Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gravel bisiklet sayfası

Bu arada bisikletçimin bi teklifi de şu oldu, goat 1.0 verelim. Kullan... 1-2 ay içinde 2.0 gelince değişelim... Ve bunu samimi söyledi. Mağduriyetini giderelim diye. Bu da bir seçenek benim için şu an.

Sorularınızın cevabını vermeyen, müşterisiyle iletişimi olmayan bi markaya para vermeyin bence...

Scudo
Sorularınızın cevabını vermeyen, müşterisiyle iletişimi olmayan bi markaya para vermeyin bence...
Aslında bu çok doğru ama Türkiye'de bu dolar kuru varken aynı grup setli aynı özellikte bir başka marka bisiklet 6000-7000 hatta 8000 bandında... Ben önsiparişle 3900 ödedim ki benim için en maksimum rakam... Bisikletçime sordum g2 ne olur son diye , mesela onda en son 6000 yapabiliriz dedi. Şimdi nereden baksan suluğuydu kaskıydı üzerine 2500 tl daha ödemem gerekecek...

Bana teklifleri goat 1.0' verelim şimdilik, gönül rahatlığıyla kullanın mağduriyetiniz gitsin. 2.0 çıkınca da onu verelim 1 i geri alalım. Tamam dedim. Yarın geri dönüş yapacak bisikletçim. Bu arada benim bisikletçim cidden çok iyi bu konularda ... Yardımcı oluyor, ilgileniyor, indirim yapıyor, güler yüzlü...

Kısmet bisiklet maltepede. Instagram sayfası da var. Alternatiflerinizde olsun.

Şimdilik bekliyorum bakalım ...

Aslında bu çok doğru ama Türkiye'de bu dolar kuru varken aynı grup setli aynı özellikte bir başka marka bisiklet 6000-7000 hatta 8000 bandında... Ben önsiparişle 3900 ödedim ki benim için en maksimum rakam... Bisikletçime sordum g2 ne olur son diye , mesela onda en son 6000 yapabiliriz dedi. Şimdi nereden baksan suluğuydu kaskıydı üzerine 2500 tl daha ödemem gerekecek...

Bana teklifleri goat 1.0' verelim şimdilik, gönül rahatlığıyla kullanın mağduriyetiniz gitsin. 2.0 çıkınca da onu verelim 1 i geri alalım. Tamam dedim. Yarın geri dönüş yapacak bisikletçim. Bu arada benim bisikletçim cidden çok iyi bu konularda ... Yardımcı oluyor, ilgileniyor, indirim yapıyor, güler yüzlü...

Kısmet bisiklet maltepede. Instagram sayfası da var. Alternatiflerinizde olsun.

Şimdilik bekliyorum bakalım ...

Vallahi bence maşa yurt dışında gelecek işi biraz hikaye zaten alüminyum maşa kullanıyorlar ve kendileri alüminyum işi yapan bir firma, zamanla bisiklete de el atmışlar ama bu kadar mağdur insan olunca atmasalar da olurmuş. Bu goat 2.0 gelene kadar takılın durumunu da bence yazılı olarak isteyin, yarın öbür gün biz böyle bir şey demedik demesinler. Goat 2.0 bu gidişle seneye bu zamanlar yollarda olacak adamlar 1 ay 1 ay diyerek 1 yıla yaklaştılar. Elbette pandemi dönemimde firmalar sıkıntıya girdi ama bir tek onlar girmedi.

Goat 2.0'nin liste fiyatı sallamasyon biraz :) Çünkü hiç piyasaya çıkmadı. Piyasaya çıktığında o fiyattan çıkacağını sanmıyorum. Piyasaya çıkmadığı için de G2 ile kıyaslama yapamayacağım.

GRX 400 Groupset'in fiyatı 500 EUR ve EUR 8.3 TL iken, Goat 2.0'i veya G2'yi kimse 5500 ya da 6000 TL'den daha ucuza vermez diye düşünüyorum.

Dolar bugün 7,27 gördü malesef. Zamlar kapıda desek yeridir. Merlin cycles dan tam zamanında almışım dış lastikleri. Bugün yarın gelir elime.

