Scudo Sports

GPS'li Bisiklet Bilgisayarı Igpsport IG20E İncelemesi

@sadi imren

GPS turun başında ve sonunda biraz sapıtmış. Bir de turun ilk yarısında hız verisinde garip bi titreşim var. Hız sensörü mü kullandınız yoksa hızı GPS'den mi alıyordu?
Adsız.png

• Beğen
Tepkiler: sadi imren
Scudo
  • Beğen
Tepkiler: Leventİ
Merhaba. 11 aksımda aliexpress' ten IGS50E almıştım. Bugün posta elime ulaştı. Bluetooth ile telefona bağlamayı başaramadım malesef. Uygulamayla ilgili bir sorun var sanırım çünkü telefon bluetooth açılınca cihazı gösteriyor.

@sadi imren
Cihazı güncelledim ve telefon uygulamasını da kaldırıp tekrar kurdum ama maalesef bir değişiklik olmadı. Halen cihazı bağlayamıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
@bitinya_s İlk önce bluetooth u açıp sonra programı açmayı denediniz mi acaba. Program altta da çalışmayacak tamamen kapalı olmalı.

• Beğen
@bitinya_s
Ben bluetooth manuel olarak açıp eşleştirme yaptığımda ilk denemede bağlanmıyor.
Onun yerine blutooth kapalı iken telefonda igsport uygulamasında cihaz arattığımda uyarı veriyor ve settingse yönlendiriyor. Orada yüksek doğruluk seçeneğini seçtiğimde bağlantı kuruluyor. markayla mı alakalıdır bilmiyorum ama ilgili telefon xiaomi mi5.

Bende de (igs10) ilk seferde bağlanmıyor bluetooh açarak programı açıyorum aratıyorum bağlanmıyor sonra programı kapatıp tekrar açıyorum kendisi otomatik bağlanıyor. Telefon Sony Xperia XZ1

Sadece bluetooth açmak yetmiyor gps de aktif edin derim ben hatta program gps ve bluetooth açıkken saati kapatıp açın

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@C.Koc
GPS zaten açıktı ama yüksek doğruluk moduna geçince bağlantı kurabildim telefinla.

• Beğen
Tepkiler: C.Koc
Merhaba herkese,

Direk konuyla alakalı değil ancak bu başlık altında çok konuşulmuş o sebeple sormak istedim.

Elinde fazla ya da satılık durumda alttaki tutucudan olan var mıdır acaba? Hepsi birbiriyle uyumlu mu bilmiyorum ancak Igs10 için arıyorum. Şimdiden teşekkürler.

iGPSPORT-S60-Out-Front-Bike-Mount-for-Bicycle-Computer-Fitness-Running-Cycling-Speedometer-iGS20E-iGS60-iGS10.jpg_640x640.jpg

• Beğen
10 gün içersinde Megan sensörüm geldi pilinin plastiğini çıkartıp çalıştırdım, İg 10 cihazım hemen hız sensörü olarak tanıdı. Ben kadans için kullanmak istiyordum, pil kapağını yeniden açıp kapatınca kırmızı ışık yandı, bu sefer kadans sensörü olarak cihaz sensörü tanıdı. Decathlon'dan ant'li nabız bandı almıştım sorunsuz bir şekilde o da cihaz ile eşleşti, pedal montajını da tamamladım kadans çalışmalarına başlayabilirim cihazdan çok memnunum. Garmin'i nasıl alacağım diye kara kara düşünürken bu alet (Gariban garmini) hızır gibi yetişti. (230 TL İGP10,60 TL megan kadans, 120 TL Ant'li Nabız =410 TL) Parça parça aldığım için de bütçemi sarsmadı.

@Literary Hayırlı olsun gözünüz aydın. İgs50 mi igs618 miydi gelen. Gearbest mi, Aliexpress mi.

• Beğen
Geri