Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

GPS'li Bisiklet Bilgisayarı Igpsport IG20E İncelemesi

@İbrahima Benim de kadans sensörüm dün geldi eve gider gitmez bağladım. Sensör durduğu yerde uyku pozisyonuna geçiyor. İlk ekranı açtığımda tarih değeri varken pedalı biraz oynattığımda anında kadans değeri geliyor ve pedal cevirdikten 1-2 saniye sonra kadans değerini okumaya başlıyorum. Ben de herhangi bir sorun gözükmüyor. Sensörü biraz daha pedalın üst bölümlerine bağlamaya calışın isterseniz belki aldığı çevresel yol dip kısıma bağladığınızda az olacağından haraket sensörü devreye girmiyordur.

@İbrahima Benim de kadans sensörüm dün geldi eve gider gitmez bağladım. Sensör durduğu yerde uyku pozisyonuna geçiyor. İlk ekranı açtığımda tarih değeri varken pedalı biraz oynattığımda anında kadans değeri geliyor ve pedal cevirdikten 1-2 saniye sonra kadans değerini okumaya başlıyorum. Ben de herhangi bir sorun gözükmüyor. Sensörü biraz daha pedalın üst bölümlerine bağlamaya calışın isterseniz belki aldığı çevresel yol dip kısıma bağladığınızda az olacağından haraket sensörü devreye girmiyordur. IMG_3297[1].JPG IMG_3296[1].JPG

• Beğen
Tepkiler: İbrahima
Scudo
@İbrahima yeni sistem oldugu için mıknatıs olmadıgı için olabilir 500 metre kayıtlara eklense yada eklenmese pek birşey fark etmez bence

@İbrahima yeni sistem oldugu için mıknatıs olmadıgı için olabilir 500 metre kayıtlara eklense yada eklenmese pek birşey fark etmez bence

Merhabalar,

Hem kadans değerlerini takip edebilmek için, hem de sürüş esnasında telefonun pilini bitirmemek için, yol bilgisayarı bakıyordum, bu ürünler de tam denk geldi.

Bir kadans sensörü her halükarda alacağım,
Elimde Polar H7 bluetooth göğüs bandı mevcut (bu aletle çalışır mı acaba?)

igpsport ürünlerinden 10 veya 20? hangisini almalıyım? Tomtop sitesine baktım da, tam bir karşılaştırma sayfası göremedim.

10 veya 20 seçimi konusunda fikir verirseniz sevinirim

Merhabalar,

Hem kadans değerlerini takip edebilmek için, hem de sürüş esnasında telefonun pilini bitirmemek için, yol bilgisayarı bakıyordum, bu ürünler de tam denk geldi.

Bir kadans sensörü her halükarda alacağım,
Elimde Polar H7 bluetooth göğüs bandı mevcut (sanırım bu cihaz desteklemiyor)

igpsport ürünlerinden 10 veya 20? hangisini almalıyım? Tomtop sitesine baktım da, tam bir karşılaştırma sayfası göremedim.

10 veya 20 seçimi konusunda fikir verirseniz sevinirim

@cem_filiz Sensörleri kullnacaksanız mecburen 10 alacaksınız. Şöyle belirteyim kadans sensörünü bluetooth ile diğer programlara (Strava ve Runtastic) bağladım sorunsuz çalıştı. Sizin göğüs bandıda çalışır gibi ama ant destekliyor mu ?

Polar ürünlerini sadece Polar saatleri destekliyor diye biliyorum ama umarım çalışır.

firmware güncellemesi yapanlara soruyorum;

güncellemeden sonra, cihazdaki veriler siliniyor mu acaba..
4bin kmlik tur geçmişim var da, kaybetmek istemiyorum..

bu arada merak edenler için güncelleme adresi -> (link)

Zor bir soru hatırlamıyorum. Şöyle bir deneme yapın cihazı bilgisayara bağladıktan sonra bir dosyayı bilgisayara kopyalayın sonra silin. Tekrar sürükle bırakla cihazın içine atabiliyorsanız hiç problem değil direk bilgisayara yedekleyin güncelleme yapın daha sonra bilgisayardan tekrar sürükle bırakla atarsınız cihazın içine.

