Oğuzhan Yazman
Daimi Üye
- Tepki
- 176
- İsim
- Oğuzhan YAZMAN
- Başlangıç
- 2000—01
- Bisiklet
- Bisan
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
https://www.decathlon.com.tr/media/833/8334793/big_576462b0cdfa42a38843677009eb8afe.jpg
Ürün linki : (link)
Ürünü anlatmaya gerek yok boşa zaman kaybı (şu kadar bataryası var şu özelliği var vs) Zaten bize ürünün performans ve gerçeklik değeri lazım.Bu yüzden bu kısmı geçiyorum gerekli ürün bilgisini linkten ulaşabilirsiniz. Bize lazım olan ölçümdü ne kadar sapma olucak diye.
Ürünü denemek için yükseltili bir yer seçtim.Kuzey-Kuzeydoğu rüzgarı olduğu icin avg düştü ama saati denemek için adam akıllı bir rota yoktu
Telefondan stravayı açıp saattende kayıdı başlattım. Bununla beraber iki arkadaşımda başlattı.Ölçtüğü değerleri tam saptamak için.
Her ne kadar da multispor ürün yazsada gps verileri 1-2sn gecikmeli geliyor.Bisiklette istediğim performansı alamadım açıkcası.
Artı ve eksilerine gelirsek
sormak istediğiniz birşey varsa buyrun
SAAT:
Strava APP:
ek olarak Saatte gps kopması gibi bir durum hiç olmadı.Bu konuda güzel
Yükselti grafiği : (link)
@dramorey
Stravadaki yükseltinin düşme nedenini açıklıyor Runtastic ve decathlon coach verileri yüklüyorum tam net karşılaştırma olması açısından.
Decathlon Coach yani Geonaute verilerimiz:
Link : (link)
Runtastic :
Link: (link)
Strava :
Link: yok kaldırdım 2x tur gözüküyordu profilimde o yüzden sadece ss var
3 Programıda karşılaştırmasını yükledim
strava android app = saatin gpx dosyasının runtasticteki yükseltisi aynı. Max hız tutmuyor.
Ürün linki : (link)
Ürünü anlatmaya gerek yok boşa zaman kaybı (şu kadar bataryası var şu özelliği var vs) Zaten bize ürünün performans ve gerçeklik değeri lazım.Bu yüzden bu kısmı geçiyorum gerekli ürün bilgisini linkten ulaşabilirsiniz. Bize lazım olan ölçümdü ne kadar sapma olucak diye.
Ürünü denemek için yükseltili bir yer seçtim.Kuzey-Kuzeydoğu rüzgarı olduğu icin avg düştü ama saati denemek için adam akıllı bir rota yoktu
Telefondan stravayı açıp saattende kayıdı başlattım. Bununla beraber iki arkadaşımda başlattı.Ölçtüğü değerleri tam saptamak için.
Her ne kadar da multispor ürün yazsada gps verileri 1-2sn gecikmeli geliyor.Bisiklette istediğim performansı alamadım açıkcası.
Artı ve eksilerine gelirsek
- Yükselti diğer arkadaşlarımda ve stravada 1200'ken saat 1000 civarı ölçtü.
- Ortalama hız ikisindede aynı çok az bir sapma var oda durmadığım için.
- Saatin artısı kalp ritimleri görmeniz ortalama ritim ve max ritim.
- Max speed az ölçtü.3 kişi pedalladığımız için bu telefon değerleri gayet birbirine yakınken saatin max hızı geride kaldı. Saat anlık hızı 1-2sn geçikmeli olarak yansıtıyor. Arkadaşımda km saati var o 30la giderken benim saatim geriden geliyordu.
- GPS bağlantısı dışarıda kolayca buluyor kayıt esnasında durunca ses cıkartıp sanırım sürüş şeyini durduruyordu. Işığı var karanlıkta görebilirsiniz saatten hızını.
- Bluetoothla telefonuza eşleyip telefondan veriyi siteye yükleyebiliyorsunuz.
- Saatte multitask var yani 2li 2li sıralabiliyorsunuz mesala örnek vereyim
Ortalama hız, anlık hız diğer ekranda Saat, kalp ritimi gibi multitask oluşturup hızlıca ölçümler arasında gezebiliyorsunuz
sormak istediğiniz birşey varsa buyrun
SAAT:
Strava APP:
ek olarak Saatte gps kopması gibi bir durum hiç olmadı.Bu konuda güzel
Yükselti grafiği : (link)
@dramorey
Stravadaki yükseltinin düşme nedenini açıklıyor Runtastic ve decathlon coach verileri yüklüyorum tam net karşılaştırma olması açısından.
Decathlon Coach yani Geonaute verilerimiz:
Link : (link)
Runtastic :
Link: (link)
Strava :
Link: yok kaldırdım 2x tur gözüküyordu profilimde o yüzden sadece ss var
3 Programıda karşılaştırmasını yükledim
strava android app = saatin gpx dosyasının runtasticteki yükseltisi aynı. Max hız tutmuyor.