süper iniş olmuş yol bisikletine yeni geçen birisi olarak keyifle izledim o değilde ağabey o kamerayı nereden aldın ve ne kadar go pro misali güzel çekmiş
@Uzeyir Sağlık Türkiyede xiami yi yada farklı model ve marka kameralar elbet mevcut ama bir 100 lira koyulmuş hali ile çin ile uğraşmak beklemek istemiyorum diyorsanız buralardan da bulabilirsiniz. 2 hafta önce bir arkadaşı aliexpressten eken h9 diye bir kamera siparişi verdi yedek pil ile birlikte kutusunda her aparatı ile 52 dolara aldı. sahibindeki ilanlara göre min. 50 lira oynuyor. Heralde Goproya alternatif Sj4000, sj 5000, xiaomi yi eken h9 ve bir şey daha vardı 7000li falanda hatırlayamadım.
Merhabalar,
Aksiyon kameralarını sabit tutmak için aparatlar varmış. 3 eksenli motorlu, ayarladıktan sonra hep düz olarak ayarlıyor kendini. Fiyatları pahalı ama elde edilen videolar gerçekten güzel. Ucuz yollu çözümü yok mudur acaba bunun?
Saygılar.
Tabi paylaşacağım, şu ürünüde aldım özellikle gezilerde omuzdan güzel çekimler çıkabilir diye düşündüm. Çünkü turistik bir gezide kafada uzaylı gibi gezmek komik olacaktı