Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gravel Bisikletlerimizin Fotoğrafları

Burak Altaç

Forum Bağımlısı
Tepki
4.964
İsim
Burak Altaç
Başlangıç
1995—96
Bisiklet
Diğer
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Gravel sahibi arkadaşlarımızın sayısı her geçen gün artıyor. Herkes , Gravel zehrini yavaş yavaş alıyor :) Bence bizim de bir fotoğraf konumuz olsun artık ?:D
IMG_20210313_143429.jpg

Scudo
Kadro küçük gelmemiş olsa satmayı düşünmezdim. Zaten yaptığım boyaya bolca hakaret edenlerden dolayı büyük ihtimalle bende kalacağa benziyor.

IMG_20210412_005826.jpg

Kadro küçük gelmemiş olsa satmayı düşünmezdim. Zaten yaptığım boyaya bolca hakaret edenlerden dolayı büyük ihtimalle bende kalacağa benziyor.

260894 dosyayı görüntüle
Bu mesajdaki bisikleti kadroyu sattım. Grup set ve diğer parçalar ile üzerine sığabileceğim bir bisiklet toplamak amacı ile harekete geçtim. Bisikleti en sonunda topladım gravel daha doğrusu adventure bir kadroya sahip bisikletti bir kaç son an değişikliği ile düz gidon ile topladım. Bir kaç küçük sürüş gerçekleştirdim bu haftaki iznimde uzun bir sürüş yapıp ara yollara girmeyi planlıyordum ki 17 Mayıs'a kadar olan kapanma ile bir başka zamana kaldı. 2 farklı lastik ile kullanmayı düşünüyorum biri üst görseldeki 700x38c lastikler, diğeri 29x2.25 lastikler. Hidrolik fren verdiği konfordan sonra mekanik ile dropbara geçmem diye düşünüyorum. 2023te şahlanmamız ile grx set alabilirim :D

IMG_20210427_180331.jpg

20210429_085648.jpg

Bugün iş yerinde servis problemi çıkması bahanesiyle ilk kez işe bisikletle geldim. Mesafe çok kısa (yaklaşık 10km) olduğu için giyinip hazırlanmakla uğraşmıyordum, ama bundan sonra ulaşım aracım belli gibi. Kısıtlamalardan ötürü epeydir binemiyordum, çok hamlamışım. :hihi:

Çamur sonrası, boy abdesti şart oldu :)) gravel almayı düşünüpte hala almayanlara not: 11 kg lık dropbarlı bir bisikletle 700x42 dişli lastiklerle çamurda yol alabilmenin zevkinden kendinizi daha ne kadar mahrum bırakacaksınız??? :) (farklı bir gravele geçeceğim için bunu satma arafesindeyim, gravelin tadını alan kolay kolay vazgeçmez, bermuda şeytan üçgeni gibi ; DROPBAR+HİDROLİKFREN+LASTİK KALINLIĞI graveli eşsiz kılıyor...
IMG_20210316_151620.jpg

Geri