Scudo Sports

GoPro kamera bisiklet çekimleri

Çok zor olacak sizin için o bölgelerdeki kamera çekimlerini alıp gpx verilerini oralara eklemeniz gerekecek. Biraz kırpma, kesme biçme işi olacak muhtemelen.

Anladığım kadarıyla o bölgedeki gps verisini alıp görüntüye uygulamam gerekiyor değil mi? Yanı eğer program gps verisi üzerinde bölge seçmemi -mesela rotada/haritada bulunduğum yeri- sağlıyorsa sorun olmaz benim için. Başka da nasıl olur bilemedim zaten.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Scudo
Anladığım kadarıyla o bölgedeki gps verisini alıp görüntüye uygulamam gerekiyor değil mi? Yanı eğer program gps verisi üzerinde bölge seçmemi -mesela rotada/haritada bulunduğum yeri- sağlıyorsa sorun olmaz benim için. Başka da nasıl olur bilemedim zaten.
Virb sağlıyordu bildiğim kadarıyla.

• Beğen
Tepkiler: Ceasar Bravo
aksiyon kamera ile çekmiş olduğunuz videoları hangi program ile düzenleme yapıyorsunuz. Ücretsiz ve fonsiyonel olarak DaVinci Resolve programını kullandım 1.6 GB boyutundaki timelaps videom sadece üzerine bir şarkı eklemem ile 5 GB olmuş. Önerebileceğiniz tercihen ücretsiz program var mı ?

aksiyon kamera ile çekmiş olduğunuz videoları hangi program ile düzenleme yapıyorsunuz. Ücretsiz ve fonsiyonel olarak DaVinci Resolve programını kullandım 1.6 GB boyutundaki timelaps videom sadece üzerine bir şarkı eklemem ile 5 GB olmuş. Önerebileceğiniz tercihen ücretsiz program var mı ?
gopro quick
adobe premier pro

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Olay şu.
Virb progmana düzenlemek istediğiniz video parçasını atın
Sonra bu videoya stravadan aldığınız gpx dosyasını ekleyin sonra görüntünün başladığı noktayı harita üzerinde işaretleyin.
Buraya bir ekleme yapayım. Şuan pc başında değilim ss atamıyorum o yüzden farazi gelebilir söylediklerim.

Nokta işaretleme konusu biraz geniş video ile haritanın zaman çizgisindeki aynı anını bulup işaretlemeniz de yeterli...

Olay budur.

Ancak tüm video parçalarına ayrı ayrı bu işlemi yapmanız gerekecek.

Son düzenleme:
Olay şu.
Virb progmana düzenlemek istediğiniz video parçasını atın
Sonra bu videoya stravadan aldığınız gpx dosyasını ekleyin sonra görüntünün başladığı noktayı harita üzerinde işaretleyin.
Buraya bir ekleme yapayım. Şuan pc başında değilim ss atamıyorum o yüzden farazi gelebilir söylediklerim.

Nokta işaretleme konusu biraz geniş video ile haritanın zaman çizgisindeki aynı anını bulup işaretlemeniz de yeterli...

Olay budur.

Ancak tüm video parçalarına ayrı ayrı bu işlemi yapmanız gerekecek.
Çok teşekkür ederim. Bu şekilde suunto'dan gpx atsam da olur sanırım.

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Bu gün Garmin Virb ile edit yaptım. Gerçekten rahat ve kullanımı kolay bir editor. Fakat en düşük çözünürlüğü de seçmen, videoyu parçalara da bölgem, fazlaca büyük dosyalar çıkıyor. Bunları rahatca telefona atmanın, watsappdan paylaşacak hale getirmenin çaresi var mıdır acaba?

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Arkadaslar butceye uygun kamera aramaktayim ama bilgisi olan var midir

Gopro hero 9 kullanıyorum şu sıralar, fakat hiç memnun değilim. Fikir vermesi açısından video ekliyorum .

Benim GoPro'nun şarjı çok çabuk bitiyor. Yıllar önce almıştım pek kullanamamıştım. GoPro Hero 4 vardı. Önceki sayfalarda paylaşmıştım ama teliften dolayı silinmiş. Bir de mikrofonu çok kötüydü. Harici mikrofon nasıl kullanabiliriz. Yaka mikrofonu var telefona mı kaydetmek gerek sesi sonradan birleştirmek için.
Şimdi tekrar kullanmak istiyorum ama bunların yüksek mAh değerlileri var mı acaba

Gopro hero 9 kullanıyorum şu sıralar, fakat hiç memnun değilim. Fikir vermesi açısından video ekliyorum .

Konudan anlamayan basit bi izleyici olarak yorum yapıcam. Renkler çok patlamış.kameraniz da son model aslında

Neden memnun değilsiniz ?

Bir kaç objektif simülasyonu var bunlar gerçekten güzel. Ama netlik olayını takıldığım için, diyafram diye bir olayı olmadığı için aramız pek iyi değil şu sıra. Aksiyon kamerasından böyle bir beklenti olmamalı ama öncesinde Fimi Palm 2 denemiştim. Dji osmo pocket gibi bir kameraydı . Oldukça güzel , aksiyon için uygunda bir kameraydı. Gopro 9'un güzel yanı stabilizasyonu çok iyi.

Konudan anlamayan basit bi izleyici olarak yorum yapıcam. Renkler çok patlamış.kameraniz da son model aslında

Evet. Güneşli bir hava olduğu için, renklerle de pek oynamadığım için. Böyle bir video oldu.

Bu ülkede kamera (gopro, mopro... fark etmez) zorunluluktur. Hani başımıza birşey gelirse, kanıt olsun.... Sonuçta her yerde mobese olmayabiliyor. Bu yüzden gopro ve benzeri kamera kullanıcılarının yorumları kıymetli, özenle okuyacağım.

Bu ülkede kamera (gopro, mopro... fark etmez) zorunluluktur. Hani başımıza birşey gelirse, kanıt olsun.... Sonuçta her yerde mobese olmayabiliyor. Bu yüzden gopro ve benzeri kamera kullanıcılarının yorumları kıymetli, özenle okuyacağım.
Eğer Sadece yolda giderken Başımıza bir şey gelirse delil olsun diye kullanılacaksa sıradan bir kamera alıp harici şarj cihazını da bir kablo ile şarj edip sürekli olarak şarja tutarak içine de 128 GB varsa kapasitesi 256 kart takıp sürekli kayıt altına almak mümkün diğer opsiyonlar goprolar veya başka markalar YouTube paylaşımları için daha öncelikli kameralar Fakat sadece delil amaçlıysa Ucuz bir kamerayla sürekli bir şarj etme durumuyla bu iş çözebilir sadece çok büyük paralar vermeye gerek yok Onu demek istiyorum.

Not: mikrofon ile yazdırdım yazım hatası varsa takılmayın.

• Beğen
Tepkiler: RoninRider
Geri