Scudo Sports

Gran Fondo Marmara 2017

Kimler katılıyor?

• Katılıyorum, kısa etap

• Katılıyorum, uzun etap

• Katılmıyorum

• Toplam katılım
    107
ben de ayni hislerle katilmak istiyorum ama is guc masraflar kolay degil. ins. bir gun katilacagim ama

Scudo
Fotoğraflar çok mükemmel. Bunlara bakarken bile o heyecanı tekrar tekrar yaşıyorum.

• Beğen
Tepkiler: saglam.serdar
@mustafa ç

Demek ki benim öne geçmemle siz de bir nebze rahatlamışsınız. Paylaşım bu dur. Centilmenlik bu dur.

@Kudret Kurtcebe

Tamamdır Kudret abi ben sana uyarım haftasonları çalışmıyorum. Bir gün aileye çocuklarıma bir gün bisiklete vakit ayırıyorum.

Yalnız Çay varsa gelirim Çay varsa sohbette vardır. Çay var içersen Sohbet var gelirsen ;)

Merhaba, ayni karede kisa sure de olsa bulunmusuz. Benim yarisla ilgili tek sikintim, onde olan grubun surekli bir saga bir sola gitmeleri. Sozde avantaj saglamaya calisiyorlar ama bunun amator bir yaris oldugunu unutmamak gerekiyor. Onlar yuzunden arkada bir suru kaza oldu.

@frtbalci

Kesinlikle katılıyorum. Bu yarışta amaç keyif almak keyif alırken de centilmence yarışmak olmalı. Azimli olunmalı hedefe ulaşmak için gayret gösterilmeli ama dediğim gibi centilmence.

• Beğen
Organizasyonla alakalı yazabileceğim tek sıkıntı; mola yerlerinde yoldan geçenlere su verenlerin olmaması ve pet şişelerin 1.5 lt olması. Yani durup almanız lazım eh yarışıyosunuz ve bu da vakit kaybı. Ayrıca 1.5 lt suyu alıp gitmek de sıkıntı.

Buna ben de anlam veremiyorum. 2016 yarışında da aynı şey vardı. Gerçekten hiçbir mantıklı açıklaması yok... 1.5 lt şişe nedir ya? 19lt damacana+sebil verin basıp basıp içelim parkurda tertemiz bence.

o yüzden çift suluk ve mola yerinde durmadan go go go... ;)

sayın mehmet sunu,

60 artıda durum,53 km

3 üncü sadık yalaman ,

derecesi,

1.54 ,ortalama 27.8

2inci,

orhan meşeli,

1.47,ortalama,29.7

1 inci bendeniz,

ortalama,33.4 ,1 saat 35 dakika,

2 incilik kürsüsüne orhan meşeli gelmedi erken gidince yerine recep tatlıcılar çıktı ,recep tatlıcılar oldukça sıkı bir kişilik, 111 km yi 31.5 ortalama ile aldı 3 saat 31 dakika ve ikinci oldu katagori 60 artıda, sülalece acaip bir aile

yarış öncesi mete taşkın en sağda ,55-59 katagoride 5 inci oldu ,14 kişi vardı o katagoride,
53 km de

53 km
55-59 katagori,

birinci-mustafa sevinçel 1958 doğumlu seneye aynen rakip kısada,çok fena ortalaması 37.8 seneye gene birinci ben ikinci olurum anca ,tabi uzundan katılan olur ise ki bunlar bence katılmayabilir 3 adet zımba var orada.

2 inci ,osman tatlıcılar ortalaması 35.2---1962 doğumlu
üçüncü,sedat usluy ortalaması 34.5----1962

60 artıdan kürsüye çıkan 60 artılar

111km

zımbalar

1-yüksel kılıç-111 km ortalama-33.1
2- recep tatlıcılar,31.5------1954 doğumlu
3-kerim yelkenci, 26.4

yüksel kılıç 60 artının fırtınası uzunda..

sağdan sola,

mete taşkın,
bendeniz,hemen yanımda valla hella olsun 77 lik fişek saim tatlıcılar ,53 km yi, 2 saat 1 dakikada aldı onun yaşıtları hastanelerde sürünmekte,hemen yanında tamer şen 59 yaşında 53 km de 55-59 katagoride onuncu oldu ,ortalaması 23.4
arkada kırmızı formalı olan ise orhan meşeli benim katagoriden idi..

