Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gran Fondo Marmara

daha detayli (baslangic degisti mi? bitis degisti mi? kisa/uzun) otobuslerle ilgili degisikli var mi (uzun/kisa)
ne zaman gelir acaba?

Scudo
@Serkan Mıstınoğlu

Teşekkür ederim bilgi için.

kısa 58'den 45'e düştüyse çok da kısalmamış. ama uzunu bitirmişler. köprüyü geçince hadi yallah mı diyecekler yoksa bir plan var mı? resmi açıklama gelse de rahatlasak.

Finiş noktasından Maltepe'ye otobüsler koyacaklarmış. Kimseyi mağdur etmeyeceğiz dediler.

@Özcan.

Birleştirme gibi bir şeyden bahsettiler mi acaba ?

Çanakkale Biga gönen bandırma istikametinden gelme niyeti olan var mı iki kişi olursa aracimla gidicem

• Beğen
Tepkiler: lealtad
Kısa turcular U dönüşü yaptıktan 2 km. sonra. Uzuncuların tünelden çıktığı yerde yolu üç şeride böleceklermiş. En sol, kısacıların gelişine, orta şerit dönüşlerine ayrılacak. Sağ şerit bize. 2 km sonra birleşim.

Şu saatten sonra değil Maltepe'ye, Taksi tutup evimizin kapısına da bıraksalar fayda etmez.

1 gün önce Bursa'da otel rezervasyonu yapanların, konaklama ücretini öderler artık. Yapılan şey bence kabul edilemez.

@Volks

Hayatımda daha önce hiç yarışa katılmadım. Bu yarışın bitiş yeri evime yakın olduğu için gitmek istiyorum. Bende bu olanlara çok sinirlendim ama yapacak bir şey yok,insan kafasına bir şeyi koymuşsa çıkarması o kadar kolay olmuyor maalesef aslında ortak duyguları paylaşıyoruz.

Daha dündü galiba, bomba yüklü 3 araç imhası haberi vardı. O kadar sinirlenecek bir şey yok. Ayrıca -bence- şartlar halen değişebilir. Orada çok ani karar almaları gerekti. Düşündükçe plan değişebilir.

• Beğen
Tepkiler: mustafa ç
Ben kimseye kızamıyorum bu ülkede artık. Bir bıkkınlık ve tükenmişlik yaşıyorum. Organizasyona tek kelime lafım yok. Mehmet Bey çok ilgili biri, Argeus'ta çok yapıcı. Osmangazi Köprüsünün tanıtımı yapılacak diye pek figüran olmak istemiyorum.

Çeşme Veloturk'te daha ulvi görev nedeniyle pedallamayı tercih ediyorum. Çok radikal bir fikir değişikliği yaşamazsam ben iptalim. Katılan herkese şimdiden iyi ve güvenli sürüşler dilerim.

hay bin kunduz. valiliksen, belediyeysen verdiğin sözün arkasında dur. bi laf vardır argodur ama doğrudur. yiyemeyeceğin .... al... yatma diye. madem yapamıycan beceremiycen niye millete gaz veriyosun. çok yazasım var daha ama susuyorum.

Maltepe ye otobüsler kesin gelecek degilmi ona göre gidelim bu soğukta oralarda otobüs aramayalım.

• Beğen
Tepkiler: mithgor
Arkadaşlar bence sakın 2000 kişinin güvenliği söz konusu. İlla ki adamların bir bildiği vardır.

Geri