Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gran Fondo Marmara

@Erdal YILMAZ

sahada konuşuruz senle burada değil...istersen gel gürsel akay bisikletteyim muhabbet ederiz yalnız seninle özel konuşacağım maltepede finişte bi yere kaybolma sakın ..@Erdal YILMAZ

Scudo
Lastik patlama ile ilgili ufak bir örnek vereyim,

Bu seneki kayseri GF de ilk istasyonu geçtikten sonra bir tane turuncu specialized lı bir amcayı yakaladım. Lastiği patlamış, görmüştüm fakat hiç bir şey söyleyemedim çünkü konsantre olmuş ve kendisi de biliyordu. Arkadan her gelen amacayı uyarıyordu, yarış bitti benim için diyiyordu fakat hala daha pedala basıp yarışa devam etti. Amca dediğimde rahat 50 / 55 arasında falan. Belki 60ı bile zorlar.. Ben bu amcayı geçtim gittim ve yaklaşık belki 1 saat sonra geldi beni geçti ve baya bir fark atıp yarışı bitirdi. İlham ve azimi gördüm o kişide. Keşke foruma üye olsada kendisini tekrar dan tebrik etsem azmi için. O yüzden, lastik patladı yarışı bırakıyorum ediyorum mantığında yarışıyorsanız cidden @Erdal YILMAZ ' ın dediği gibi yarışıp kendinizi heba etmeyin.

Abiyi de buldum sanırım - ALİ RIZA FIRINCI idi..

@Erdal YILMAZ
polemik yapmadan konuyu kapatıyorum açıkça senle yüz yüze görüşeceğiz maltepede konuşacaklarım var ....dostça konuşacağız....

@Volks

olabilir,pompa ,iç lastik almayacağım mümkün olduğu kadar hafifleyeceğim herkesin farklı düşünceleri vardır bilmem anlatabildinmi ...

(link)

@Kudret Kurtcebe 100 gr size eğer yarışıa kazandıracak ise almayın. Bol şans yarışta.

@Volks
Haklısın abi ben kaydımı silidiriyorum hemen şimdi. Katılacaklara bol şans. :D

@mithgor hocam vallah, GF Erciyesde 2-3 defa lastiği patlayanlar gördüm - duydum. YArışı bırakmamış ama hiç biri :) Neyse, bu polemik baya artacak. Katılacaktım, kaydımı sildirdim. Katılmak isteyip, katılmayan biri umarım katılabilir. Bol şans tekrardan.

• Beğen
Tepkiler: mustafa ç
@mithgor

güzel düşünce arkadaşım...saygı duyarım,iç lastik-pompa artı levyeleri taşıma zahmetinden kurtuluyorum ,bunları bel çantada taşıyacak idim hepsinin bir ağırlığı olacak idi gerçi fazla olmayacak idi..ama önemli olan kendime bağlı hiç bir şeyin olmaması ,sadece bisiklet forma arkasında pet şişe su ve rüzgarlık olacak..

@Erdal YILMAZ

Adı üstüne "yarış."
Benim bildiğim, yarışlarda bir hedef olur. "Dersin ki, ulan ben bu yarışı şu saatte şu ortalama hızla bitirmeye çalışacağım." Sen bu modla bu gazla yarışa girdiğinde lastik patladığı an yarış senin için bitecektir maalesef. Dahil olduğun gruptan koparak moralin alt üst oldu öncelikle bu bir. İkincisi, lastik değiştirmeye vakit harcayacaksın o arada soğuyacaksın iş bitti... Ve de grup temposunu tek başına veya daha az kişiyle yakalayamayacağın için lastik değiştirip devam etmek boş iş. Kanımca ciddi hedefi olan biri için yarış biter.

• Beğen
Tepkiler: mustafa ç
@Bekir Ş. Gruptan kopmak mı :D güldürme
2000 kişilik bir yarışta 20 dakika da lastik değiştirsen bile bir gruba dahil olursun.
2000 kişi var :D

• Beğen
Tepkiler: gokberk88
@Bekir Ş.
yav sonuçta para yok bi şey yok ,neyin derdindeyiz yahu ,ben kendi zevkim için basacağım .lastik patlar ise zati bırakırım bi iddam yokki,ha elimden geleni yapacağım 58 km boyunca basacağım ,50 km durmadan bastım eğimli güzergahta,2 saat 10 dakika ,55 yaş üstü ilk ona bi girelim başka derdim yok benim....

@Volks

2000 yok arkadaşım ,1787 kişi var ,dediğin doğru olabilir,yakalama şansın var ,ama diyorum ya benim iddam yok......lastik patladı ben terk ederim yarışı,herkesin görüşü vardır kimse kimseye fikrini kabul ettiremez ..

@Bekir Ş.

Bekir Bey yanlış anlaşılmasın küçümsemek için yazmıyorum ama, sizinde bildiğiniz gibi Tour de france'a gitmiyoruz. Maksat o rotayı sürmek, sosyalleşmek, yeni arkadaşlar edinmek, eğlenmek keyif almak.

Böyle bir organizasyon da, çok ciddi teknik sorunlar ve sağlık problemi olmadıkça, lastiğim patladı ben yarışı bırakıyorum mantığını ben anlamıyorum.

Yazdığımda bir negatiflik, hakaret veya aşağılama da söz konusu değil. Lastiğiniz mi patladı, değiştirip devam edin ne güzel işte bu keyiften kendinizi mahrum etmeyin diyorum. Kötü mü diyorum? :)

@Kudret Kurtcebe abi lafım sana değil ki - yorumu yapan başkasına yazdım ben. Seninle ilgili değil yani.

@Bekir Ş.

Mutlu Başdaş'ı biliyorsunuzdur belki.
Geçen hafta Amerikada'da bir GF'ye katıldı.
En ön grupta giderken lastiği patlamış, 10dk kaybedip değiştirmiş, daha sonra genel klasmanda 18. yaş grubunda ise 2. olarak bitirip madalyasını aldı.
Bence bir lastik değişimi dahil olan bir B planı olmalı. Belki bazıları 2 lastik değişimi olan C planı bile hazırlıyordur.

@mithgor

katılırım ama ben uygulamam ,lastik patlar ben işi bitiririm.bütün motivasyon bende biter her yiğidin yoğurt yiyişi vardır

Erciyeste 2 kere patladı benimki birinde değiştirdim birinde de şişirip devam ettim,genel sıralamada 72. oldum uzun parkurda.Kendi katagorimde ilk 7 ye rahat girecek antrenmandaydım,moralimi bozmadım devam ettim.Tabiki tek kaldım yoruldum kendime göre gurupta bulamadım.Yine de finişi görmek süpürgeye binmemek güzel kendi düşüncem tabi.

Geri