Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

gps

efeugur

Üye
Kayıt
29 Ağustos 2006
Mesaj
73
Tepki
5
Şehir
ist
selam gps kullanan varmı.bendeki model linkte var bana pc baglantı kablosu lazım ve yüklenebilir harita istiyorum ist ve tr olarak detaylı bilgi veren kulanan varsa paylasırsa form dostunu memnun eder :D şimdiden teşekkürler. (link)
 
Scudo
Ben magellan marka gps kullanıyorum.Linkine baktım haritalı alman gereksiz bence cep telefonu kadar ekranları var güzel görüntü alamazsın.
Benim kullandığım haritasız rota çizip yer işaretliyenlerden, evimi işaretlelip ormana daldığımda gıttgım patikadan geri dönebiliyorum bence onlardan kullanmalısın;)
 
Bendede Garmin 301 modeli var... Bende antremanlar için daha önceden kullanıp çıkardığım haritaları istediğim zaman alete yükleyip daha sonra onun üzerinden rota takibi yapabiliyorum bineken gayet iyi oluyor... Tabi daha önceden gittiğin biyerse durum bu...
Fakat daha önceden gitmediğin bir yere gitmek istersen o zaman bu sistem pek işe yaramayacaktır... Sende bu sebeple öyle bişey düşünyorsun sanırım... Ama eğer aldığın cihazın GoogleEarth gibi bir programla eşlenebilirliği varsa ondaki bütün harita ve yolları kullanarak rotnı çıkartıp cihazına tabailirsin Garmin 305 de bu özellik vardı...
 
selamlar, yıllardir çeşitli garmin marka gpsleri kullanma firsatim oldu. sendeki legend modeli biraz eski olmakla birlikte is goren sevdigim bir model. haritali diyor ama acikcasi haritalarin gps'de pek bir esprisi yok. ne amacla kullanmayi düsünüyorsun acaba sen? arabama takayım APRS (automatic position reporting system) olarak kullanayım dersen bundaki haritada pek etkili olmaz ama iş gorur. dogada kullanacaksan harita lazım değil ama illa lazım dersen bende detaylı türkiye köy yollari haritası mevcut garmin formatında.
 
@Tuonela
selam yeni vakit bulup okudum .aslında mtb de kullanmak amaçlı aldım doga kullanımımda bana yol bilgisi ve pc ye atıp detaylı incelemek .ve şehir içi cok kullanıyorum bu arada haritayı bana yollarmısın güncel olan tarihi nedirr bilgi verirmisin .mail le .yollarmısın:)
 
@H.Çağrı selam çagrı sana özele ms atmıştım sanırım çözdüm kullanmayı senini kullandıgın gibi .nokta olayı birde kablo elime ulaşmadı .görüşürüz .:)
 
Geri