Öyle yapayım diyecem ama ödeme iade vb prosedürlerle iki defa çekme durumu söz konusu olabilir.sanal kart kullanıyorum ama iptal ettikten sonra bakiye olmazsa arada kalacam.(birde sanırım takipli kargo seçeneği yoktu)
Tabiki @ismail_32 yanlız sanırım aynı satıcı için geçerli mobil uygulama ile Web arasında 1 2 dolar fark var . Web den 120 tlye mobil uygulamadan 107 gibi rakama geliyor.
@bilalfidanboy Alirxpressin takipsiz kargosunda ürünlerin kaybolmasını istemiyorsanız şöyle yapabilirsiniz. Öncelikle evinize en yakın ptt dağıtım merkezine iş çıkışı saati (yaklaşık olarak 16:30) gidiyorsunuz. Evinizin mahalle ve sokağını oradaki sabit görevliye söyleyerek kendi sokağınızın postacısını buluyorsunuz. Postacıya, Çin'den alışveriş yaptığınızı takipsiz kargo ile geleceğini söyleyerek ondan kargoyu dağıtım merkezinde bırakmasını kendinizin gelip alacağını söyleyerek telefon numaranızı veriyorsunuz. Böylece kaybolmaların %90 civarı nedeni olan yerel dağıtım merkezi sorununu minimuma indiriyorsunuz. Ben yaklaşık ayda 5 6 tane 1 dolar altı ürün alıyorum. Şu ana kadar hiçbiri kaybolmadı. Hatta paramı iade aldıktan sonra gelen ürünüm bile oldu. Korkulacak birşey yok bence.
Beyler bende kutu içerikli igs10umu satıyorum. önceden mesaj atan arkadaşlar olmuştu ama arkadaşa ayırdığım için olumlu dönüş yapmamıştım. şuan boşa çıkmış durumda. 225 TL den vereceğim.
İGS618 özellikleriyle iyi bir cihaz gibi görünse de, fiyatından dolayı tercihimi İGS50E den yana kullandım.
Kadans + Hız + Nabız sensörleriyle beraber 480,82 TL ödedim.
İnşallah yanlış bir şey yapmadım :islik: