Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

GPS'li Bisiklet Bilgisayarı Igpsport IG20E İncelemesi

Merhaba arkadaşlar, aldığım kadans sensörü halen gelmedi. Cihazla birlikte almıştım. Takip kodu şu RB019673180LA. Gelmediği oluyur mu? Gelmezse ne yapmalıyım?

Scudo
@Sıradan Çinko Pil

Aynı şekilde 1 ay gibi bir süre olmasına rağmen kadans sensörü bende de gelmedi. Tomtop da nereye ulaşabiliceğimi de bulamadım. Bilen varsa sevinirim. Ürün kargo da gözüküyor. Son bilgi 22 kasımda girilmiş.

• Beğen
Tepkiler: Kadir KARADEMİR
Yıl sonu olmasında kaynaklı sanırım. Aliexpres gönderilerinin süreleri de uzadı.

Aşağıdaki ürün elimde kaldı arkadaşlar. IGSPORT 20 si olana göndereyim bir işe yarasın.

(link)

Igpsport'dan cevap gelmiş ama bir şey anlamadım dediklerinden. Yükseklik ile alakalı sorun için dönüş yapmışlar.

Hi,
The altitude is measured by barometric altimeter.The diviation is due to baromatric refulction.

It's normal, and can't be entirely avoid since temperature,wheather and other environmental factors can cause baromatric refulction.

But it is very stable in a short time. and be more accurate than GPS to measrue slope, altitude loss and altitude gain.

@bibisiklet Ölçüm barometrik altimetre ile yapılmaktadır. Hava faktörleri hafif sapmalara sebep olsa da GPS ten daha sağlıklı ve anlık bir ölçüm elde edilir. Sıcaklık, hava ve diğer çevresel faktörler barometrik yansıma oluşturabileceğinden normaldir ve tamamen önlenebilir değildir. Direkt google çeviriden çeviridm anladığım budur.

• Beğen
Tepkiler: bibisiklet
@bibisiklet
Kod:
Merhaba,
Yükseklik ölçümü barometrik altimetre ile yapılmaktadır. Aradaki fark, barometrik sapmadan kaynaklanmadır.

Bu normaldir ve tamamen engellenememektedir, çünkü sıcaklık, hava durumu ve diğer çevresel faktörler barometrik sapmaya neden olabilmektedir.

Ancak kısa süre içerisinde düzelecektir. Ve eğim, irtifa kazancı ve irtifa kaybı ölçmede GPS'ten daha hassastır.

Anlaşılmaması normal çünkü Çin İngilizcesi diye bir şey var :) refulction diye bir kelime yok mesela, olsa olsa bunu demek istemişlerdir diye çıkarman lazım.

Igsport 20e ile garmin edge 200 arasında kalmistim. Arkadaşıma igs banada garmin siparis ettik ikimizde memnunuz. Kullanimi kolay ve ekran net.
20171202_161754-01-01.jpeg

@Enes Dökmen biz garibanız kardeş durumumuz yok garmin almaya :( Bizi igpsport pakladı :D

merhaba arkadaşlar bende globalsat 580p modeli var şöyle bi sorum olacak sürüş sırasında durduğum zamanları strava kayıt yaptıktan sonra göstermiyor hiç durmamış gibi gözüküyor neden acaba ? cihazlar hemen hemen aynı ondan buraya yazdım :)

Bende igs10 alarak aranıza katıldım. Cihazı yaklaşık 100 km kullandım ve çok memnunum. Fakat bir sorum olacaktı: cihazla beraber şu kadans sensörünü almıştım. (link) fakat aktarma hızından pek memnun değilim. Yaklaşık 3 saniye geç gösteriyor anlıuk kadansımı. Daha önceden sahip olduğum Sigma bc 16.12 sts cad marka saatim daha hızlı gösteriyordu kesinlikle. Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu?

@Ahmeturan
Bende de bir miktar bekletiyor kadans gösteriminde, sonrasında doğru gösteriyor. Doğrudan kastım misal 70 kadans çevireyim 3 saniyeye yakın bir süre göstermeyip 70 gösteriyor, sonrasında hızlı çevirdiğimde nerdeyse anlık tepki vermeye başlıyor. Çevirmeyi bıraktıktan 1 2 saniye sonra sıfırlanıyor.

@Ahmet Bilge Kaan AKIN
Bende de tam bu durum var işte. Acaba engellemenin bir yolu var mı?

@Ahmeturan mail atın bunu da. adamlara bedava feedback veriyoruz :)

Merhabalar dün ürünü ilk defa kullandım ancak gps konumum konusunda baya sıkıntı yaşadı ve doğru konumumu bulamadı. Yaptığım turun sonunda sadece belli bir yerde gps algılamış ve o da alakasız yerleri göstermekte. Bunun çözümü nedir acaba bilen var mıdır?

@Muratbalikci Merhaba reset atmayı denediniz mi? Uydu işareti çıktıktan sonra mı kayıt işlemine başladınız.

Reset atmayı denemedim dün ilk defa denedim. Evet uydu işareti çıktı ondan sonra başlata bastım.

@Muratbalikci Reset atma işlemini deneyin. (link) bu sitede alt kısımda sorular ve cevaplar, yeni yazılımlar, kullanım kılavuzunu indirebilirsiniz. Orada versiyon kontrolü nasıl yapılacağı, nasıl reset atılacağı detaylı anlatıyor.

Cihazlarınız ne kadar süre de şarj oluyor?

@bibisiklet hiç süre tutarak şarj etmedim ancak 2 saat gibi belki daha az.

Geri