@Türka¥ Dediğim gibi bilgisayara yedek almayı deneseniz eğer oluyorsa veriler gitse bile tekrar yüklersiniz neden bu kadar zorladınız anlamadım.

@trainspotting35

Polar H7'yi BT ile telefona bağlayabiliyorum, Strava'da vs çalışıyor sorunsuz (bluetooth Low Energy ve GymLink destekliyormuş). ama sanırım ANT+'ı desteklemiyor. Bu cihaz da bluetooth'u ancak telefon ile data transferi için kullanıyor, ama sensör olarak kabul etmiyor sanırm :/

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
@cem_filiz Evet tam olarak dediğiniz gibi sadece sensörlerle ANt bağlantısı kuruyor. Bluetooth km saatini telefona bağlamak için. Sensörleri diğer uygulamalarla bluetooth üzerinden bağlanıyor. Bu durumda sensörleri Zwifth uygulaması ile tranier üzerinde kullanarak kışı zevkli bir şekilde geçirebilirsiniz.

@trainspotting35

Öyle görünüyor. Tekrar masraf yapmadan elimdeki Polar H7 HR monitor işe yarasa ne güzel olurdu, ama yapacak bir şey yok gibi. Polar'ı gym'de, iGPSPORT'un HR monitorunu de bisiklette kullanmak uygunu olacak gibi.

• Beğen
@PistonBacak Evet, ilk aldığım üründe sorun çıktı, şans işte onu deney aleti yaptım daha sonra forumdan bir arkadaştan aldım, ilk denemede gayet başarılı buldum. Tabsiye ediyorum.

@ziyadeniz Şuanda mı sönmüyor saat ayarlarından emin olun uyduyu buldumu. Bulunduğunuz yerin gece gündüz ayarlarına göre otomatik sönüyor. E 3 kısmını +3 yapıyordunuz yanlış hatırlamıyorsam.

Çin'de şu anda gece olduğu içindir. Time zone ayarını yapıp açık havada bir kere GPS'lere bağlanın düzelir.

• Beğen
@Özcan.

Saati ayarlamıştım. Fabrika ayarlarına döndüm tekrar ayarladım düzeldi.

• Beğen
Merhabalar, benim cihaz da (igs10) geldi gayet güzel. Yalnız kaydı durdurmayı bulamadım. Kaydı başlattığım soldaki düğmeye tekrar basınca pause konumuna geçiyor, tekrar basınca kaldığı yerden devam ediyor. Uzun basarsam da cihaz kapanıyor. Bunu sıfırlayıp yeni kayıt almaya nasıl başlıyoruz?

bende 10 modelini aldım 10 gün önce.. merak ettiğim birşey var , durdugunuz zaman otomatik olarak duruyor mu? yoksa kayda devam mı ediyor? mesela benim garmin saat hiç durmuyor eğer ben durdurmazsam.

@srdrmrs Ben dikkat etmedim de Ahmet kardeşim durduğunda kaydın da otomatik durduğundan bahsetmiş: GPS'li Bisiklet Bilgisayarı Igpsport IG20E İncelemesi

Ben de sabah telefondaki igpsport programı ile bluetoth üzerinden senkronize ettim. Akşamki eve dönüş sürüşünü telefona aldı, aynı anda stravaya da senkronize etti. Üzerine de relive.cc'den videosu ( (link) ) geldi her şey otomatik süper :) Hiç uğraşmaya gerek kalmayacak demek ki. Şu mevcut kaydı tamamen durdurmayı anlamadım sadece..

• Beğen
Tepkiler: srdrmrs
Geri