Scudo Sports

GPS'li Bisiklet Bilgisayarı Igpsport IG20E İncelemesi

@Mhmm@ devletimiz sağolsun bizi bu yollara başvurmayı yöneltiyor zaten vergisi doya doya ödeyen bir halkız bari bundan lamasınlar 70 eurı dan 22 euroya düşürdüler yakında 10 felan çekerler ise hiç şaşırmam.

Sineyama gidince Türk Hava Kuvvetlerine bağış vergisi veren milletiz daha ne olsun :)

Dolaylı vergilerin nefesini çok şükür ensemizden hissetmediğimiz bir an bile olmuyor

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Scudo
Cari açık nedeniyle almayalım isteniyor ama mahrumiyet yaşamayı kimse istemiyor alacak adam gene alıyor doğal olarak

@Mhmm@ Cari açıga neden olan ben miyim ki benden talep ediyor bunu sorunu bulsun ona göre aksiyon alsın ben parayı görmeden zaten vergisini alıyor devlet.

örneğin 1.7 milyon tl ticari değeri olan istanbuldaki taksi plakasından aydan 8 bin tl kira geliri oluyor bundan basit usul vergi alıp üstüne üstelik adama ötv siz araç satıyorsun bizim gibi maaşlı çalışandan gelir vergisi alıyorsun herhangi bir ötv indirimi yapmıyorsun adeletmi bada ötv siz araç indirimi getirsin veya 5 yılda 1 tane hakkı olsun insanlara ötv vergisiz araç alma hakkı sunulsun

yazılacak çok şey varda yeri burası değil :)

@Literary Bazı şeyleri ne kadar çabuk kabulleniyoruz. Yaşınız kaç bilmiyorum ama ÖTV deprem vergisi adıyla biliniyordu bir zamanlar yanlış hatırlamıyorsam. 1-2 sene içerisinde kaldırılacaktı. Şimdi hayatımıza öyle bir girdi ki ÖTV siz adım attırmıyorlar.

@trainspotting35 yaş 29 ama ülkemizin yakın tarihi hakkında bilgim iyidir müslüman ülkeyiz ama nerde adelet var ben bilmiyorum gürcistan bulgaristan bizden ne kadar gelişmiş ve zengin ülkelerki onlar bile ucaza arabaya binebiliyor

avrupa ayarında ülkeyiz siyasilere göre adamlar yaşantısına bak bize bak

ötv ninde vergisi var ayrıca

@trainspotting35 @Literary Vergi politikasında da bir değişikliğe ihtiyacı var memleketin. Katılıyorum size. Sonra halkı ağaç diye galeyana getirip pkk yı dhkpc yi koluna takıyorlar, buyrun fransa ayaklandı akaryakıt fiyatları yüzünden. gerçekten bu konuların konuşulması gereken yer burası değil, sosyal medya çok tehlikeli, aklı selimi elden bırakmamak lazım.

Sipariş vereli daha 3-4 gün oldu ama teslimat neden daha yapılmadı diye sabırsızlanıyorum, sürekli girip siteye bakıyorum :ssrtcbya:
Çin'den sipariş vermek çok ilginç bir şey. Hediyesini bekleyen küçük çocuk gibi oluyor insan :komik:

@Özcan. Ben daha kargolandı aşamasındayım ve bakmıyorum hiç, Aralık sonuna doğru gelecek diye bekliyorum, öncesi gelirse sürpriz olur sevinirim,, bakarsın 5 Aralık (bir aksilik olmaz ise) Uludağ çıkışına denk getiririz .. Sensörler de hala sevkiyatta.. hızımı alamadım saat kordonu vs siparişlerde verdim...

@bilalfidanboy Bu arada uladağa gidekler için İstanbul sabiha gökçen havaalanından bursaya direk giden otobüsler var 1 saate bursaya gidiyor bilginiz olsun

• Beğen
Tepkiler: Özcan
@Özcan.

13.11.2018 tarihli siparişim için diğer arkadaşlarınki gönderilip benimkinin gönderilmemesiyle ilgili atarıma aldığım cevap aşağıdaki gibidir.

Sayın ismail,
Ben Berkan. Türkçe müşteri hizmetleriyim ve siz değerli müşterilerimize hizmet vermek için buradayım.
Cevabınız için teşekkür ederiz.
Siz değerli müşterilerimize yardım etmekten memnuniyet duyuyoruz.
Sipariş önceliğine göre gönderim sağlanmaktadır.
Siparişizdeki ürün stoklara girdiğinde yani üretici/tedarikçi stokları tamamladığında, siparişinizin gönderimini sağlayacağız.
Başka sorularınız varsa bizimle iletişime geçmekten lütfen çekinmeyin.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

@volkan ismail
Bu cumartesi için sürüş rotamızı ciyırbestin mekanına göre ayarlamamız gerekiyor bence :srnsml:

@trainspotting35 pis sayılmazdı aslında :koptum:

@Literary
Tamamen katılıyorum. Aliexpres çok güven veriyor bana da.

@CeRKeZ

Fazla uzun olur o rota. Seni bile zorlar :D

@Literary çok teşekkürler bilgi için, ben Avrupa yakasındayım, açıkçası çok ters kalır bana ,ama varsayalım ulaştım bir şekilde oraya, bisiklet kabul ederlermi orasıda var. Ve ücret hakkında bilginiz varmı acaba.. Tekrar teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: Literary ve Özcan
Ebay üzerindende alınabiliyor, 88$ civarı

• Beğen
Tepkiler: Özcan
ama şimdi 110$Dan aşağı kalmamış. Black friday heabı düşürdüler herhalde.

(link)

@rkurtcu acele etmeyin yine düşecektir.

Zaten gelmesi beklemesi sıkıntı fiyatının düşmesini de beklemek en mantıklısı

Geri