Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

GoPro kamera bisiklet çekimleri

Scudo
@chnkrmz video kayıt ve gpx datasını ( strava, runtastic vb'den ) alıp garmin virb'te işliyorsunuz. kullanım basit, göstergeler için çok çeşitli seçenekler var. cep telefonunuzdan çektiğiniz kayıtlara bile oluyor. ben senkron edemedim sadece 1 - 2 saniye önden ya da geriden geliyor gerçek hızla gpx'ten gelen hız.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato

edit boyutu buyuk olmasın diğe uğraşırken görüntü kalitesini berbart etmişim kusura bakmayın...

• Beğen
Tepkiler: Şevket Özer
Gayet hoş çekimler var, bizede nasip olur inşallah bir gün :srnsml:

Bende ilk mesajımda Bir (link) videomu paylaşayım arkadaşlar :) Dağa çıkmaya çalışan masum köylü :bsmagryr:

Kalite 1080P 60 Fps yüksek çözünürlük izleyebilirsiniz. Ayrıca Youtube netliği yüklerken ( 5 gb lık video dosyasını ) netliğini %30 oranında bozuyor. Orjinal netlik dosyalarını Upload bitince paylaşacağım.

@Olgu Erhan sende 60 kare saniyede batarya kaç dakka gidiyo.

@Olgu Erhan fren sesı salcanolarda kalıtsal sanırım. sadece benım bisiklettemi oluyor diğe düşünüyordum

@chnkrmz

@KRY Balatalar bitik değiştirmem lazım. Zaten bisikleti değiştirceğim kısa zamanda lapierre shaper 600 düşünüyorum Dağlar bana göre değil anladım :acpsnr:

@Olgu Erhan tam tahmin ettiğim gibi. ben tam batarya ile denemedim ama şarjın %10 da indiği süreyi hesaplayarak 70 dakikayı bulmuştum. yani tahminimde doğruluğu bulmuşum :)
30 kare saniyede 100 dakika gider ozaman ki zaten tam batarya ile 30 kare saniyede 100 dakika küsürü bulmuştu kayıdım.

@chnkrmz

Cihan bey ben kameralara çok meraklıyım özellikle her bulduğum aksionda kayıtta olmasını istiyorum.64 gblık micro SD kart fazlasıyla yetiyor yanında aşağıdaki malzemeler ile destekledim sınırsız kayıt imkanı :) 34 $ extra masraf sadece.

(link)

ve

(link)

Dün mesela halı saha maçında kale direğine sabitledim 10 gb 1 saatlik dosyayı evde Uploada bıraktım 18 saattir yüklüyor :)

powerbank gerekli aynen. bende de +1 batarya var

@Nail Acun

Hocam çok güzel bir çekim olmuş acaba kamerayı nasıl montajladınız resimleri varmı ?

Şuan yok hocam ama şöyle söyliyim, kadronun üst borusuna monte ettim. Bu kaska sabitlemek için kayışlar varya onunla :)

• Beğen
Tepkiler: Olgu Erhan
@Serdar Ağaya
Arabalarin yanindan gecerken kapi ha acildi ha acilacak diye dusundum durdum. Arabalarin yanindan cok hizli gecmiyor musunuz acaba? :)

• Beğen
Tepkiler: Serdar Ağaya
@Olgu Erhan
Hocam siz donanimhaberdeki arac ici kamera konusunu baslatan kisimisiniz?

Geri