Scudo Sports

Gran Fondo Marmara Istanbul Park 2019

Yarışa katılacak mısınız?

• Evet

• Hayır

• Toplam katılım
    47
  • Anket kapanışı .
Kisa parkurda yaklasik 200 kisi olmus bugun itibariyle ve pazar gunu icin hava sartlari da su an icin iyi gorunuyor. bu parkurda, farkli bir deneyim olabilir diye dusunuyorum.

• Beğen
Tepkiler: Veto8
Scudo
Enteresan bir bilgi paylasayim ; yarin uzun parkur var ; ancak , yarin sabah saat:09:00 'a kadar "gec kayıt " adi altinda halen kayitlar acik.
Boylesine onemli bir organizasyonda halen son dakika kayit alinip , yaris organize edilebilir mi ? Guvenlik nasil saglanabilir ? Neredeyse , 1 aydir reklamini yapip halen son dakika katilimci kabul etmek , gecerken ugradik tarzi ?

@a.valverde
Amaçlanan şeyin hizmet olduğunu düşünürseniz öyle. Ama amaçlanan para. :snzdglsn:

@Özcan

ama yine de cok yanlis bir durum degil mi? dusununuz lutfen , onumuzdeki yil yapilacak bir organizasyonda, ne kadar guvenip ciddiye alabilirsiniz ki?

antalya'daki uci granfondo'da chip firması son güne kadar listeler ellerinde olmadığı için yarışı terketmişti. chip firması çalışmayı nasıl tamamlayacak acaba o saate kadar?

bu arada kendileriyle gorustum, tum organizasyonun hazir oldugunu belirttiler. Umarim herkes icin cok guzel bir eglence ve aktivite zamani olur.

katılan oldu mu?

ben katildim dun kisaya. organizasyonu begendim , sadece bisiklet yarisi disinda farkli etkinikler de vardi.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Pawcraft ve Veto8
Cumartesi uzuna katıldım. Bence son derece keyifliydi. Organizasyonda da son 4 turda yol kenarındaki su istasyonunda suların bitmesi haricinde bir eksiklik göremedim. Verilen kumanya dahil çok kaliteliydi. Tüm organizasyon için bulduğum en en anlamsız şey o saçma sapan merdiven ve koridorları elimizde bisikletle geçmemizdi. Sonuçta buraya araçlar giriyor. Onlar nereden giriyorsa biz de oradan girebilirdik. Biraz anlamsız olmuş işin bu kısmı.

(link)

Kısa ve uzunda kaç kişi yarıştı tam bir bilgi var mı? Fotoğraflar epey tenha görünüyor. Umarım bu katılım sayısı fiyat politikalarını düşünmeye iter organizasyonu.

• Beğen
Tepkiler: uslsy ve Noldor
@BerkEvren

Bence çok düşüktü katilim. Maks 100-150 kişi uzunda. 300-350 kişi kısadaydı. Lakin organizasyona ve görevlilere baktıktan sonra bir de günümüz ekonomik durumuna bakinca bu fiyat nasil daha aşağıda olabilir ki. Buyuk sponsorlar lazim vs. Bisiklette de sponsor işi yeterince kesat hepimizin bildiği gibi.

• Beğen
@a.valverde
Nasildi kisa. Strava versene bir bakayim. Merak ediyorum kisalari.

@uslsy

Benim zamanlama biraz kotu cikti , bu yarista.
(link)

• Beğen
@a.valverde

Gayet güzel. Daha ne olacak. Herkesin zamanı kendine. Mis gibi sabah sporu. ????

@a.valverde

yanlış anlamayın ama o kadansla iyi olması biraz zor gibi geldi.

• Beğen
Tepkiler: a.valverde
@uslsy

tesekkurler , ancak , sahsi beklentilerimin altinda kaldi , saniyorum sabah stressi ve beslenme degisikligi yuzunden oldu., :)

@srdrmrs

yanlis anlamam cunku , cok dogru tesbit. ben de sasirdim. :)

• Beğen
Tepkiler: uslsy
Segmentlere bakiyorum da bu nasil bir pistmis oyle? :D

0.3km ortalama egim 22.6 olan bir yokus var. Paterberg, Kopenberg halt yemis bunun yaninda. :D

Yaris pisti denince ben bunu dumduz criterium olur sanmistim. Tum katilanlara tebrikler. Guzel gecmise benziyor.

@vetohan

Yok yok. Valla imanım gevredi benim uzun turda. İn çık in çık. İnişler hızlı çıkışlar uzun. Püff. Zordu baya kişisel gücüme göre.

Kisa parkurun resimleri cikmis , ancak uzun parkurun henuz yuklenmemis , iyi seyirler dilerim :)

(link)

Geri