Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gran fondo dedesi....

Scudo
arkadaşların tartışmalarını okudum ,bence gerek yok,kurtcebe öyle beni birileri geçecek diye korkusu olmayan bir kişi
Şaka o zaten hocam. Kurtcebe'yi tanıyan herkes bunu bilir, yarıştığı kişileri de tanıyorsanız bunun hafif şekerli bir sataşma olduğunu anlarsınız. Tartışma falan yok yani, Kurtcebe arada uğrayıp bakıyorsa görünce gülerdi dediğime.

Ya ben Kudret Kurtcebe ismini bi yerden daha biliyorum ama nerden olduğunu çıkaramıyorum bir türlü. Var mı kendisinin daha farklı hobileri de, zamanında daha farklı şeylerle de uğraşmışlığı falan?

Ya ben Kudret Kurtcebe ismini bi yerden daha biliyorum ama nerden olduğunu çıkaramıyorum bir türlü. Var mı kendisinin daha farklı hobileri de, zamanında daha farklı şeylerle de uğraşmışlığı falan?
Bu ismi bi yerden hatırlıyorum kimdi kimdi derken... Ortaokuldayken Güven Erkin Erkal'ın programında gördüğümü hatırladım. Aratınca youtube'da da buldum programı. Kafasında kask deliği şeklinde güneş yanıkları bulunan güzel insan 🥰

Eskilerden bir rock müzik müzisyenidir kendisi.
Eskilerden bir rock müzik müzisyenidir kendisi.
Bir sonraki sayfada bir sürü açıklayıcı cevap gelmiş zaten. Görmeden cevapladım kusura bakmayın.

Geri