• Beğen
Tepkiler: Barisc61
Bugün itibari ile Gravel sevdam başlamadan bitti. Goat 1.0 sipariş verdiğim bayi corelli danışmanına sorduğunda 15 inden sonra anca cevabı aldık. Temmuz 20'de sipariş vermiştim . :(

• Üzgün
Tepkiler: Taiyo
Arkadaşlar gravel bisiklet almaya karar verdim salcano Gr001 Tiagra iyi bir bisiklet midir? Yanlızca şehir asfalt ve toprak yolda kulanıcağım

@JDJS Bana soracak olursan o bisiklete o fiyatı vereceğine direk carraro g2 al derim

Carraro Gravel G2 alacağım ama fiziki olarak kadro boylarını deneme şansım yok. İnternetten alacağım. Alacağım yerde 55 ve 58 cm kadro seçeneği var. Boyum 185 cm, bacak boyum ise 82-83 cm. Ölçüm formülüne göre 56 cm kadro bana uygun görünüyor. 58 kadro bana büyük mü gelir? Hangisinin daha uygun olduğuna karar veremedim. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: Otepeyurt
@futuristik bence 55 kadro size uyacaktır verdiğiniz ölçülere göre... eğer imkan varsa ve bulabilirseniz G0 veya G4'de de 55 kadro deneyebilirsiniz. Bu serinin kadroları aynı ölçüde... onlardaki uyarsa G2 de uyar...

Adsız.jpg
Maşa çantası için taşıma kafesi arıyorum. Sitelerde bulamadım maalesef yardımcı olabilecek var mı?

236556 dosyayı görüntüle
Maşa çantası için taşıma kafesi arıyorum. Sitelerde bulamadım maalesef yardımcı olabilecek var mı?
3D yazıcı ile yapılabilecek aksesuarlar Türkiye'de kendi imkanlarınız ile 3D baskı yapan yerden çıkartabilir yada döviz daha da yükselmeden atağa geçip yurt dışında alabilirsiniz.
En son seçenek eliniz yatkındır bir şeyler ile uydurarak yapabilirsiniz. Çanta olarak da en basit dry bag çantalar kullanılabilir.

@MakRo
3D yazıcı ile yaptırmak çok mantıklıymış aklıma gelmezdi.
Teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Carraro Gravel G2 alacağım ama fiziki olarak kadro boylarını deneme şansım yok. İnternetten alacağım. Alacağım yerde 55 ve 58 cm kadro seçeneği var. Boyum 185 cm, bacak boyum ise 82-83 cm. Ölçüm formülüne göre 56 cm kadro bana uygun görünüyor. 58 kadro bana büyük mü gelir? Hangisinin daha uygun olduğuna karar veremedim. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
bence 55, 183 boyum var bacak boyumu ölçmedim fakat benim boyum 54-55cm. (55cm G2 kullanıcısıyım)

Arkadaşlar yanlış anlamayın ama Gravel bisiklet seçenekleri sınırlıyken bu kadar zorlamanızı pek anlamadım. Endurance yol geometrisi ile gravel bisiklet geometrisi zaten aynı. Endurance yol bisikleti seçenekleri daha fazla ve fiyatları daha uygun olabiliyor. Endurance yol bisikletlerinde de 32 mm lik lastiklere kadar da uyumlu olanlar var (Çok daha kalın lastikler kullanacaksanız başka tabi). Gravellerde asıl fark daha küçük vitesler olması ama bu bazen dezavantaj da olabilir. Benim atladığım bir şey mi var acaba?

Eveeet, sayfaya ve aranıza ikinci el bir RC500 ile katıldım. Bugün Çanakkale’de ilk sürüşü yapıp hakkını verdiğimi düşünüyorum. İnanılmaz keyif aldım. Çok geç kalmışım...

38B05C09-F009-476B-A232-B76E6F600515.jpeg

Bisiklet şuan tam bir adventure bike :) Bazı ciciler aldım. Gelince daha gravel olacak ve inceleme konusunu açacağım.

9D29B649-593C-401E-AF51-B83D57C3E928.jpeg
09BD398C-FA84-4AF6-A614-DAC5E08EE34A.jpeg

5D80EA9D-3965-404F-8E68-6C81046F131B.jpeg
B4355845-E045-4BA6-86C7-B5362D2CD3E5.jpeg
2D8719F4-F9B9-4F00-9D5F-3CF2F4A63D94.jpeg

Geri