@Motorola Ben ne olur ne olmaz diye 18 kasımda sepete atmıştım. Satıcı fiyat yükseltmiş ama ürün sepetimde olduğu için 574 tl den alabildim. Yanına birde hediye orginal tutucu aldım.
@trainspotting35
IGPSPORT GPS Comput iGS60 ANT Bluetooth Bisiklet Kablosuz Kronometre Bisiklet Hız Bilgisayar Desteği Su Geçirmez IPX6 IG
(link) satıyorlar hala
Bende sadece GPS kaydı için almayı düşünüyorum. IGS20 düşünürken aynı fiyatlara IGS10 217TL'ye karacumadan alınıyor. Hız sensörü almayacağım, GPS üzerinden hız gösterim performansı nasıl sorun yaşarmıyım?
10 gün gayet makul bir süre yine hızlı gelmiş sayılır. hangi satıcıdan aldınız acaba aşağıdaki satıcılar çıkıyor arama yaptıgımda fiyatlar da çok değişken
@rkurtcu Çok az gecikmeli alıyorsunuz. Ayrıca ağaçlı (bol agacli) Istanbuldaysaniz eğer öyle bir sıkıntı yok bol ağaçlı yer kalmadı. Tünellerden geçerken kesilme oluyor.
Ticket atmıştım site üzerinden 3-10 aralık olarak değiştirmişsiniz diye, 23 kasımda gönderilebilir olmasını umuyoruz diye cevap vermişler. Acelem yok zaten daha öncesinde de gps' li bir sayacım olmadığı için beklemeye devam