Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

GPS'li Bisiklet Bilgisayarı Igpsport IG20E İncelemesi

@CeRKeZ
Hocam o zaman riske atmayın. pc de bi klasör açıp, her zaman fit dosyanızı kaydedin. gitti 60 km

Scudo
@Mhmm@
Bundan sonra zaten öyle yaparım. Giden 150km oldu :D Sıkıntı giden mesafe değil de bir segmentte rekorumu çok farklı bir şekilde geçmiştim onun gitmesine üzülüyorum.

Tek ümidim programın verileri ön belleğinde tutup servera erişemediği için hala göndermeye çalışıyor olması. Belki de servera tekrar erişim sağlanınca veriler yüklenir ve ben de kayıp yaşamamış olurum. Merhaba, ben Pollyanna :D

Pollyanna hakkı çıktı. Programa girince ekranı yeniledim ve sürüş kaydı geldi ardından strava ya gitti. Bir sıkıntı yaşamamış olduk.

Dün stravada da sıkıntı vardı büyük ihtimalle beraber senkron sıkıntısı yaşandı şimdi ikisi de düzgün. Millet havayı güzel görünce abandı stravaya bir de geyik koşusu vardı koşucularda çullandı. ?

igpsport cihazlarından zaman zaman problemlerden bahsediyorsunuz , okuyorumda . aktiviteleriniz yok oluyor, senkronize problemleri vs.. Aktiviteleri strava ile senkronize etmese bu cihazları yine de kullanırmısınız. Yoksa strava ile senkronize edebilen başka f/p cihazları kullanırmıydınız

Ben igs618 kullanıcısı olarak cevap vereyim ki bundan önce igs10 kullanıcısıydım uzun bir zamandır bu cihazlarla haşır neşirim. İlk olarak strava senkronizasyonu olmasa bu cihazlar daha düşük fiyatlara sahip olurdu diye düşünüyorum en büyük cazibesi bu elbette ama igs618 görselliğini sunan cihaz sayısı çok az olanlarında fiyatlar uçuk. Bryton örnek vermek gerekirse basit grafikli ekranı hiç hoşuma gitmiyor. Uzun zamandır bu cihazları kullanan biri olarak şimdiye kadar sadece 3 kere sorun yaşadım ki tahminim Garmin yada x marka başka bir cihazıda bu kadar uzun süre kullansam mutlaka sıkıntı yaşardım. Segment olarak takip etmek isteyen, kendini daha çok geliştirmek isteyen Garmin almalı elbette ona lafım yok ama sadece iş garmin almakla bitse sonra strava ğyeliği işin tuzu biberi.

Anladım . Strava ile aktiviteleri senkron etmenin bisikletciler için ne derece önemli , yeri ne. bunu öğrenmek istedim :)
Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
@CeRKeZ Tahmin etmiştim, çünkü bende benzeri durumla bir kaçkez yaşamışlığım oldu, stravayı durdurup yeniden başlatınca kısa sürede senkronize etmişti, dünde tüm serverlerde sıkıntı olduğundan biraz gecikme yaşandı...

Arkadaşlar bendeki sorun devam ediyor iGPSPORT uygulanması request timeout diyor

Benim igs strava çalışmıyorken bağlandı kaydı aldı hatta stravaya bile attı nasıl becerdi bende anlamadım ?

@inceyasar
Telefonu da yeniden başlatın her bağlanmadığında uygulamayı komple kapatıp tekrar açın

Ben de sürüşlerimi kayıt almak istiyorum ama strava telefonda aşırı pil yiyor %50 şarjım strava+spotify ile 50 dk da bitiyor,mevuct powerbankim var ama o da ön farımda kullanıyorum.Ya ikinci bir powerbank ya da ig sport s60 almayı düşünüyorum.Sizce ig sport mu yoksa telefonla mı devam etmek mantıklı?

Imkan varsa alın bence telefon acil durumda lazım olduğunda bataryasının bitmesi üzücü olur.

@trainspotting35
hocam gümrüğe takılma ihtimalı düşündürüyor çünkü sınırı aşıyor zaten 200 tl cihaz bir de vergi vermek istemiyorum,durumum var ama gümrük işlemleri ile uğraşmak istemiyorum

Yeni yasa çıkmadan Çinli hemşerilerimiz ile konuşup 20 dolar yazdırin paketin üzerine.

@trainspotting35
anladım hocam s20 modelinin kadans ve nabız sensörü desteği var mı? ileride bu sensörleri de almayı düşünüyorum

@Desert Fox 190593
Bunlardan biri aradığınız iGS60 üretilmiyor galiba diğerlerini alabilirsiniz

@Mhmm@
s20 modelini düşünüyorum hocam lakin ekstra sensör desteği var mı yok mu onu öğrenemedim henüz

Geri