Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Granfondo Çeşme 2017

@mertznc ilk yarışa katlanırla katılan bile vardı, ben dahil hepimiz alkışladık. Gelin renk katarsınız

• Beğen
Tepkiler: Burak A.
Scudo
Lütfen parkuru düzeltsinler bu sene,milyarlık jantlar çöp oluyor,benim geçen sene arka jantım çöp olmuştu,2 tanıdığımın karbon profil jantlarında çatlak olmuştu.

Bu tip amatör yarışlarda zaman sınırları profesyonel yarışlar gibi değil. Zaman sınırları çok uçuk düzeylerde,herkes bitirebilir aksilik yaşamazsa.

Şahsen gran fondo marmarada ön grubu kaçırdıktan sonra gebze bisiklet klübü sporcularına denk gelmiştim,beraber çevirmiştik.Kimsenin zaman sınırı altında kalacağını zannetmiyorum çünkü hat safhada yardımlaşma var.

Katılım sartlarini araştırdım ama rastlayamadım basvuru linki paylasabilecek var mi ? Ve lisans almak gerekli mi ?

1. mesajda link varmış ben farkedemedim

@Atacan
Hocam katilim icin otobus kaldiracak misiniz size yanci olabikir miyiz ? :)

@alfisti hocam etiketi yanlış yapmışsınız ben sormamıştım onu :D

İlgi durumu nedir? Geçen yıl uzunda keyifli bir yarış çıkmıştı ama kenardaki camlar beni benden almıştı. Çok lastik patladı. Uzun ve Kısa arası kararsızım. Köy yolları için uzun diyorum ama...

Şu anda uzun parkurda 366 kişi kayıtlı gözüküyor. Kısa parkurda 289 kişi var. Kalabalık olacak gibi bu sene.

(link) :harika:

• Beğen
Tepkiler: omeryildiz
@Groims

Selam groims,
bu konuda hareket yok,çesmede 60 mastırda 9 kişi varda,bayağı tuzluya geliyor bana,marmarada masraf yapmadım fazla,otobüs dönüşünde sorun olmadı,
Katılacak isen başarılar,47 km kısa mesafe,listeler daha önce açılıyor idi.listelere ulaşamıyorum.

Bir katılamadım gitti şu yarışlara.Seneye inşaallah hepsine katılmayı planlıyorum.

Arkadaşlar, yarış parkuru çok güzel Çeşmenin en güzel doğasını göreceksiniz. Yalnız bisikletiniz soğuk asfalt için hazır olsun. Özellikle lastikleriniz, Guard li lastik olsun hem titreşimi alır hem de patlamaz. Geçen sene çoğu sporcu patlak tekerle uğraşmak zorunda kaldı ve düşenler oldu. Çeşme bölgesinde sadece otoban ve ana yollar sıcak asfalt diğerleri soğuk asfalt. karbon jantlarla gelen arkadaşlar, bildiğiniz gibi soğuk asfaltta karbon jantlar zarar göre bilir. Hem rahat süremezsiniz hem de janta yazık olur. Parkurların ikisi de mükemmel , zaten amaç spor yapmak yeni arkadaşlarla tanışmak. Görüşmek üzere.

• Beğen
Tepkiler: James Delaney
Sağlık raporu nerden alınıyor.??

@tifosiYaris sitesindeki formati aile hekiminize onaylatsaniz olur.Ya da herhangi bir hastaneden alabilirsiniz.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Polatlı Bisiklet Grubu olarak 12 kişiyle kısa parkurda yarışacağız. @Kudret Kurtcebe abi seni göremeyecek olmak üzdü beni. Dediğin gibi çok masraflı oluyor bu işler. Sağolsunlar belediyemizin ve iş adamlarımızın destekleri olmasa bizim de katılmamız zor olacaktı.

Esenyurt Bisiklet Spor Kulubu olarak Granfondo Marmara ve Edirne den sonra insallah Granfondo Cesme de olacagiz.
Granfondo Marmara da gruplar vardi ve cok guzel yardimlasmalar vardi. Ama Edirne yarisinda maalesef cok az grup vardi herkes daginikti. Gruplarda olanlarda arkadakiler hep yatiştaydi. One gecip cekmek istemiyorlardi.
Granfondo Cesmenin guzel olacagini umit ediyorum. Insallah kazasiz belasiz tum bisikletseverler yarisi tamamlar.
Ben uzun parkur 100 km ye kayit oldum. Hayirlisi olur insallah

Bir seyi coksoylersek basa gelirmis. Lastik patlaması durumunda co2 tuplerinin yardımı olabilir mi ?

(link)

O kafar yol gidip masraf ediyorsak bari guzrl izmir daglarında daha uzun sure bisiklet zevkine varmak icin
Ben de 100 km yi kendi tempomda bitirebilmek adına katılıyorum.

Sansımıza tempomuza uygun 5 10kisi ile gidebilirsem benden mutlusu olmaz

@tifosi
Sağlık Raporlarını unutmayın, sitedeki formu Aile hekiminiz onaylamayabilir, sadece "Spor Lisans ı İçin Sağlık Raporu" olarak alırsınız ve siteye yüklersiniz yeterli olur. Ayrıca Kayıt ekranında İsminizin sağında tüm işaretler yeşil olması gerekir değilse eksik var. Kayıt sırasında eksikleri kabul etmiyorlar, arışamazsınız. Çeşme de sağlık raporu almanız zor, hazırlıklı gelin

@Erdem Topal
Co2 tüplerin çoğu tek kullanımlıktır, ayrıca bir tüp bir yol bisikleti lastiğine fazla gelir ve kontrolsüz basıyor, derecesi yok .Aniden lastiğini patlatabilir. Dış lastiğin soğuk asfalta uygun olsun, yolun çoğu soğuk asfalt , "Gaurd" lı lastik olsa iyi olur, hem patlamaz hem de kaymaz.

@Ahmet.KOÇ

Mustafa sevinçel ,kesin derece alır ,55-59 kategoride ,ona başarılar dilerim,yanlız yukardaki linklere tıklıyorum,açılmıyor.listeleri daha önce görmüş idim,9 kişi var idi,60 mastırda,sağlık olsun artık seneye marmarda olurum artık.

Bu arada soğuk ve sıcak asfaltta patlamayan,şivalve maraton 25 hacim teker,su oluklu ama düz asfaltta hikaye ,yarış tekeri değil,53 km 'lik parkuru bu teker ile durmadan 1 saat 35 dakikada almış idim ,ama yokuş aşağı sürekli pedal çevirmek zorunda kaldım,hiç patlamayan 25 hacim silik yarış tekerlerini masaya yatırdım ,araştırma yapıyorum .

katılım kısa ve uzunda 700'er sınırına gelmiş. Bu müthiş bir rakam. Umarım yıl içerisinde daha fazla organizasyonun önünü açacaktır. Son anda çıkan iş seyahati sebebiyle gelemeyecek olmamın burukluğu var. herkese keyifli sürüşler dilerim.

Geri