Scudo Sports

Gosmart powerbank

Yoldakiseruven

༼ ºل͟º ༽🧌
Tepki
1.213
İsim
Lemi Dolunay
Başlangıç
1986—87
Bisiklet
Diğer
Bisiklet türü
Katlanır
17.11.2018 Tarihinde A101 mağazalarından ucuz diye belki günü kurtarır edasıyla aldığım Gosmart 10.000Mah Powerbank ilk full şarjını tamamladım ve yanımdaki diğerlerini de yola koyuldum akşam telefonumun şarjı %16 ya yaklaşmışken çadırımın içinde 21:30 sularında şarja taktım gece 2.30 da uyandığımda şarjım %48 olmuş Powerbank ın şarjı bitmiş ve kapanmıştı. (GoSmart Powerbank 10.000 mAh değil sanki 800 Mah gibi bırak günü kurtarmayı kendine hayrı yok) bende yanımdaki diğer marka ile şarja taktım %48 den %100 e 35 dakika gibi kısa bir süre içinde şarj etmiş ve içerisinde hala şarj kalmıştı. Bugün sırf onun için toplandım yağmura aldırış etmeden şehre geri döndüm powerbank iadesini yapmak için mağazaya geldiğimde iadesini almıyoruz dediler 45 dakika sonra mağaza müdürünün geleceğini söylediler bende sessizce çıktım şehirde biraz dolandıktan sonra tekrar geldim mağaza müdürüyle görüştüm mağaza müdürü alamayız elektronik ürünleri almıyoruz dedi bende biraz bozuldum buna ve acayip sinirlendim mağazada taşkınlık çıkarmak istemediğimden o mağaza müdürünü enseledim o sinirle dışarı çıkartıp biraz tokatlamak zorunda kaldım Buradan arkadaştan özür diliyorum o an beni gerçekten delirttin. Neyse 37.95 TL lik bir fiyat için bu yapılır mı demeyin yapılır. Haklıysan hakkını arayacaksın

Buradan Gosmart bilmemne bilinmedik markalardan uzak durun

• Beğen
Tepkiler: Chunkorfly
Scudo
İlginç bir anı :kötü:

Askere giderken ben de aynı marketten (sözde) 8000 mah olan modeli almıştım, fiyatı komikti 19,90.Evde doldurduktan sonra askerde ilk kullanışımda sonuç hayal kırıklığı olmuştu.Telefon dolmadığı gibi powerbank şarjı bitip kapanmıştı.Daha sonra doların bir anda fırladığı o malum zamanlardan bir kaç gün önce hepsiburada dan Xiaomi Mi 10000 mah(3.nesil) aldım.2200mah telefonumu rahatlıkla 3,5-4 defa şarj edebiliyor.Fiyatı biraz artmış olsa da şiddetle tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: Ozicu
Her daim bilindik markalardan ürün almak önemli. Herşeyin pahalı olduğu bu zamanlarda dandik ürün alarak evdeki bulgurdan oluyoruz maalesef.

Bende xiaomi 20.000mAh var bunuda yanına ek almıştım ucuz oluşu beni cezbetti ama yazıklar olsun aldığıma pişman etti farklı bir deneyim yaşadım

Geri