by0ne
İnsan inandıklarıdır. .
- Tepki
- 1.148
- İsim
- Serdar
- Başlangıç
- 1988—89
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Gidon cantasini alirken amacim bu sekilde kullanmakti zaten. O yuzden kilifini almamistim. Istenirse ufaltip sigdirilabilir gidon arasina diye dusunuyorum. Kullanimi bu sekilde cok rahat. Çadiri, cubuklari ve bazi kiyafetleri buna koyuyorum. Iki kayisla aero bar a sabitliyorum. Onden doldur bosalt mumkun, cantayi cikarmaya gerek kalmiyor. Suruste sikinti yasamadim, kisa surede alistim. Kadro cantasini hepsiburada yurtdisindan almistim. Aliexpresste de cok cesit var (newboler in ayni modeli var). Olcum yapip uygun canta bulunabilir.@ral5015
Ben de bikepacking tarzı turlara çıkmak için decathlon dan gidon çantası aldım fakat -sanırım siz de aynı problemi yaşadınız- gidon arasına sığmadı. Aynı şekilde bir de aerobar aldım sizin gibi çantayı bar a bağlayıp dik şekilde kullanma düşüncesiyle. Bu şekilde kullanan biri ile karşılaşmak çok güzel 👍 fakat ben daha tura çıkamadım, gidon çantasının bu şekilde kullanımı hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum, tecrübenizi yorumlarsabız sevinirim. Bir de yine aynı şekilde sulukların kapladığı hacimden dolayı benim bisikletimde de kadro üçgeni içerisine sığan bir çanta bulamamıştım, sizin o alanda kullandığınız çantanın modeli nedir ?
Evet gidon arasına sığdırılabiliyor fakat tam kapasite kullanılamıyor veya sti kol kullanımında problem olabiliyor o şekilde. Bar ile kullanımda tereddütlerim vardı acaba gereksiz bir harcama mı oldu diye ama sizin tecrübeniz iyi oldu, teşekkürler 🙂 👍Gidon cantasini alirken amacim bu sekilde kullanmakti zaten. O yuzden kilifini almamistim. Istenirse ufaltip sigdirilabilir gidon arasina diye dusunuyorum. Kullanimi bu sekilde cok rahat. Çadiri, cubuklari ve bazi kiyafetleri buna koyuyorum. Iki kayisla aero bar a sabitliyorum. Onden doldur bosalt mumkun, cantayi cikarmaya gerek kalmiyor. Suruste sikinti yasamadim, kisa surede alistim. Kadro cantasini hepsiburada yurtdisindan almistim. Aliexpresste de cok cesit var (newboler in ayni modeli var). Olcum yapip uygun canta bulunabilir.