Scudo Sports

Gözlük aynası

kaangun

Aktif Üye
Tepki
4
Şu aynayı Türkiye'de bulabilir miyiz?

Yeşil bisiklet'ten aldığım third eye gözlük aynamın ayaklarından birini kırdım..

Bunun ayakları metal ve kolay kolay kırılmaz..

Linkini verdiğim sitede tr'ye shipping var fakar 15 dolarlık aynaya 19 dolar shipping istiyor..

(link)

Ya da Amerika'dan katılan user var mı forumda?

USPS 3-4 dolara getirir bunu bir haftada.. UPS degil yani USPS, normal posta..

Scudo
kaan abi ben darg'la başladın valla işi büyüttün.seninle kararlaştırdığımız gözlüğümü aldın...

abicim drag çoktan gitti, şimdi deore'li 4300'ümle mutluyum :)

gözlüğü bike and outdoor'dan aldım kargo ile, point marka, üç renk camla geliyor, sarı, siyah ve beyaz ( şeffaf )..

seninle hangisine baktık hatırlamıyorum doğrusu çünkü çok gözlük baktım alana kadar hepsi karıştı, ama bu bulabildiğim en hesaplı olandı ve gayet hoşuma da gitti..

böyle..

kaan selam hangi gözlüğü aldın bende hesaplı ve iyi bişi iştiyorumda

evevt gözlüğün fiyatını verirsen iyi olur..yeni gözlüğe ihtiyacım vardı..:)

55 ytl + 3 ytl kargo ücretine maloldu ankara'da olduğum için,

Bike and Outdoor'dan aldım, linkini vereyim;

Link veremiyorum, hangi sayfa açılsa adres (link) görünüyor, sitede aksesuarlar altında gözlük linkinde görebilirsiniz, Point marka Değişebilir camlı gözlük olarak geçiyor.. Sarı, siyah, şeffaf üç camla geliyor..

O değil de, yukarıdaki aynayı nereden bulacağız? :7:

Yok mu gören İstanbul'da herhangi bir mağazada?

abicim outdoor'a gidip hemen bi tane alamak lazım...mükemmel karizmetik bişi valla...

bisiklet mevzusu bitti.artık üniversite bitsin.trekle başlayacam..ama şunada arkadaşın bisikletle dolaşıyorum...

bende oakley in sağlam 1 gözlüğü war...
tabee benimki numaralı olduğu için özel 1 şey almak zorunda kaldım böylece 1az tuzlu oldu :D

1 de gözlük aynası diyince aklıma fatih gelir...
kendinden kaynaklıydı sanırım onun aynası...
ben alıştım aslında kafamı yarım çevirsem bile arkamı görebiliorum

bence bu gözlük aynasını araba sürücüleri taksın..üç tane ayna var araba adam yine kaza yapıyor, yada yaptırıyor..bugün sarıyer'den geliyorum.mercedes slk 300 siyah yolun kenarına park halinde duruyor.adam birden önüme bir çıktı.bende süratli gibiyim..arabanın kaportasına yapışmayım diye frenlere bir asıldım..ne çare mesafe çok kısa.! son çare ÖN FREN.ön fren'e biraz basmamla..arka lastiktir.istşkbalını göklerde aramak için biraz havalandı...ve zor durdum..arka lastik yere indiğğinde adam özür diledi..ve gitti... orada arabasına vursam..çıkar beni güzel kavga ederdim.ama bisiklete bişi olsa.özür diler..geçer...çok sinirlendim..bence araba kullacısı taksın.gözlük aynasını..:D:D:D

Çağatay ön freni güçlü sıkacağın zaman vücudunu tamamen geriye ver ki; bisikletin arkası senin takla atmana neden olacak kadar kalkmasın.

şu an kadar çok ön kaldırdım.hatta yolumu kesip tebrik eden bi adam bile vardı.ama hiç takla atmadım..

Geri