Scudo Sports

GT AIR street için uygunmudur ?

Scudo
air ın kadrosu küçük ve ağır, üzerinde gördüğün jantlara aldanma aldığında değiştirmen gerekecek ;) , yeni başlayanlar için en ideali mirraco

Orhan herkese "Mirraco al" diyorsun ama arkadaşın bütçesi GT BMX almaya müsahit ise onu alır. ( Türkiye'de şu an, sıfır; MİRRACO OPTİON VE PARK modelleri artık satılmıyor, sadece FİVESTAR var ). Bir BMX satın almadan önce rengi yada markasından çok, ağırlığı ve parça kalitesi önemlidir. Tabi 2.el ise değişmesi gereken eskimiş parçalarda extra masraf çıkarabilir. Kısacası önce başlangıçta Bmx'e binecek kişinin boyu, kilosu ve bütçesine göre bir model belirlenmeli ve mümkünse 2.el yerine acele etmeyip, sıfır BMX tercih edilmelidir. ( Gyrosuz, 4 pegsiz, fren sistemi V-BRAKE olan bmx görünümlü eziyet bisikletlerinden uzak durun ).

@HAKKI ÖZEN

arkadaş gt air street için uygunmudur diye sormuş , bende mirraco daha uygundur air freestyle uygundur dedim.
mirracoyu sıfır alsın demiyorum 2. eli 400 tl den başlıyor zaten , bütcesi gt bmx almaya musait demişsin hakkı abi , arkadaşımız air ı sormuş , Türkiyede 0 air de satılmıyor 2.elide mirraco ile aynı fiyat.
Ağırlığı ve parça kalitesi önemli demişsin abi , zaten mirraconun ağırlığı gt den az kalitedede tartışmaya gerek yok sanırım ?

Dipnot: amacım tartışmak ve cıngar çıkartmak değil , fikirlerimi paylaşıyorum.katılmayan katılmaz , katılan katılır

• Beğen
Tepkiler: HoPe
yaa beyler kusura bakmayın böyle tartışma olsun istemedim sadece bmx alınacak 1-2 model vardı onlar için fikir almak istedim..

GT Air street için tasarlanmış bi bmx gibi görünse de özellikle cantları çok sorun çıkarıyor. Bu da sana ekstra masraf getirebilir. Ağırlığını ve kadro boyunu tam olarak bilmiyorum ama boyuna göre uygun olmalı. Ayrıca sağlamlığı da street de en ön plana çıkan özelliktir. Bunu da dikkate al. Benim bilgim bu kadar umarım yardımcı olabilmişimdir. :)

beyler tavsiyeleriniz için teşekkür ederim ne gt air nede mirroco fivestar ben bmx imi buldum

corratec tibial one

@BBurak özkaplan

Benim sana tavsiyem yine de Tibial One alacak bütçen varsa biraz daha bekleyip temiz bir Mirraco Park veya Option almandır. Yine de senin kararın, hayırlı olsun :)

Acaba ne aldın?

sağol erdemim
adaş corratec tibial one alıcam street için birkaç kişide tavsiye etti hem sıfır fiyatı makul hemde yeni başlayanlar için uygun uzun kadro 12.500 kg ağırlığıda uygun.. ;)

Geri