Scudo Sports

GPS'li Bisiklet Bilgisayarı Igpsport IG20E İncelemesi

@volkan ismail Siz bilirsiniz ama cuma günü indirimini takip edin derim. (link)

Scudo
Ali dede fiyatlar ucmus :) igs 10 ile yola devam edecegiz anlasilan :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Motorola Ben ne olur ne olmaz diye 18 kasımda sepete atmıştım. Satıcı fiyat yükseltmiş ama ürün sepetimde olduğu için 574 tl den alabildim. Yanına birde hediye orginal tutucu aldım.

• Beğen
Tepkiler: Motorola
igs60 hakkında çok bilgi yok igs618 den pahalı ama performansı nasıl aceba

bu igs windows10 ile uyumsuz mudur bilgisayar tanımıyor usb neden ?

@Özgür A
Sorun çıkardığını duymuştum hatta bu konunun inceleme videosunda

• Beğen
Tepkiler: Literary
@trainspotting35
IGPSPORT GPS Comput iGS60 ANT Bluetooth Bisiklet Kablosuz Kronometre Bisiklet Hız Bilgisayar Desteği Su Geçirmez IPX6 IG
(link) satıyorlar hala

@Mhmm@ (link) üretimi yok ellerinde kalanlar büyük ihtimalle. Ana siteye bakın ürünler için.

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Bende sadece GPS kaydı için almayı düşünüyorum. IGS20 düşünürken aynı fiyatlara IGS10 217TL'ye karacumadan alınıyor. Hız sensörü almayacağım, GPS üzerinden hız gösterim performansı nasıl sorun yaşarmıyım?

• Beğen
Tepkiler: Özcan ve Literary
@Özgür A

10 gün gayet makul bir süre yine hızlı gelmiş sayılır. hangi satıcıdan aldınız acaba aşağıdaki satıcılar çıkıyor arama yaptıgımda fiyatlar da çok değişken
upload_2018-11-21_21-4-36.png

• Beğen
Tepkiler: Literary
@rkurtcu Çok az gecikmeli alıyorsunuz. Ayrıca ağaçlı (bol agacli) Istanbuldaysaniz eğer öyle bir sıkıntı yok bol ağaçlı yer kalmadı. Tünellerden geçerken kesilme oluyor.

• Beğen
Tepkiler: rkurtcu
Ticket atmıştım site üzerinden 3-10 aralık olarak değiştirmişsiniz diye, 23 kasımda gönderilebilir olmasını umuyoruz diye cevap vermişler. Acelem yok zaten daha öncesinde de gps' li bir sayacım olmadığı için beklemeye devam :D

Geri