Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

GoPro kamera bisiklet çekimleri

Scudo
30fps ve üstünde çekim yaptığımda izlerken ekranın alt kısmında ince bi kesik oluşuyor.
24fps de sıkıntı olmuyor. ama 24 de montajladığım videoları hızlandırma yaptığımda gene oluşuyor.
bu kullandığım video oyatıcı ile mi lgili. vlc kullanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@turkkeyp izmit merkezden de eger dunya bankası kalıcı konutlarına tekrar donuyorsan super bır antrenman oluyordur :)

video kalitesinde göze iyi gelen ve ideal olan hangisidir

16:9
4:3

16:9 da çektiğim de video full hd ekrana cuk diye oturuyo
4:3 de çözünürlük 1280x960 oluyor. alttan üstten ekrana daha çok görüntü veriyor ama ekranda ufak gözüküyo.

elimizdeki gpx datasını garmin virb'te kayıt ile birleştirirken senkron sorununu nasıl çözebileceğim hakkında yardımcı olabilir misiniz ? hız - eğim vs. bilgilerini videoya ilave ederken senkronu beceremeyen biri olarak soruyorum. kayıt yapılan kameranın özelliğinde zaten hız vs. default olarak geliyorsa bir şey diyemeyeceğim ama video işleme programında özellikle garmin virb'te bir püf nokta var mıdır ? ya da bir metot ? teşekkürler

@Atahan Eker alttaki vidyoda 07:10 da yolun ikiye ayrıldığı yerde, sizin indiğiniz yön değil de diğer yöne doğru gittiğimde çoban köpekleri ile karşılaşıp geri dönmüştüm. sizin iniş yaptığınız yerde köpek durumu nasıl ?

birde bu yolun harici tepeden başka bir iniş daha var galiba narlıdereye bakan sırtlarda değil mi ?

@turkkeyp hocam videonun 1:14'te azami hız sınırının %130'unu aşmışsınız :D çok keyifli video olmuş :)

@Mustafa Yasin Yeter teşekkür ederim. Doğa içinde çekilen görüntülerde var başka tura ait ama düzenlemek için fırsat bulamadım. :)

go pro çekimlerimi editlemesi kolay olması açısından 720/60fps çekimler yapıyorum. bazı videolar karanlıkta çekilmesine rağmen gayet net görüntüler almışsınız.
bu konuda nasıl bir çözüm buldunuz ?

@BF Okuru

Bizim gittiğimiz yolda köpekle hiç karşılaşmadım. Çatalkaya tarafından bahsediyorsun sanırım. O taraflara hiç gitmedim ama google map üzerinden görülebiliyor. Ya da Behzat tepeden bahsediyorsan birinci videoya bak derim

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Gökhan Toros Video kalitesi cok hosuma gitti Gökhan.Fiyat verebilir misin rica etsem.Birde GoPro maliyeti yüksek Önerebileceğin kamera varsa yazarsan sevırım.Tesekkurler

@Yusuf Yılmazvural Bim bisiklet kamerasımı getirtiyor yoksa kamerayı bisiklete göre mi editlediniz.Bimi hep takip ederim a101 de öyle eve 2 dakıka ilk defa gördüm görüntüde iyi gibi ne kadar dayanıyor süresi acaba :) Simdiden Tesekkürler.

Geri