@Kudret Kurtcebe

Yok böyle bir şey, inanılmaz. 33 ortalama mı çıkardın kudret abi. Kendini müthiş geliştirmişsin. Bunun lamı cimi yok.
Aklım almadı. Yoksa mekanik dopigmi yapıyorsun, tcr nin içine sanayiden elektrik motorumu yerleştirdin.

Birde bana sayın sunu şeklinde hitap etme istirham ediyorum. Eskiden olduğu gibi kanka de dostum de ama bana sayın deme. Bu resmiyet samimiyetimize gölge düşürüyor.

• Beğen
Tepkiler: Özcan
@mehmetsunu

dostum sunu peki sana kanka sunu diyeceğim.imdi keçi boynuzu harnup özü iki şişe bitirildi.günde 3 tatlı kaşığı .acaip fişekledi.

@Kudret Kurtcebe
Şöyle bir yarışın değerlendirmesini yapmadin bu sefer abi.Önlerde mi start aldın?
Pelotonla ne kadar gittin? Birlikte çalıştığın tanıdıklar oldu mu? Vs. Vs.

• Beğen
Tepkiler: mehmetsunu
@Okan Örs

Okan dostum.bu yarışta bana rakip yok idi ,tüm rakipleri tarttım,bu nedenle baştan atak yapmadım.ilk pelaton önden koptu ,fakat yolun daralan yerinde ilk kazayı bu peloton yaptı '
Îş kolay idi,poyraz hiç yoktu,bu etabın tersi sıkı olur,poyraz sert olur ise durum farklı olur,sona doğru açıkça tempoyu arttırmadım,ortalama 33 oldu,rakipleri geride bıraktığımdan emindim,5 km lik eğimde tempoyu yükseltmiş idim,orada rakiplerden koptuğumu biliyordum,kolay galibiyet idi,ama mustafa sevinçel seneye 60 oluyor,kazın ayağı değişecek,

@Kudret Kurtcebe
Büyüyünce kudret kurtcebe olacağım :) banane

Vurcam kırbacı

• Beğen
@mehmetsunu

Benim balon şişmez ,rakipler seneye geliyor,erken konuşan atomlarına ayrılır,yalnız buradan bir daha saim tatlıcıları kutlarım ,77 lik 2 saatte 53 km gitti ,helal olsun

Mesajların büyük bir çoğunluğunu okudum. Geyik ve mavralar da dahil. Ancak anlamadığım ve herkesin hemfikir olduĞu bir konu var. Yarışı birileri domine etmek adına başkalarının kaza yapmasına kasıtlı sebep olmuşlar. Kimileri teker sokmuş kimileri dirsek atmış falan. Bir de gereksiz yere pelotonu sağa sola çekmişler. Daha start verilmeden aracı geçenler olmuş bahsi geçen gruptan.

Ben yarışa katılmadım ama böyle bir manzara ile karşılaşsaydım kesinlikle bunu yapan kişilerin isimlerini klüplerini ve hatta antrenörlerinin isimlerini paylaşırdım. Ben de ismi geçen grubu biliyorum ama yarışmadığım yarışa dair böyle bir şey söylemem yakışıksız olur.

Özetle kim neyi niçin yaptıysa direk yazın gitsin. Hem milli takıma hocalık yapacak seviyede olacaksın hem de böyle dengesizliklere izin vereceksin, senin sporcuların kasıtlı olarak teker sokacaklar, arkalarından bile gidilmesine izin vermeyecekler, gereksiz ani frenler yapacaklar ki arkadaki elemanlar kopsun düşsün. Sizler de bunu yaşadığınız halde isim vermeyeceksiniz. Malum kulüp falan deyip geçeceksiniz. Söyleyin arkadaş. İsim isim sporcu sporcu verin adlarını. Bunların hocası kimse onu da söyleyin. Yanlışı açık edeceksiniz ki bir daha böyle şeylere kalkışamayacaklar.

Geri