Mellec
Üye
- Tepki
- 28
- İsim
- Gökhan Melleç
- Başlangıç
- 2017—18
- Bisiklet
- Salcano
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Orta seviye kaliteli gravel bisiklet almayı düşünenler wiggle daki şu çelik kadro bisikletleri düşüne bilir.
Normalde, reynolds 725 çelik kadrolar 1000$ lardan başlıyor.
(link)
APEX 1 hidrolik vites seti, Reynolds 725 çelik kadro.
224708 dosyayı görüntüle
(link)
GRX 11 hidrolik vites seti, reynolds 725 çelik kadro.
224709 dosyayı görüntüle
Wigglea falan bakmadan önce yerli kadro ustalarının fiyatlarına baktım. Özel yapım gravel kadrolar 1000€ dan başlıyor. Gönül isterki herkes kendine özel kadro yaptırsın ama hidrolik vites setleri, wtb jant/lastik vs. eklendiğinde çok daha fazla tutuyor. Bütçe sınırı olmasa sizinle aynı düşüncedeyim.1.445 $ yaklaşık olarak 10.000₺ ediyor. Üstüne kargo ve %18 vergiyi de eklediğinizde çıkan fiyata kişiye özel üretim yapan yerli üreticilerden de çelik kadro bisiklet alabilirsiniz. Bike-fit de yaptıkları için kadro tam size özel olacaktır. Tamamen tercih meselesi.
Haklısınız bakış açımız farklı sadece. Sayfanın türkçe halinde, gravel kadro için 6.500 TL fiyat belirtmişler. Aşağı yukarı aynı fiyatlara geliyor lakin bike-fit ve custom üretim avantajı vardı.Wigglea falan bakmadan önce yerli kadro ustalarının fiyatlarına baktım. Özel yapım gravel kadrolar 1000€ dan başlıyor. Gönül isterki herkes kendine özel kadro yaptırsın ama hidrolik vites setleri, wtb jant/lastik vs. eklendiğinde çok daha fazla tutuyor. Bütçe sınırı olmasa sizinle aynı düşüncedeyim.
(link)
Cyclo-Cross / Gravel/ Allrounder Framesets —–1000€
- Custom geometry and design
- Disc brake
- Internal rear brake route
- Columbus Zona steel tubes
- BSA or T47 bottombracket
- Full carbon tapered (1 1/4″ – 1 1/8″) oem fork
- Hope or Cane Creek headset
- Individual color and design selection ( up to two colors)
- Integrated or External Seat clamp
- Columbus Life Tubes + 100€
- Columbus Futura forks +130€
- Paragon Machineworks Dropouts (+axle) +100 €
- Steel ISP (integrated seat post) +100€
- Carbonfiber ISP (integrated seat post) + 200€
- More than two colors and special design + 100€
- Internal cable route for each route +50€
- Chris King Headset +120€
bisanın müdürü sokağa çıkma yasağında da tam gaz çalışıyoruz diye post attı ben zannetmem hazirana uzayacağınıNereden duydunuz hocam, all trail eco da mı bu şekilde ?
Ben de Mayıs'ın ortası gelecek şeklinde önsipariş verecektim, o şekilde bilgilendirdiler.bisanın müdürü sokağa çıkma yasağında da tam gaz çalışıyoruz diye post attı ben zannetmem hazirana uzayacağını
eco modelini mi almayı düşünüyorsunuzBen de Mayıs'ın ortası gelecek şeklinde önsipariş verecektim, o şekilde bilgilendirdiler.
bence uygun fiyatlı hem estetik hem set olarak (grx lisi) çok güzel bir bisiklet dişli kombinasyonu da yeterli gibiBisan all trail hakkındaki düşüncelerinizi sorabilir miyim .
ne kadar fiyata iniyorlar sorması ayıpEvet hocam
Ben de fiyatını iyi buldum donanımdaki muadillerine göre.bence uygun fiyatlı hem estetik hem set olarak (grx lisi) çok güzel bir bisiklet dişli kombinasyonu da yeterli gibi
ne kadar fiyata iniyorlar sorması ayıp
bende gravel almayı düşünüyorum bu ara
ben 4000 altı bir yerden fiyat almıştım ama sora setli bir bisikleti tekrar kullanmak istemiyorum işin açıkçasıBen de fiyatını iyi buldum donanımdaki muadillerine göre.
Çok fazla yere sormadım 4000-4300 arası fiyat alabilirsiniz rahatlıkla 4000in altına olmaz tahminim.
Ankara'daysanız Ankabike'tan fiyat alabilirsiniz BiTeker yönlendirdi diyerek.
Gravel bisikletlerde, bu bisikletlerin arazi için tasarlandığı düşünülürse, karbon maşa derbelerin soğurulması açısından önemli, bir nevi suspansiyon olarak düşünülebilir. Emmre052 'nin karşılaştırmasını yaptığı bisikletler, alüminyum maşalı.
@altundalbugra karbon maşaların alüminyum bisikletlere takılmasının nedeni karbon malzemenin darbe emici olması değil mi ? Yanılıyor muyum ?