kısa 58'den 45'e düştüyse çok da kısalmamış. ama uzunu bitirmişler. köprüyü geçince hadi yallah mı diyecekler yoksa bir plan var mı? resmi açıklama gelse de rahatlasak.
Kısa turcular U dönüşü yaptıktan 2 km. sonra. Uzuncuların tünelden çıktığı yerde yolu üç şeride böleceklermiş. En sol, kısacıların gelişine, orta şerit dönüşlerine ayrılacak. Sağ şerit bize. 2 km sonra birleşim.
Hayatımda daha önce hiç yarışa katılmadım. Bu yarışın bitiş yeri evime yakın olduğu için gitmek istiyorum. Bende bu olanlara çok sinirlendim ama yapacak bir şey yok,insan kafasına bir şeyi koymuşsa çıkarması o kadar kolay olmuyor maalesef aslında ortak duyguları paylaşıyoruz.
Daha dündü galiba, bomba yüklü 3 araç imhası haberi vardı. O kadar sinirlenecek bir şey yok. Ayrıca -bence- şartlar halen değişebilir. Orada çok ani karar almaları gerekti. Düşündükçe plan değişebilir.
Ben kimseye kızamıyorum bu ülkede artık. Bir bıkkınlık ve tükenmişlik yaşıyorum. Organizasyona tek kelime lafım yok. Mehmet Bey çok ilgili biri, Argeus'ta çok yapıcı. Osmangazi Köprüsünün tanıtımı yapılacak diye pek figüran olmak istemiyorum.
Çeşme Veloturk'te daha ulvi görev nedeniyle pedallamayı tercih ediyorum. Çok radikal bir fikir değişikliği yaşamazsam ben iptalim. Katılan herkese şimdiden iyi ve güvenli sürüşler dilerim.
hay bin kunduz. valiliksen, belediyeysen verdiğin sözün arkasında dur. bi laf vardır argodur ama doğrudur. yiyemeyeceğin .... al... yatma diye. madem yapamıycan beceremiycen niye millete gaz veriyosun. çok yazasım var daha ama susuyorum.
Teknik toplantı videosunu yayınlayacak kadar "Türkiye şartlarında iyi hazırlanmış " bir organizasyondu Marmara Grand Fondo ama her zaman ki gibi gereksiz şahıslar içine etmesini bildi,bravo