Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

GPS'li Bisiklet Bilgisayarı Igpsport IG20E İncelemesi

Benim ürünüm bugün elime geldi. Kullanma kılavuzu herşeyi anlatıyor. İlk sürüşten sonra deneyimlerimi aktarmaya çalışırım. İlk izlenimim ise ürünün güzel paketlendiği ve ürünün kaliteli plastik malzemeden üretildiği oldu.

Scudo
arkadaslar bugunlu yaptigim surusu strava’ya aktardigimda yaptigim mesafenin cihazin ekraninda yer alan bilgiden farkli oldugunu fark ettim yaklasik bi 500 m daha az gosteriyor. diger suruslerde de ayni sey olmus. bir fikri olan var mi acaba

@furkantrojka yok hocam baktım gizli değil. aklıma gps ile hız sensörü arasındaki farkdan kaynaklanıyor olabileceği geldi sanırım kaydı bir yerden göstergeyi başka bir yerden alıyor.

@yusufgs36
Standart bisiklet sayaçlarında teker çevresini mm cinsinden girdiğiniz bir ayar seçeneği bulunur. Bu cihazda da varsa onu ayarlamanız gerekebilir.

• Beğen
Tepkiler: yusufgs36
@Özcan. hocam ben de öyle düşünüyorum ama kaydı nerden tuttuğunu bulmam lazım.

@yusufgs36 Yanlış hatırlamıyorsam E2 bölümüydü teker çapı girdiğiniz kısım o bölümü çok saçma bir değer girip karşılaştırma yaparsanız kaydı nereden tuttuğunu anlarsınız büyük ihtimalle.

• Beğen
Tepkiler: yusufgs36
igsport 10 için 20 ye uygun siyah plastik kılıf almışım :l
Linki aşağıda. İhtiyacı olan haber etsin. Sadece kargo bedelini ödersiniz.

(link)

Ben de aldım bir tane cihaz güzel. Saatini ayarlarken biraz zorluk çektim ama sonuçta halloldu. Bluetooth bağlantısı için de benim anladığım kadarıyla telefonunuzda konumun açık olması gerekiyor, başka sıkıntı yok. Öneren arkadaşlara teşekkürler.

herkeze selam daha önce yazılmıştı soracağım sorunun cevabı illaki ama bağışlayın beni ürünüm geldi çok başarılı bir ürünmüş yol bisikelti kullanıyorum saat vs ayarlar için yani kullanmak için yapmam gereken ayarlar konusunda yardımcı olabilecek varmı

@PistonBacak Günaydın (link) bu bölümden user manual indirip dilediğiniz sorunun cevabını bulabilirsiniz. İngilizce bilmiyorum ama dememeniz için görsel olarakta güzel hazırlanmış bir kullanıcı el kitabı. Bunu okuduktan sonra kafanıza takılan herhangi birşey olursa elbette cevaplamaya çalışırız.

Igs10 uma aldigim igs10 icin olan koruma kilifi bugun geldi.
Igs20 icin olan kilifim daha gelmedi :D arada 2 hafta var siparislerin, bakalim digeri ne zaman gelecek :D
Ama sanirim 20 icin olan kilif 10 a olur gibime geliyor, biraz zorlar ama olur. Denemek lazim :D

@Ahmet Bilge Kaan AKIN

20'nin kılıfı 10'a oturmyuyor gibi ama kullanılmayacak gibi de değil. :)
Ben kullanmayı düşünmüyorum.

Bir arkadaşın yorumundan bu siteye ulaştım igs10 40 dolar (yani şuan 145 lira) gibi bir fiyatı var igs20 yi araştırdım 45 dolardan aşağı yok şuanda isimlere bakınca fiyat normal gibi dursa da igs10(200 liranın üzerinde) daha üst seviye bir model ant ve bt bağlantı desteği veriyor ilgilenen arkadaşlar için link bırakıyorum.Bisikletime aylar sonra kavuşacak olmama rağmen aşırı heveslendim ve alıcam :D

(link)

Hiç bir ürün fiyatından ötürü gümrüğe takılmaz (sim kart girişi olan cihazlar ve yasal olarak ülkeye girişine müsaade edilmeyen ürünler hariç), sadece 30 Euro üzerine %18 vergi koyarlar o kadar.

Tüm igs kullanıcılarına bol kadanslar :) (Kadans sensörü olmayanlara da hayırlı ortalamalar)

@Serrchi Var canım kadans sensörümüz Allah'a hamdolsun. Garmin ile size mutluluklar dilerim. :)

Geri