Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

GoPro kamera bisiklet çekimleri

@Yusuf Yılmazvural
üstat kamera bağlantı yerinden gevşeyip kaymış olabilir mi. veyahut direk enstantene yakalamak amaçlı farklı bir açı da olabilir tabi.

Scudo
Bende Garmin alabilirim, merak ettiğim nabzı nasıl ölçüyor ?

@aeneskral

İkinci tahmininiz doğru, kamerayı olduğu yerde eğip bükerek böyle birkaç video çekmişim. Bu biraz farklı ama. Videodaki vızıltı -tekerleğin sebep olduğu titreşim- beni hipnotize ediyor :rolleyes:

@sarper tuncer

En "düşük bütçeli" olanından hem de :)

Bu da geçen seneden. Üçüncüsü yolda...

(link)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@celalanak
Garmin Virb Elite alırsanız eğer, ANT+ nabız, hız, kadans ve güç sensörlerine bağlanıyor kendisi.
Garmin Virb alırsanız eğer, bu sensörlerin bağlanacağı bir bisiklet bilgisayarı almanız gerekiyor. Onun oluşturduğu gpx dosyasıyla beraber editliyorsunuz videoyu.

selamlar.tamda bu konunu üzerine aslında benim de size bir sorum var yardımcı olursanız sevinirim. linkini verdiğim ( (link) yerden belirtilen kamerayı almak istiyorum. sj4000 . gopro ile neredeyse aynı olduğunu söylüyorlar. fiyatı ise beşte biri kadar.gopro gerçekten fazla pahalı ve benim gibi birisi içinde gopro almak fazla fuzuli. araştırmaları yaptım kamera gerçekten çok iyi aparatları olsun kalitesi olsun... aliexpressten alışveriş yapan var mı ? bu kamerayı alan bilen duyan var mı ?

Şubat 2015 de Aydos ormanı bol karlı ..

Kamera go pro general mobile discovery HD full + HD super hd ..

@Emrah Özşahin hocam bahsettiğiniz bisiklet yolu nereden nereye kadar tam olarak değirmendere den geçiş yapıp izmit tarafına tur düşüncem varda.

@onuranil

evet sj4000. Normalde 10 dakikalık video, 1 dakikalık kısmını upload ettim. youtube'a aktarırkende görüntü kötüleşti, bu kadar kötü değil orjinali ama bir gopro, sony de değil tabii

@Atacan KSK
kamera bisiklete monte olduğu için ve bisiklet sabit maşalı olduğu için bütün titreşimi alıyor kamera.
bence tek çare kaska monte veya göğüs bandıyla göğse monte etmek

@Uğur Tefci

düzgün yol olsa titreşim çok kötü olmuyor, buranın yolu ciddi çok kötü. kaska montaj aparatı var fakat yapıştıracak yer bulamadım, kapalı kask olsa daha kolay da her yeri delik delik olmadı bir türlü, birde kafada ağırlık taşımak istemiyorum. göğüs bandı ise kolları çekiyor, hoş sj4000 içinde zaten çıkmıyor onun aleti ayrı almak gerek, ama en kolayı yani taşıma ve hareket engellememe konusunda göğüs bandı herhalde.

Farklı bir fikir kutu içeriğinde kemere takmak için bir zımbırtı çıkıyor, onunla çantanın omuz bandına falan da takılabilir.

Geri