Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gps'li telefon ile bisiklet (endomondo)

@Alper Yıldırım

Teşekkürler, Nokia 6700 kullanıyorum.Uymaz herhalde bu alete. Bakıcaz bakalım uygun başka bir program.

Scudo
Nokia, iphone bunlara birçok program üreten şirket var ve bu tarz özelleşmiş programları zaten alıcısı az olduğu için birçok model ve marka için yapabiliyorlar. internette bakın isterseniz.

• Beğen
Tepkiler: emre gülaydın
Sports tracker ve endomondo her ikisinide kullandım. Sports trackerı tavsiye ederim internet sitesi görsel olarak daha güzel. Ama her iki programında bence en büyük eksiği map my ride gibi rota planlaması yapamamanız. Gerçi endomonda ile yapabiliyorsunuz ama epey uğraştırıyor, kullanımı bence zor.

• Beğen
Tepkiler: emre gülaydın
görüyorum ki endomondo yu çok kullanan var kısa zamanda bende kullanmaya başlayayım. sanırım bir hayli güzel bir program

akşam yine denedim süre çalışıyor,
Speed Km/h 0.00 Hareket yok,
Distance Km 0.00 Hareket yok,
Location devamlı yükleme halinde duruyor. Bazen Uploading yazıyor.
Anlamadım gitti. Sitesine kayıt işlemi mail v.s. onaylı ama ters giden birşey var.

Alternatif uygulama ihtiyacı olan arkadaşlar için Android işletim sistemine sahip telefonda kullandığım CardioTrainer uygulamasını tavsiye ederim.
GPS, mp3 player, sesli uyarı, google maps, twitter, facebook paylaşım, google health kayıt özelliği gibi birçok özellik mevcut.
Detaylı bilgi için iletişim kurulabilir teşekkürler...

bende iphone kullanıcısıyım en profesyonel sanırım iMapMyRide.
bisikletinizin teker ölçüsüne kadar bilgilerinizi giriyorsunuz rota çiziyor turunuz bittikten sonra sitesinden sanal video ile izleyebiliyor ve isterseniz live olarak izlenebiliyorsunuz. iphone kullanıcılarına tavsiyemdir.

sportypal isminde bir yazılım kullanıyorum ben... Türkçe desteği de var... ;)

(link)

2 programıda bu gün denedim. Sports Tracker gayet başarılı bir program.uyduya bağlantısı endomondo ya göre daha hızlı.aynı zamanda siteside gayet basit ve kullanışlı.2 programıda aynı yerde denedim.endomondonun türkçe olması artı bi avantaj ama zaten ingilizcesini bilmediğimiz pek kelime yok .Ben sports Tracker ı twitterlada etkileştirdim.
Bana göre sports tracker endoya fark atar.Trackerda aynı zamanda giderken harita üzerinden yolunuzuda gösteriyo.endomondoda böyle bişey yok.ama 2 programda sitelerinde gezdiğiniz mesafeyi hızınızı rakımı kaloriyi veriyor.Herkese İyi pedallamalar.bu arada yaptığım Çerkezköy-Kastro(53km) gezisinin fotoları gecikti bu yüzden koyamadım.

endomondo ve Sports Tracker'i Nokia kullanıcıları ovi'den yazarak bulabilirler.

@emre gülaydın

Ne telefon almışım zamanında :p Tekrar baktım Ovi de Sportstracker uyumsuz herhalde indiremiyorum. Endomondo da bir garip hala böyle duruyor.

Kaliteli Kadans v.s. bir KM saati alıp kurtulayım bu dertten artık.;)

Sports Tracker kadans ölçümü de yapıyor bilmeyenler varsa eğer...
pedometer i aktif ediyorsunuz cycling ayarlarından...

@emre gülaydın

Telefonunuz GPS'e bağlanamıyor gibi görünüyor. GPS özelliği var değil mi?

@Mehmet Ergene

E71 ile kullanıyorum ancak bahsettiğiniz ayarı bulamadım.

Cycling ayarlarında yalnızca:
-Activity name
-Show speed/pace
-Autopause when speed is
-Enable GPS
-Speed averaging

görünüyor.

Bu arada arkadaslar, bu tur programlari yol bulmak amaciyla bilmediginiz kirsal yerlerde kullanacaksaniz, guzergahinizi iyi belirleyin cunku yeni nesil telefonlarin buyuk cogunlugu gps yerine agps kullaniyor. uydu yerine baz istasyonlari vasitasiyla yerlerini buluyorlar. baz istasyonu olmayan bir yerde gps'siz yonunuzu bulamazsaniz sorun yasamayin.

Bunun haricinde gercekten basarili bir uygulama. Ve bu tur uygulamaları bisiklet monte kitleriyle birlestirmek de mümkün.

http://distillery.s3.amazonaws.com/media/2011/06/22/c5cda65a970c45e89782b3c3b7da6514_7.jpg

@Erdener TUNA

Nokia 6700 modeli. GPS ve menüde haritalar kısmı. navigasyon v.s. var. Ama sorun ne ise çözemedim.

@Erdener TUNA

kullanmayın zaten. km saati aldım ve programın pedometer i yanlış ölçtüğünü farkettim. 90 basıyorum telefon 70 falan gösteriyor. :D

Andorıd Marketten buldum ve Galaxy s Cep telefonuma yukledım.. Aksam test edıcem :D

Geri