valla bende ilk denemeleri yaptım. cihazı ayarlaması baştan zor gibi gelsede koaly bir mantıgı var. yükseklik ölçmesi benim için ekstra oldu. nabız bandını denemedim henüz ama aynı anda nabızı ve hızı da görebiliyorsan 10 üzerinden 10 vereceğim alete
bu satıcıdan aldığım silikon kılıf nihayet geldi..
ilanda yazmamasına rağmen ekran koruyucu jelatin de göndermişler..
takipli kargoyla hem kılıf hem jelatin için 5 dolar oldukça iyi fiyat!!!
bu arada IGS216 modelinin ölçüleri birebir IGS20 modeli ile uyumlu..
yani IGS20 kullanıyorsanız IGS216 kılıfını sipariş edeceksiniz..
ancak IGS10'un ölçüleri farklı olduğu için bu linkteki kılıflar size yaramaz!!!
Benim de (link) geldi. Cihaz E1 menüsünden bandı hemen gördü, gayet güzel çalışıyor. Her açışta tanımlamak gerekmiyor otomatik görüyor. Önceki sayfalarda bir arkadaş her defasında tekrar tanıttığından bahsetmişti.. Yalnız şu gidon aparatından cihazı çıkarmak işkence yahu. Çalınmasın diye hep yanıma alıyorum ama yakında tırnakları deforme olacak sanırım. İşe gidip geldiğim için günde 2 kez sök tak yapmak zorunda kalıyorum. Sizin sonradan satın aldığınız şu tutucularda çıkarması kolay mı? Olmadı onlardan alayım yoksa elimde kalacak alet
Arkadaşlar bende IGS10 almak istiyorum. Elimde Tchibodan aldığım nabız bandım var. Acaba uyar mı IGS10 ile. Birde en uygun nereden alabilirim? Link atacak var mı? Ayrıca kadans sensörünü ilave olarak mı almam gerekiyor? Teşekkürler.
@SIRADAN ÇİNKO PİL bi önceki sayfada link atmıştım orada görebilirsiniz. kadans sönsörü ilave oalrak almalısınız. nabız bandı da ant olmalı. bunların hepsi 2.önceki sayfada yazıyor.
@srdrmrs Lütfen bu şekilde davranıp müşteriyi kaçırmayalım.
@SIRADAN ÇİNKO PİL (link) en uygun link bu. Kadans sensörünü (link) bu linkten alabilirsiniz. Heart rate monitor ant uyumlu ise sistem direkt tanır kullanabilirsiniz.
@Fırat İler Gece uyku tutmuyorsa sokağa çıkıp bisiklete binin. Gece ayazını yiyince ikinci gün sıcacık yatağınıza gömülüp ulen uyku gibisi yok diye mışıl mışıl uyuyacaksınız.
@bibisiklet
Kadans sensörü aynakolla birlikte dönerken sayım yapıyor. Pedal çevirirken ayakkabınız hep yere paralel kaldığından bir esprisi olmayacaktır gibi geliyor bana.