Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

GPS Tracker Kullanlar Kulübü

@Mennan Köse

işte bende öyle olmuyor. endomondo'da mobil data açık olmazsa sadece GPS ile kullanamıyorum. siz nasıl kullanıyorsunuz?

Scudo
@Ömer İlker

Ben Strava'yı çalıştırmadan önce mobil data + GPS'i aktif ediyorum. Daha sonra Strava'yı açıp konumu bulmasını bekliyorum. Konumu bulduğu zaman kayda başlıyorum ve sadece mobil datayı kapatıyorum. Sonrada herhangi bir kesinti olmamakta. Samsung Galaxy S I9000 ve Android 4.3 üzerinde bu işlemleri yapmaktayım.

Acaba konum erişimi ayalarında mı bir problem var. Ben GPS'i açarken GPS uyduları ve Kablosuz ve mobil ağ konumunu aktif etmekteyim. Konum erişimi ayarlarınızı kontrol etmeniz iyi olur.

beyler anladığım kadarıyla bu telefona falan yükleniyo sanırım :/ bende Nokia c7 var symbian sürüm ona uyarmı ben tam anlayamadımda :D

MotoActv, endomondo , runstatic ve strava açıyorum aynı anda :evil:

@Tunakan Önen

Telefonunun uygulama mağazasına (link) adresinden ulaşabilirsin. Hızlıca internetten baktığımda Endomondo'yu telefonuna yükleyebiliyorsun. (link) adresinden telefonunu seçip uygulamayı yükleyebilirsin.

Endomondo kullanmaya başlamıştım, 1 kez kullanma şansım oldu ama ilerleyen zamanlarda devam ederim :)

(link)

Geri