Scudo Sports

Güle Güle Dostum... (son 8 km)

etkileyici bir yazı olmuş :( tabi ki bir eşyaya bağlanmak mantık dışı ama duygular,onunla geçirdiğin vakit asıl özlenenler bunlar..
ben yaşadığım il de arabayla bile gitmediğim yerlere bisikletimle gittim ve eminimki arabayla gitsem bu kadar zevk alamazdım.. ve hiç te yolda kalmadım ister istemez alışıyorsun ve vazgeçmek zor geliyor. daha iyilerine sahip olmanız dileğiyle..

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
Scudo
1993-1994 yılında lisede aldığım rotring kalem, en az 15 yıl önce aldığım lcw gömlek, yine 10-12 yil önce aldığım tımbırlend tarzı ayakkabım vb gibi eski eşyaları kullanmayı yenilerinden çok severim.
Ayrılmam gerektiğinde ben de anılarından mütevellit biraz duygulanırım. Bu elimde değil.

Abi sanki ağlamam durmuyo çok güzel yazmışsın keşke ayrılmasan bisikletinle ağlamaktan yaş kalmadı gözümde senin gibi bisiklet sever biri daha varmıdır bilmiyorum :agla:

• Beğen
@Ahmet Ayaz
Abi ne hissettiğini anlayabiliyorum. Birinci sınıfta karne hediyem "Market Bisikleti" idi. 400 TL'ye almıştık. Şimdi ise aramızda çok sıkı bir bağ var. İsterseler 2000 TL versinler yine de satmam. Satamam.

Mesleğiniz nedir bilmiyorum ama kesinlikle edebiyata yönelmelisiniz hocam. Duygu aktarımı çok iyi :harika:

@condition
Teşekkür ederim. Lise ve üniversitede kompozisyon ve makaleler üzerine bir çok çalışmam oldu, bir kaç da film senaryosu deneyimim var, ama amatör bazda. Edebiyattan gelir elde etmek bu dünyada çok zor. Zira Tanınmış edebiyatçıların büyük bir kısmı sefalet içerisinde kimsesiz bir şekilde hayata veda ettiler.

• Beğen
Tepkiler: condition
Mantıksız olduğunu kabul etmekle birlikte ben de eşyaya bağlanma konusunda zaman zaman zaafiyet gösteririm. Eşya sonuçta bir materyal, ancak onu değerli kılan onun materyal olmasından ziyade yaşattığı güzelliklere direk olarak bağ kurması ve buna bağlı olarak mutluluk vermesi. Sanırım @Kuzey Ege 'de bu şekilde olmuş, üstelik yazı dili de oldukça güzel :)

@Kurtuluş E.
Teşekkürler, mantıksız olduğunu ben de kabul etmekteyim, ama bu sefer mantığın bittiği yerde edebiyat başladı :)

• Beğen
Tepkiler: Ehlikeyif
@Kuzey Ege
Bu nasıl bir bağlılıktır böyle? Bravo

Ya da şöyle söyleyeyim pek çok kişi eşinden boşanırken bile bu kadar duygusal olamaz:)

@aytacdirek
Arkadaş gibi oluyorsun ya zamanla, her gün akşam üzeri ertesi günün hava durumuna bakarım mesela, bugün bakmadım.

@Ulaş Çavuşoğlu
Lapierre audacio 200...
Bir de tur bisikletim var, specialized crossover. O da gidiyor birkaç güne.
Ama lapierre çok daha estetik, daha bi canlı gibi birşey.

ilk bisikletim bisan ihlas montain cat 140 tl ye bisikletçiye bırakıp giderken benimde gözlerim dolmuştu

Durumunuzu düzeltince audacio 400 almanız dileğiyle iyi günler sizin gibi bisikletseverlere bu ülkenin fazlasıyla ihtiyacı var :(

• Beğen
@Ulaş Çavuşoğlu
Teşekkür ederim sevgili dostum. Lapierre markasına karşı özel bir ilgim var gerçekten. Tamam öyle süper bir bisiklet değil belki ama farklı bir zerafeti var, bir de kadro geometrisi oldukça akıcı.
Yılbaşından sonra 2016 modellerine bakacağız artık.

@Kuzey Ege

Duygularımıza tercüman olmuşsun. Eline sağlık. Bende bisikletimi o denli seviyorum.

İçim parçalandı :D sanki hitlerin eline düşmüş ve sabun olacak yahudi gibi konuşmussunuz bisikletle :D

Geri