıca bence sony daha iyi

@Fatih Çetin
Wi-Fi Sony'de de var. Su altında çalışmıyor ama :)
Aynı fiyat olursa ben de tercihimi GoPro'dan yana kullanırım. Ben benim Sony'yi 130 dolara almıştım. Fiyat/performans olarak hala muadili yok herhalde.

Ordaki videoya göre sony daha iyi ama hiçbirini kullanmadım

Bir yorum da ben ekliyeyim faydalı olur umarım. Bende Gopro 3 black var. Abim kanyon sporlarıyla uğraşıyor bunun yanı sıra dalış yapıyor. Ben de Kayak yapıyorum aynı zamanda bazen arabanın ön tamponuna monte ediyorum. Aparat konusunda sony ne alem de bilmiyorum ancak GoPro bu işi ciddi anlamda biliyor. Göğüs, kafa, bilek, kask, araba için, kayak için, monopod vs vs bir çok aparatı var hatta köpekler için olanı da var. Onun dışında görüntü açısı çok iyidir ki 4 serisin de bunu arttırdıklarını okumuştum. Bunun yanı sıra GoPro stuido ve telefondan kontrol etme kolaylıkları da cabası ancak 4'ün silver versiyonun da sanırım arkasında ekran var. Görüntü kalitesine bir çok şey etki eder mesela ben rafting yaparken soğuk sudan çıktığımda ani bir buğulanma oluyordu kamera da ancak bunu bir filtre ile hallettim. Xtreme sporlar ile çok haşırneşiriz abimle ve çok çok işimize yarıyor..

@adilekci
Evet GoPro nun gerek yan sanayi gerekse orjinal parçası bi hayli fazla.

merhaba arkadaşlar.japonyadaki arkadaşımdan go pro 4 black için fiyat istedim.
oda bana yeni çıkan go pro 4 black 4K ultra hd kameranın fotografını yollamış.50 bin japon yeni.
yani yaklaşık 1117 TL gibi bir tutar.ayrıca yanında bir çok aksesuar da dahil ! fiyat sizce nasıl?
saygılar...

@mühendis Şuan gopro 4 Black edition 4Kler 1500TL civarında mediamarkt, vatan bilgisayar ve bimeks de. Arkadaşınızdan aldığınız fiyat daha uygun gözüküyor.

@mühendis Fiyat gerçekten iyi. Sony 4K modelinide incelemenizi tavsiye ederim. Başarılı bir ürün olmuş. Bana da 1 tane getirse fena olmaz :)

Geri